Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken Scholten uitgeverij voorjaar 2024

Bij Scholten uitgeverij verschijnen in het voorjaar van 2024 weer verschillende nieuwe titels. Direct na verschijnen zijn deze nieuwe boeken verkrijgbaar bij Ichthusboekhandel, de plek voor het christelijke boek. Reserveren kan nu al via de webshop of in één van de winkels.

Zicht op verborgen parels

Zicht op Verborgen Parels van Jacob en Hennie Kegstra is een boek vol verrassende inzichten, verborgen parels die de moeite waard zijn om te ontdekken. Hennie en Jacob Keegstra nemen je op toegankelijke wijze mee naar de Hebreeuwse wortels van Bijbelse personen, plaatsen, feesten, namen van God, verbonden, letters en getallen.

Je krijgt zo zicht op Gods plan voor de wereld door naar Gods volk Israël te kijken. 'Zicht op Verborgen Parels' is een bundeling van 111 onderwerpen, verdeeld in acht overzichtelijke hoofdstukken en is te gebruiken als dagboek. Elk onderwerp sluit af met vragen over de betekenis hiervan voor je eigen leven. Zo krijg je zicht op nieuwe aspecten, groei je in kennis en word je uitgedaagd om uit te kijken naar de profetische toekomst.

Hennie en Jacob Keegstra zijn vele jaren betrokken bij Israël o.a. door hun werk voor de International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ) afdeling Nederland. Ze hebben twee getrouwde kinderen en wonen in Zwolle. Hennie (1961) is ruim 40 jaar betrokken bij het werk voor Gods volk. Ze heeft tien jaar in Israël gewoond en spreekt Modern Hebreeuws. Hennie heeft zowel studies in Social Work, Business studies, als in coaching afgerond. Zij heeft een coördinerende rol binnen de Nederlandse afdeling van de International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ) en is daarnaast trainer en coach.

Jacob (1958) is Bijbelleraar en heeft kennis van Bijbels Hebreeuws vanuit zijn opleiding als theoloog. Hij heeft verschillende studies afgerond: Bedrijfseconomie, Civiele techniek, Theologie en Filosofie en is docent op een hogeschool. Jacob is voorzitter van de ICEJ, afdeling Nederland. Hij is een veelgevraagd spreker waarbij Gods Woord en de verbondenheid met Israël centraal staan. Jacob is de auteur van Gods profetische feesten, Gods Woord is één en Hoe denken wij?

Op de voorkant van dit boek staan de grotten van Qumran in Israël. Rond 1948 zijn hier manuscripten van het Oude Testament en Joodse teksten gevonden, waaronder de beroemde Jesajarol. Deze Dode-Zeerollen bevestigen het onveranderde Woord van God. Na 2000 jaar kwamen ze als verborgen parels tevoorschijn.

Zicht op verborgen parels Keegstra, Hennie
€ 24,95
voorraad onbekend
Volk van God
Volk van God Ouweneel, Willem
€ 14,95
voorraad onbekend
Zijn rechterhand
Zijn rechterhand Robbe, Rolf
€ 19,95
voorraad onbekend
Mijn ergste vijand ben ik zelf
Mijn ergste vijand ben ik zelf Tan, Joke
€ 14,95
voorraad onbekend
Heel dichtbij
Heel dichtbij Terlouw, Margriet
€ 17,95
voorraad onbekend
365x Quality time met God

Het journal 365x Quality time met God helpt jou om afstand te nemen van het drukke leven. Je maakt tijd vrij om je op 365 manieren te ontspannen en je te richten op iets leuks. Daarna schrijf je daarover aan God.

Je reflecteert op de onderwerpen geloof, gezondheid, identiteit en relaties. Tijdens het schrijven aan God ontdek je dat Hij jouw rustpunt is en dat Hij fungeert als trouwe wegwijzer. Bovendien ontdek je wat je leuk en relevant vindt en neem je mee wat voor jou belangrijk is. Je kunt met God alles bespreken wat je bezighoudt; zowel met de grote als de kleine dingen kun je bij Hem terecht. Hij leidt jou door het leven in alles wat je doet. Hij wil jou een gebalanceerd leven geven met veel genietmomenten.

Cindy Klaver-Nijlhof is getrouwd en moeder van drie kinderen. Zij is toegepast psycholoog en communicatiedeskundige. Zij is docent en studiebegeleider op een hogeschool. Daarnaast heeft zij een eigen trainings- en coachingsbureau: Cindy Communiceert. Cindy heeft een passie om mensen te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

365x Quality time met God Klaver-Nijhof, Cindy
€ 24,95
voorraad onbekend