Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken Uitgeverij Adveniat najaar 2021

Bij uitgeverij Adveniat worden in het najaar van 2021 weer veel nieuwe boeken verwacht. Adveniat is gespecialiseerd in het Rooms Katholiek boek voor een breed publiek. Bekende auteurs zijn o.a. Henri Nouwen, Anselm Grun, James Mallon, Leo Fijen, Michel Remert, Erik Galle, Martijn Schrama, Erik Borgman en Paus Franciscus.

De nieuwe boeken van Uitgeverij Adveniat zijn direct na verschijnen online leverbaar bij de webshop van Ichthusboekhandel of in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

23 artikelen
pagina 1 van 3
Henri Nouwen, zijn leven zijn werk

Henri Nouwen is een magazine of glossy over zijn leven, zijn werk en zijn boodschap. Een blad vol met wetenswaardigheden over de priester en de mens Henri Nouwen achter het verhaal. Boordevol mooie teksten en citaten. Het tijdschrift verscheen bij de vijfentwintigste herdenking van zijn sterfdag.

Priester Henri Nouwen schreef talrijke boeken over christelijke spiritualiteit inhet Nederlands en Engels. Hij doceerde aan de University of the Notre Dame, Yale University en Harvard University in de Verenigde Staten.

Hij kende persoonlijk Martin Luther King, Jean Vanier en werd sterk geïnspireerd door Thomas Merton. Daarmee werd hij gezien als één van de grondleggers van de nieuwe monastieke beweging.

Het Magazine Henri is in Nederland uitgegeven om meer bekendheid te geven aan het gedachtengoed van Henri Nouwen, een kwetsbaar mens, een Nederlands priester die met het boek Eindelijk thuis wereld bekend werd.Een indringend boek over het schilderij van Rembrandt: de verloren zoon.

Henri Nouwen stelde contact met God, voorop. Hij richtte daarbij zich op het contemplatieve gebed. Ondanks dit, had hij, naar eigen zeggen, veel moeite met zijn eigen verlossing door geloof.

U kunt het magazine Henri Nouwen, zijn leven, zijn werk en zijn boodschap gemakkelijk online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthusboekhandels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Henri Nouwen, zijn leven zijn werk Magazine
€ 9,95
voorraad onbekend
Het mooiste van Nouwen
Het mooiste van Nouwen Nouwen, Henri
€ 9,95
voorraad onbekend
De stilte van Anselm Grün
De stilte van Anselm Grün Grün, Anselm
€ 24,50
voorraad onbekend
Je partner verliezen
Je partner verliezen
€ 14,95
voorraad onbekend
Als God renoveert, Missionaire kerk meer
Als God renoveert, Missionaire kerk meer Mallon, James
€ 25,-
voorraad onbekend
God neemt de tijd
God neemt de tijd Wouters, Jos; Fijen, Leo
€ 14,90
voorraad onbekend
Van Drie engelen tot Driekoningen

Een prachtig gebedenboek via Drie Engelen, Allerheiligen, Allerzielen, Sint Maarten op weg naar Advent, Kerstmis en Driekoningen.

Cadeautip voor kerken, kloosters en parochies!

Een mooi moment om dank je wel te zeggen tegen alle vrijwilligers die de kerk draaiende hebben gehouden

Een onmisbare gids voor een nieuw kerkelijk jaa

Van Drie engelen tot Driekoningen
€ 9,99
voorraad onbekend
Bijbel light
Bijbel light Knaap, Frank van der
€ 19,99
voorraad onbekend
Twitteren met God (dagboek)
Twitteren met God (dagboek) Remery, Michel
€ 20,95
voorraad onbekend
In memoriam kardinaal Adrianus Johannes
In memoriam kardinaal Adrianus Johannes
€ 14,90
voorraad onbekend