Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken uitgeverij Adveniat voorjaar 2021

Bij Ichthusboekhandel komen dit voorjaar ook weer de nieuwe boeken van Uitgeverij Adveniat binnen. Hieronder ziet u een overzicht. Reserveren kan nu reeds via de webshop van Ichthusboekhandel.nl de plek voor een goed advies en snelle levering.

17 artikelen
pagina 1 van 2
Katholieke Feesten
Katholieke Feesten Rikhof, Herwi
€ 24,50
voorraad onbekend
Kroniek van coronajaar
Kroniek van coronajaar Beekman, Wim
€ 14,95
voorraad onbekend
Van Maria Lichtmis tot Pinksteren

Het nieuwe gebedenboek 'Van Maria Lichtmis tot Pinksteren' bereikt weer een groot publiek. 'Het geeft vooral aan dat in deze onzekere tijden er een grote behoefte is aan bidden in huiselijke kring. Nu kerken nog steeds beperkt toegankelijk zijn en mensen vooral thuis moeten blijven, zeker met deze avondklok, biedt bidden in huiselijke kring blijkbaar een grote troost', aldus uitgever Leo Fijen.

Aan dit nieuwe gebedenboek werkt een grote groep mensen mee: kloosterlingen, bisschoppen, spirituele voortrekkers, wetenschappers, mannen en vrouwen. Ze hebben hun favoriete gebeden voor de vastentijd en paastijd ingestuurd en lichten ook steeds toe waarom dat gebed zo veel voor hen betekent. 'Deze succesformule geeft lezers de kans nieuwe gebeden te ontdekken en zich te spiegelen aan de uitleg. Maar meer nog biedt deze keur aan gebeden handvatten om te bidden. En veel mensen in deze onzekere tijd kennen niet meer de woorden om te bidden. In deze uitgave krijgen ze deze woorden aangereikt', aldus uitgever Leo Fijen.

De vreugde van het geloof delen
Toch is er volgens Leo Fijen nog iets anders aan de hand, zeker met de rellen van de afgelopen dagen in het achterhoofd. 'We delen vooral de zorgen in het publieke domein, over het virus, over de mutaties, over de trage voortgang van de vaccinaties, over de saaiheid van het leven, over de avondklok, over de rellen en over al het geweld. Het kwade schreeuwt, maar het goede fluistert. Dat goede delen we te weinig. In dit gebedenboek delen we in alle bescheidenheid de vreugde van het geloof. En ook dat spreekt aan omdat we het goede zichtbaar maken en zo mensen in het gebied verbinden met elkaar', zo denkt Leo Fijen, van uitgeverij Adveniat.

Van Maria Lichtmis tot Pinksteren
€ 9,99
voorraad onbekend
Fratelli Tutti
Fratelli Tutti
€ 15,-
voorraad onbekend
DOCAT
DOCAT
€ 9,95
voorraad onbekend
In memoriam kardinaal Adrianus Johannes
In memoriam kardinaal Adrianus Johannes
€ 14,90
voorraad onbekend
Met vertrouwen het jaar door
Met vertrouwen het jaar door Standaert, Benoît
€ 9,99
voorraad onbekend
Dagboek van een kluizenaar
Dagboek van een kluizenaar Standaert, Benoît
€ 9,99
voorraad onbekend
Deskundigheid van de machteloosheid
Deskundigheid van de machteloosheid Fijen, Leo; Keirse, Manu; Berg, Marinus
€ 14,95
voorraad onbekend
De Kruisweg van Halfweg
De Kruisweg van Halfweg Litjens, Fons
€ 9,99
voorraad onbekend