Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken Uitgeverij Berne Media voorjaar 2021

In het voorjaar van 2021 worden bij Uitgeverij Berne Media weer een aantal nieuwe boeken verwacht. Deze titels zijn direct bij verschijnen leverbaar via Ichthusboekhandel.nl

BerneMedia is een uitgeverij ontstaan vanuit de Abdij van Berne, waarin overwegend boeken met een Rooms Katholiek gedachtegoed worden uitgebracht.

13 artikelen
pagina 1 van 2
Zaadjes op weg naar Pasen 2021

In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen. Iedere mens gaat die weg op een geheel eigen wijze. Het meditatieboekje "Zaadjes op weg naar Pasen 2021" dient als hulp om die weg te gaan.

Het bevat zestien 'zaadjes': korte teksten met ondersteunende illustraties, één voor iedere woensdag, één voor elke zondag en één voor iedere dag van de Goede Week. Steeds zijn ze voorzien van een gebed en een lied. Ieder zaadje wil meehelpen om te ontdekken wat verrijzenis kan betekenen.

Bas Rentmeester studeerde theologie in Amsterdam en Nijmegen, was pastor voor kerk en samenleving, werkte lange tijd in het basispastoraat en in een Centrum voor Parochiespiritualiteit. Sinds 1997 geeft hij sturing aan een huisgemeente. Na vele andere publicaties schreef hij samen met Huub Schumacher in 2018 Elke dag één rozijn, korte overwegingen voor iedere dag. Vorig jaar schreef hij samen met hem Vijgjes op weg naar Kerstmis 2020. Beide boeken verschenen bij Berne Media.

Huub Schumacher werkte eveneens vele jaren in het basispastoraat en gaf in vele parochies catechese aan volwassenen. Hij verzorgt retraites en geeft lezingen over geloofsverdieping en vernieuwing. In 2014 verscheen van hem bij Berne Media God wat ben je veranderd ... !

Zaadjes op weg naar Pasen 2021 Rentmeester, Bas; Schumacher, Huub
€ 6,50
voorraad onbekend
Het christelijk geloof in 50 brieven
Het christelijk geloof in 50 brieven Lohfink, Gerhard
€ 25,95
voorraad onbekend
God op het binnenhof
God op het binnenhof Broers, Arjan; Odaci, Enis
€ 19,95
voorraad onbekend
Zorgen over de Jeugdzorg
Zorgen over de Jeugdzorg Peters, René
€ 12,50
voorraad onbekend
Omdat ik van je Rouw
Omdat ik van je Rouw Driel, Nadja van
€ 11,95
voorraad onbekend
Als de bliksem
Als de bliksem
€ 45,-
voorraad onbekend
Onuitsprekelijk paradijs
Onuitsprekelijk paradijs Bras, Kick
€ 19,95
voorraad onbekend
Een weelde aan groen
Een weelde aan groen
€ 14,95
voorraad onbekend
De eeuwige nar
De eeuwige nar Bosman, Frank
€ 14,50
voorraad onbekend