Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken Uitgeverij Brevier voorjaar 2021

Bij uitgeverij Brevier verschijnen dit voorjaar weer een aantal nieuwe titels. Direct bij verschijnen zijn deze leverbaar bij Ichthusboekhandel en u kunt ze nu reeds online reserveren in onze webshop.

Leven op het altaar / Elisabeth Elliot

De biografie van Elisabeth Elliot verschijnt in Nederland onder de titel Een leven op het altaar. Haar levensverhaal is geschreven door Ellen Vaughn . Het is het verbijsterende verhaal van een vrouw die haar eerste man verloor en later een volk voor Christus won.

Elisabeth Elliot (1926-2015) was zendelinge in Ecuador, toen een wrede indianen stam haar echtgenoot Jim Elliot en vier collega zendelingen doodden met een speer. Met haar peuterdochter vertrok Elisabeth een paar jaar later naar diezelfde stam, woonde bij hen, leerde hen de Bijbel kennen, liet zien wat vergeving betekende. Zo kwamen velen tot geloof.

Auteur Ellen Vaugh sprak met Mincaye, één van de moordenaar, die zich bekeerde en predikant werd. Ook mocht Ellen Vaugh de tot nu toe ongepubliceerde dagboeken van Elisabeth Elliot lezen en voerde ze gesprekken met familie en vrienden.

Zo ontstond een schitterend portret van één van de meest invloedrijke vrouwen uit de moderne kerkgeschiedenis. In dit portret en levensverhaal komt Elisabeth Elliot tevoorschijn als een nuchtere, humoristische, gevoelige vrouw, die maar één doel kende in haar leven: God gehoorzamen en Zijn wil doen tegen elke prijs.

Ellen Vaugh is een New York Times bestseller auteur die meer dan twintig titels op haar naam heeft staan. Ze is spreker op conferenties en reist de wereld over om christenen op moeilijke posten te interviewen. Ze woont in Noord-Virginia , waar haar man Lee predikant is van de Mc. Lean Bible Church.

Leven op het altaar / Elisabeth Elliot Vaughn, Ellen
€ 24,99
voorraad onbekend
Kom Heere Jezus
Kom Heere Jezus Geuze, M.D.
€ 15,99
voorraad onbekend
Vrienden
Vrienden Visser, Wim
€ 12,50
voorraad onbekend
Zinvol geloven
Zinvol geloven Bos, Cor
€ 19,99
voorraad onbekend
Onder de tulpenboom
Onder de tulpenboom Shocklee, Michelle
€ 21,99
voorraad onbekend
Een stem uit de hemel
Een stem uit de hemel Veen, Sytse van der
€ 19,99
voorraad onbekend
Preaching in arduous times
Preaching in arduous times Kater, Maarten
€ 39,99
voorraad onbekend