Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

nieuwe Boeken Uitgeverij de Parel voorjaar 2022

Bij de uitgeverij de Parel, verschijnen weer een aantal nieuwe boeken in het Amish genre en romantische fictie. U kunt nu reeds online reserveren bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl. Zodra de boeken zijn verschenen, worden ze direct aan u toegezonden of klaar gelegd in één van de winkels.

Nieuw begin
Nieuw begin Lewis, Beverly
€ 20,99
voorraad onbekend
Gewaagde onderneming
Gewaagde onderneming Scott, Regina
€ 20,99
voorraad onbekend
Verkeerd verbonden
Verkeerd verbonden Delamere, Jennifer
€ 20,99
voorraad onbekend
Boekhandel zeezicht
Boekhandel zeezicht Hunter, Denise
€ 20,50
voorraad onbekend
Voor altijd de mijne
Voor altijd de mijne Wade, Becky
€ 21,50
voorraad onbekend
Geef me een kans
Geef me een kans Wade, Becky
€ 21,99
voorraad onbekend
Blijf bij me

De roman Blijf bij me, geschreven door Becky Wade is het eerste deel van de nieuwe serie Misty River, die zich afspeelt in het gelijknamige stadje dat is gelegen in de Blue Ridge Mountains.

Als Genevieve Woodward een mysterieuze, anonieme brief ontvangt die te maken heeft met het verleden van haar ouders, keert ze terug naar haar geboortestadje Misty River in de Blue Ridge Mountains om het familiegeheim te ontrafelen. Daar ontmoet ze Sam Turner, de teruggetrokken eigenaar van de cottage waar ze verblijft.

Samen met hem duikt Genevieve in haar familiegeschiedenis. Maar om de waarheid boven tafel te krijgen moeten ze de façades en eenzaamheid waaraan ze zich beiden hebben vastgeklampt loslaten en hun eigen geheimen onder ogen komen. En de vraag is: kunnen en willen ze dat?

Blijf bij me Wade, Becky
€ 21,99
voorraad onbekend
Ik ben bij je

Een bijbels dagboek met 150 bemoedigen uit de Psalmen van Danielle Heerens met de titel: Ik ben bij je. Een prachtig vormgegeven cadeauboek, met aan de ene kant een illustratie en de andere kant een overweging bij één van de Psalmen.

Samen vormen de psalmen een van de meest geliefde en gelezen Bijbelboeken van heel de Bijbel. Dat komt vooral doordat ze zo persoonlijk en herkenbaar zijn en daarmee dichtbij komen. Maar nog meer doordat ze veel bemoediging, hoop en kracht bieden voor als je leven vol is van verdriet, moeite en zorgen, tegenslagen, ellende en pijn, verlies en teleurstellingen.

In de psalmen blijkt namelijk steeds één ding: Gods nabijheid en alles wat die omvat – van hulp en bescherming, tot troost, zegen en nog veel meer. In dit prachtig vormgegeven boek zijn de psalmen uitgewerkt in honderdvijftig hoopvolle bemoedigingen, waarin Gods nabijheid duidelijk wordt. Alsof God door de woorden heen tegen je fluistert: 'Ik ben bij je.'

Ik ben bij je Heerens, Danielle
€ 20,-
voorraad onbekend
Jouw kleine bijbel
Jouw kleine bijbel Fodor, Cecilie
€ 8,95
voorraad onbekend
Bemoedigingskaartjes Ik ben bij je

Plexiglas box met daarin 100 bemoedigingskaartjes om zelf elke dag iets anders te lezen of om te gebruiken als kaartje om anderen te bemoedigen of aan een cadeau te koppelen.

Een mooie variatie aan teksten die iedereen bemoedigen.

Geschikt als cadeau bij belijdenis, doop of een ander belangrijk moment.

Bemoedigingskaartjes Ik ben bij je Heerens, Danielle
€ 8,95
voorraad onbekend