Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

nieuwe boeken uitgeverij Grace Publishing House voorjaar 2022

De nieuwe boeken die dit voorjaar 2022 verwacht worden bij uitgeverij Grace Publishing House zijn direct na verschijnen leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl, de plek voor al uw nieuwe boeken van christelijke uitgevers. Reserveer nu de nieuwste titels en ontvang ze direct na verschijnen.

Recht uit het hart (dl. 2)

De nieuwe roman Recht uit het hart is deel 2 van de serie Hanger's Horsemen door Karen Witemeyer, de bekende schrijfster van christelijke romans, die inmiddels een groot lezerspubliek hebben.

Wanneer Mark Wallace en Jonah Brooks, leden van de legendarische Hanger's Horsemen in Llano County, Texas, arriveren om een paard af te leveren bij een koper, gebeurt er iets onverwachts: hun hulp is nodig bij het ter wereld brengen van een baby. Opgezadeld met de zorg voor dit pasgeboren leven, reizen de mannen af naar het nabijgelegen vondelingenhuis. Daar komt Mark oog in oog te staan met de vrouw met wie hij tien jaar geleden bijna was getrouwd.

Sinds Katherine Palmer het huwelijksaanzoek van de enige jongen van wie ze ooit heeft gehouden afwees, wijdt ze zich samen met Eliza Southerland met hart en ziel aan de zorg voor in de steek gelaten kinderen. Eliza, zelf een buitenechtelijk kind en van gemengde afkomst, weet als geen ander hoe het is als je in de maatschappij niet meetelt. De zwijgzame Jonah die plotseling bij haar op de stoep staat, intrigeert haar. Hij is moedig en vriendelijk, maar hij draagt ook geheimen met zich mee.

Als de twee Horsemen een gerucht opvangen over vermiste kinderen, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Als Katherine en Eliza vast van plan blijken hun steentje bij te dragen aan het onthullen van de waarheid, gaan liefde en gevaar al snel hand in hand ...

De roman Recht uit het hart is deel 2 van de serie Hanger's Horsemen en kan nu al volop gereserveerd worden bij Ichthusboekhandel.nl. Direct na verschijnen op 8 februari 2022 wordt het boek dan zonder verzendkosten aan u toegestuurd.

Recht uit het hart (dl. 2) Witemeyer, Karen
€ 22,95
voorraad onbekend
Schaduwen in de witte stad

Schaduwen in de witte stad is geschreven door Jocelyn Green en vormt deel 2 van de serie Windy City. Daarmee is het een vervolg op het boek Versluierd in rook.

Wat Sylvie Townsend het allerliefste wil, is wat ze vreesde nooit te zullen krijgen: een eigen gezin. Maar als ze Rose Dabrowski, het dochtertje van een Poolse immigrant, in huis neemt om haar op te voeden en met liefde te overladen, komt er een einde aan die angst totdat de zeventienjarige Rose vermist raakt op de World's Fair en Sylvies wereld in duigen valt.

Als Sylvie niet weet tot wie ze zich anders moet wenden, roept ze de hulp in van Kristof Bartok, huurder van een appartement boven haar boekwinkel en vioolleraar van Rose. Samen gaan ze op onderzoek uit. Kristof spreekt verschillende talen, een vaardigheid die goed van pas komt bij de gesprekken met mensen uit de internationale en immigrantengemeenschappen naar wie hun zoektocht hen brengt.

En of het nu in de glanzend witte gebouwen van de tentoonstelling is of in de donkere huizen van de armste buurten van Chicago, alle aanwijzingen leiden naar de uit het oog verloren familie van Rose. Is Sylvie bereid om het meisje te laten gaan? En als Kristof en Sylvie naar elkaar toe groeien, wat weegt dan zwaarder: haar behoefte aan controle of haar verlangen om werkelijk bij iemand te horen?

Schaduwen in de witte stad is deel 2 van de serie De Windy City.

Jocelyn Green, meermaals bekroond auteur van zowel fictie als non-fictie, wil haar lezers geloofsvertrouwen en moed geven. Van haar hand zijn eerder verschenen Het merkteken van de koning, Mijn toevlucht en Versluierd in rook. Jocelyn woont met haar man en twee kinderen in Iowa. Haar website is www.jocelyngreen.com

Schaduwen in de witte stad Green, Jocelyn
€ 22,95
voorraad onbekend
Ontstaan van de wereld

Het boek, van Henry M. Morris, over het ontstaan van de wereld is een wetenschappelijke studie van Genesis 1-11, waarin hij een lans breekt voor de schepping in zes dagen, een jonge aarde en de zondvloed uit de tijd van Noach.

'Vanaf het begin is Uw woord waarachtig, al Uw rechtvaardige bepalingen zijn voor eeuwig.'
- Psalm 119:160

Terwijl veel christenen afbreuk doen aan de Schrift door wat zij als moderne wetenschap beschouwen, roept God vele wetenschappers om het geloof te verdedigen. Het resultaat is een toenemend besef dat de Bijbel toch waar is - zelfs de lange tijd belachelijk gemaakte leerstellingen zoals een letterlijke zesdaagse schepping, een jonge aarde, en een wereldwijde kosmische vloed in de tijd van Noach.

In dit nog steeds actuele boek van dr. Henry Morris wordt uitvoerig ingegaan op zowel de wetenschappelijke als de historische aspecten van deze onderwerpen, en op wat ze betekenen voor evangelisatie en het praktisch geestelijk leven.

Evolutie is een wetenschappelijk verzinsel,net als de theorie van de platte aarde dat was in de twaalfde eeuw. Bijbelse schepping is het enige zinnige alternatief.'
- Edward Blick, Ph.D. – Hoogleraar lucht- en ruimtevaart, werktuigbouwkunde en nucleaire techniek; Universiteit van Oklahoma

Nu geloof ik in Jezus Christus als de Schepper van alle dingen, in contrast met het volkomen onwetenschappelijke idee van grootschalige evolutie (macro-evolutie) en het spontaan ontstaan van leven. Alle bekende wetenschappelijke gegevens passen in het bijzondere scheppingsverslag van het begin van het universum, van het leven en van de mens.'
- John N. Moore, Ed.D. – Hoogleraar natuurwetenschappen; Universiteit van Michigan

Ontstaan van de wereld Morris, Henry M.
€ 15,95
voorraad onbekend
God die echt bestaat

De beroemde apologeet en schrijver Henry Morris is er persoonlijk van overtuigd dat de God van de Bijbel niet alleen echt bestaat, maar ons bovendien wil ontmoeten. Dit boek, de God die echt bestaat, is een prachtig evangelisatiemiddel om hen te bereiken die twijfelen over het geloof, of worstelen met het geloof in Christus.

Uit peilingen blijkt dat minder dan de helft van de Nederlanders vandaag de dag in God gelooft. Dan rijst de vraag: bestaat deze God echt, of hebben we slechts te maken met een mysterieuze godheid die we niet kunnen benaderen?

Door veel van de schadelijke moderne filosofieën te ontmaskeren, toont Morris de lezer de weg naar een dynamisch leven met God. Morris maakt een onderscheid tussen de God die de wereld heeft geschapen, en de god die maar wat aanmoddert met een evolutieproces. Zo wijst hij op de enige juiste weg in een woud van religieuze doolhoven.

Dr. Henry M. Morris (1918-2006) staat bekend als de grondlegger van de moderne scheppingswetenschap. Hij is de oprichter van het Instituut voor Scheppingsonderzoek (ICR) en de auteur van vele bekende apologetische boeken. Zijn bloeiende nalatenschap rust ook nu nog christenen toe om de nauwkeurigheid en het gezag van de Schrift te verdedigen.

God die echt bestaat Morris, Henry M.
€ 12,95
voorraad onbekend
Ongelukkige hofmakerij

De roman 'Een ongelukkige hofmakerij' is deel 1 van de serie De Kronieken van Joplin en is geschreven door Regina Jennings. Een spannend verhaal over een een dominee en een prive-detective.

Calista York moet nog één zaak succesvol oplossen om haar baan als Pinkerton-agent veilig te stellen. Ze krijgt de opdracht om de ontvoerde Lila Seaton op te sporen en wordt naar Joplin gestuurd, een rumoerig mijnstadje in Missouri. Kan ze haar missie verborgen houden voor haar familie, die net buiten Joplin woont?

Toen Matthew Cook besloot om dominee te worden, had hij nooit verwacht dat hij in Joplin terecht zou komen. Terwijl hij vecht tegen allerlei vormen van corruptie en losbandigheid, ontmoet hij de roekeloze mejuffrouw York. Haar slechte beoordelingsvermogen lijkt haar voortdurend in gevaar te brengen.

Hoe goed ze het ook bedoelen, Calista kan de tussenkomst van haar nieuwsgierige familie en de knappe dominee niet gebruiken bij haar onderzoek. Als Matthew haar ook nog het hof probeert te maken, moet ze hem in het duister laten tasten. Ze kan onmogelijk haar vermomming afleggen. Haar baan en het leven van een jonge vrouw staan op het spel.

Ongelukkige hofmakerij Jennings, Regina
€ 10,-
voorraad onbekend
Voor altijd een vriend in Jezus tienerjo

Voor altijd een Vriend in Jezus voor tienerjongens is geschreven door Jim George en helpt hen Jezus leren kennen en volgen. Heb jij een vriend nodig op wie je kunt rekenen? Jezus is de beste Vriend die jij je maar kunt wensen!

Topsporters, artiesten, acteurs of andere volwassenen – dat zijn de mensen tegen wie je opkijkt. Maar het allerbeste rolmodel? Dat is Jezus, en Hij is ook jouw allerbeste Vriend. Ontdek tien manieren waarop je elke dag kunt leven zoals Jezus. Met Zijn hulp krijg je bijvoorbeeld:

* zelfvertrouwen om te zijn zoals God jou bedoeld heeft
* moed om het juiste te doen
* discipline om dingen gedaan te krijgen
* vertrouwen dat het allemaal goed komt
* concentratie om je doelen te bereiken

Ga deze eigenschappen na in het dagelijks leven van Jezus op aarde, en ontdek hoe je ze ook in je eigen leven kunt ontwikkelen.
Word iemand tegen wie anderen opkijken, iemand die hen wijst op het ultieme Voorbeeld: Jezus Christus

Voor altijd een vriend in Jezus tienerjo George, Jim
€ 10,95
voorraad onbekend
Voor altijd een vriend in Jezus tienerme

Voor altijd een Vriend in Jezus is geschreven door Elizabeth George en is bedoeld voor Tienermeisjes. Het boek wil hen helpen om Jezus te leren kennen en volgen Heb jij een vriend nodig op wie je kunt rekenen? Jezus is de beste Vriend die jij je maar kunt wensen!

Samen lachen, grapjes maken, dezelfde interesses hebben, elkaar je dromen vertellen – beste vrienden begrijpen elkaar. En je allerbeste Vriend – Jezus – begrijpt jou helemaal! Hij is altijd de perfecte Vriend.

In dit boek kijken we naar tien karaktereigenschappen van Jezus, die jou helpen om een boeiend leven te leiden. Bijvoorbeeld:

* zelfvertrouwen zodat je kunt zijn zoals God jou bedoeld heeft
* betrouwbaarheid zodat anderen jou vertrouwen
* concentratie zodat je dingen gedaan krijgt
* vriendelijkheid zodat je anderen aantrekt

Als je deze eigenschappen nagaat in het dagelijks leven van Jezus, zul je ontdekken wat een goede Vriend Hij voor jou is – en wat een goede vriendin jij voor anderen kunt zijn

Voor altijd een vriend in Jezus tienerme George, Jim
€ 10,95
voorraad onbekend
Notitieboekje vintage zalm met bijbeltek
Notitieboekje vintage zalm met bijbeltek
€ 9,95
voorraad onbekend
Notitieboekje lichtbeige met bijbeltekst
Notitieboekje lichtbeige met bijbeltekst
€ 12,95
voorraad onbekend
Notitieboekje vintage blauw met bijbelte
Notitieboekje vintage blauw met bijbelte
€ 9,95
voorraad onbekend
Notitieboekje roodbruin met bijbeltekst
Notitieboekje roodbruin met bijbeltekst
€ 12,95
voorraad onbekend
Notitieboekje vintage groen met bijbelte
Notitieboekje vintage groen met bijbelte
€ 12,95
voorraad onbekend
Notitieboekje vintage blauw met bijbelte
Notitieboekje vintage blauw met bijbelte
€ 12,95
voorraad onbekend