Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken Uitgeverij KokBoekencentrum voorjaar 2022

Bij Uitgeverij KokBoekencentrum, worden in het voorjaar van 2022 weer veel nieuwe christelijke boeken verwacht. Verschillende auteurs komen met nieuwe boeken uit en Ichthusboekhandel krijgt ze direct na verschijnen binnen. U kunt ze nu al reserveren.

44 artikelen
pagina 1 van 5
De stem van een vrouw

Na 4 jaar wachten weer een nieuwe christelijke roman van Francine Rivers. De stem van een vrouw, is een roman over staan voor wat je gelooft.Francine Rivers weer opnieuw zoals iedereen haar al kent van o.a. Bevrijdende liefde.

Wat doe je als je met groot onrecht wordt geconfronteerd? En wat als je de strijd aangaat, maar daarmee je leven riskeert? Voor Kathryn Walsh is niets doen geen optie. Eind 19e eeuw arriveert ze in het mijnstadje Calvada om de erfenis die zij kreeg van haar oom op te eisen: het kantoor waar hij zijn krant maakte, te midden van bordelen en saloons, en een mijn die eigenlijk niets oplevert. Geraakt door de slechte behandeling van mijnwerkers en hun gezinnen, besluit ze de krant nieuw leven in te blazen, waarmee ze recht tegen de haren van de stadsbestuurders instrijkt. Maar Kathryn weigert om haar mond te houden en publiceert alles waar ze in gelooft. Tot wanhoop van de salooneigenaar die haar probeert te beschermen.

Reserveer nu uw exemplaar van "De stem van een vrouw" door Francine Rivers online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl! Direct bij verschijnen wordt deze roman dan aan u toegezonden (gratis verzending in Nederland) .

De stem van een vrouw Rivers, Francine
€ 24,99
voorraad onbekend
Teken van trouw

Teken van Trouw is de nieuwste christelijke roman van Marianne Grandia die begin april 2021 wordt verwacht. U kunt deze roman nu al reserveren bij Ichthusboekhandel.nl. Een roman over licht in de duisternis.

In Onder Zijn vleugels en Koorden van liefde leerden lezers Jim kennen als een vriendelijke, rustige en gelovige man, maar als hij in Teken van trouw bij een tragisch ongeluk iemand voor altijd verliest en zelf gewond raakt, komt een andere kant in hem naar boven. Schuldgevoel verteert hem en hij ergert zich aan alle goedbedoelde hulp van vrienden.

Een wijkverpleegkundige die zelf de nodige problemen heeft, komt zijn wonden verzorgen en lijkt de enige die zijn barrière kan doorbreken. Of is het andersom?

Een bemoedigend verhaal dat zich op dezelfde plek afspeelt als Onder Zijn vleugels en Koorden van liefde, maar is ook te lezen als een op zichzelf staande roman.

Koop nu online uw exemplaar van de nieuwe roman "Teken van trouw" door Marianne Grandia en ontvang direct bij verschijnen als één van de eersten uw exemplaar (Gratis verzending in Nederland) bij Ichthusboekhandel.nl

Teken van trouw Grandia, Marianne
€ 22,99
voorraad onbekend
Hoop is een kleine vogel
Hoop is een kleine vogel Finkbeiner, Susie
€ 21,99
voorraad onbekend
Juweel van de Nijl

De nieuwe Bijbels-historische roman, Juweel van de Nijl, door Tessa Afshar gaat over personages uit het Bijbelboek Handelingen.

Wie kan de Bij bel beter tot leven brengen dan Tessa Afshar? In haar nieuwe roman neemt ze de lezer mee op reis over de Nij l, van het Nubische rij k Koesj tot het oude Rome. Daar wil hoofdpersoon Chariline op zoek gaan naar de vader die ze nooit heeft gekend en van wie ze pas kortgeleden heeft ontdekt dat hij nog leeft. Maar er zij n verschillende mensen die deze ontmoeting proberen te
verhinderen, waaronder haar eigen grootvader…

Hoe schrijf je én een goed verhaal én doe je rechtaan de bijbelse boodschap? Tessa Afshar is het
gelukt.

– Nederlands Dagblad over Aan zij n voeten

Juweel van de Nijl Afshar, Tessa
€ 22,99
voorraad onbekend
Het hart van de chocolaterie

De historische roman "het hart van de chocolaterie" is geschreven door de veelgelezen schrijfster Laura Frantz. Thema is dat liefde zo zoet en bitter als chocola kan zijn. Een boek over een oorlog en gebroken harten

Esmée Shaw heeft haar eigen chocolaterie in koloniaal Virginia en een gebroken hart dat maar niet wil helen. Als Kapitein Henri Lennox terugkeert van een lange reis, pakt hij zij n plannen voor het bouwen van een vuurtoren weer op, iets wat hij ooit samen met Esmée wilde ondernemen. Maar hij wordt betrokken in de oorlog en zij n plan valt in duigen - tenzij Esmée hem kan helpen.

Het hart van de chocolaterie Frantz, Laura
€ 23,99
voorraad onbekend
Mijn land, mijn bloed

De roman: Mijn land, mijn bloed door jong talent Eline Rosenhart, gaat over leven in een verdeeld land. Drie jonge mensen in Tel Aviv worden tijdens een golf van geweld geconfronteerd met hun diepgewortelde idealen.

Tel Aviv, 2015. Spanningen rondom de al Al-Aqsamoskee in Jeruzalem leiden tot een nieuwe golf van geweld. Drie jonge mensen worden geconfronteerd met hun diepgewortelde idealen.

De Palestijnse Wael werkt illegaal als bouwvakker in Tel Aviv om genoeg geld te verdienen voor de afbouw van zijn huis bij Bethlehem. De Israëlische studente Yahav strijdt voor haar eigen linkse idealen. De Nederlandse vrijwilligster Nienke ontdekt de verdeeldheid van de Israëlische maatschappij .

Na dramatische gebeurtenissen moeten Wael, Yahav en Nienke ingrijpende keuzes maken over hun identiteit en hun toekomst.

Eline Rosenhart (Velserbroek) studeerde Geschiedenis van het Midden-Oosten en Afrika aan de universiteit van Tel Aviv en woonde ruim acht jaar in Israël. Ze werkt sinds 2021 in Nederland voor de noodhulp- en wederopbouworganisatie ZOA. Op 17-jarige leeftijd debuteerde ze met de Young Adult-roman In liefde verbonden. Daarna volgde de succesvolle roman Ik zal verborgen zijn.

Mijn land, mijn bloed Rosenhart, Eline
€ 21,99
voorraad onbekend
Avondrood
Avondrood Raney, Deborah
€ 21,99
voorraad onbekend
Langs een verre kust
Langs een verre kust Kingsbury, Karen
€ 21,99
voorraad onbekend
Dans met me
Dans met me Walsh, Courtney
€ 22,99
voorraad onbekend
de brief van Briarton Park
de brief van Briarton Park Ladd, Sarah
€ 22,99
voorraad onbekend