Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken Uitgeverij Parel Najaar 2021

De nieuwe boeken van Uitgeverij Parel die in het Najaar 2021 zijn direct bij verschijnen leverbaar via Ichthusboekhandel.nl, de plek voor nieuwe christelijke boeken, romans en kinderboeken. Uitgeverij Parel richt zich op jonge vrouwen, kinderen en heeft een veelkleurig aanbod.

Onderstaand een actueel overzicht van de boeken die verwacht worden. U kunt ze nu al online reserveren bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl, of in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Weg naar huis
Weg naar huis Lewis, Beverly
€ 7,50
voorraad onbekend
Boekhandel zeezicht
Boekhandel zeezicht Hunter, Denise
€ 8,95
voorraad onbekend
Lied van vreugde
Lied van vreugde Snelling, Lauraine
€ 9,95
voorraad onbekend
Verborgen moed midprice
Verborgen moed midprice Goyer, Tricia
€ 6,95
voorraad onbekend
Gewaagde ontsnapping midprice
Gewaagde ontsnapping midprice Goyer, Tricia
€ 6,95
voorraad onbekend
Geef me een kans

De roman, Geef me een kans, door Becky Wade is het tweede deel van de nieuwe serie Misty River.

Sebastian Grant is een succesvol kinderhartchirurg, maar vanbinnen draagt hij een leegte met zich mee die hij maar niet lijkt te kunnen vullen. Als hij Leah Montgomery ontmoet, valt hij als een blok voor haar, om vervolgens te ontdekken dat ze de vrouw is op wie zijn beste vriend verliefd is en dus geen optie.

Zelf zit Leah ook niet te wachten op romantiek; ze wil haar doctoraat in de wiskunde halen. Maar dan gebeurt er iets onverwachts en heeft ze Sebastians hulp nodig, en uiteindelijk stelt dat hen voor de vraag: durven ze elkaar ondanks de hindernissen tussen hen een kans te geven?

Geef me een kans Wade, Becky
€ 22,50
voorraad onbekend
Ik ben bij je

Een bijbels dagboek met 150 bemoedigen uit de Psalmen van Danielle Heerens met de titel: Ik ben bij je. Een prachtig vormgegeven cadeauboek, met aan de ene kant een illustratie en de andere kant een overweging bij één van de Psalmen.

Samen vormen de psalmen een van de meest geliefde en gelezen Bijbelboeken van heel de Bijbel. Dat komt vooral doordat ze zo persoonlijk en herkenbaar zijn en daarmee dichtbij komen. Maar nog meer doordat ze veel bemoediging, hoop en kracht bieden voor als je leven vol is van verdriet, moeite en zorgen, tegenslagen, ellende en pijn, verlies en teleurstellingen.

In de psalmen blijkt namelijk steeds één ding: Gods nabijheid en alles wat die omvat – van hulp en bescherming, tot troost, zegen en nog veel meer. In dit prachtig vormgegeven boek zijn de psalmen uitgewerkt in honderdvijftig hoopvolle bemoedigingen, waarin Gods nabijheid duidelijk wordt. Alsof God door de woorden heen tegen je fluistert: 'Ik ben bij je.'

Daniëlle Heerens (1990) woont in Nunspeet en leest alles wat los en vast zit, het liefst heel de dag. Gelukkig kan dat volop, want haar werk heeft heel veel met boeken te maken. Ze werkt als freelanceredacteur en -corrector voor diverse uitgeverijen, is webredacteur bij Sestra en recenseert boeken. En niet in de laatste plaats… ze schrijft zelf boeken.

Ik ben bij je Heerens, Danielle
€ 20,-
voorraad onbekend
Geloof hoop en liefde
Geloof hoop en liefde
€ 5,50
voorraad onbekend
Iedereen is anders
Iedereen is anders Dixon, Xochitl
€ 9,95
voorraad onbekend
Noachs boot

Noachs boot is een luikjesboek over één van de meest geliefde bijbelverhalen in de bijbel. Samen met je kind ontdekken wat er allemaal gebeurd. Lees, zoek, ontdek en beleef zo het verhaal van Noach en de Ark

In de boot van Noach zaten heel veel verschillende dieren. Grote olifanten, lange giraffen, piepkleine muizen, roze flamingo's, schattige konijnen... en nog veel meer! Neem in dit leuke boekje met luikjes, waarachter van alles verstopt zit, een kijkje in de ark, maak kennis met de dieren en leer meer over ze door de weetjes.

Zo beleven kinderen het verhaal van Noach, een van de meest geliefde Bijbelverhalen, op een nieuwe en speelse manier!

Noachs boot Gernett, Jaye
€ 9,95
voorraad onbekend
Kleine zegeningen
Kleine zegeningen Bunting, Rose
€ 8,95
voorraad onbekend