Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken uitgeverij Royal Jongbloed najaar 2022

58 artikelen
pagina 6 van 6
Alleen maar zee

Het kinderboek Alleen maar zee, van Willemijn de Weerd, is gebaseerd op de gebeurtenissen die in 1953 tijdens de stormnacht en de periode daarna plaatsvonden. Veel van wat Riet, de hoofdpersoon, meemaakt, is echt gebeurd.

Het stormt vaker op de plek waar Riet (11) woont, maar deze storm is anders. Zelfs haar vader maakt zich zorgen. Eerst worden er spullen naar boven gesjouwd. Daarna verhuizen Riet en haar familie ook naar boven. Uiteindelijk van de zolder zelfs naar het dak. Als de zee uiteindelijk komt, verwoest hij alles. De wereld verandert in één grote zee. In die zee drijft een dak vol met mensen. Ze komen vlak langs hun huis. Riet en haar zusje gaan mee. Maar voor hun vader, moeder en broertje is geen plek meer. Zou Riet hen ooit weer terugzien?

Alleen maar zee Weerd, Willemijn de
€ 13,99
voorraad onbekend
Jip lost het op
Jip lost het op Helden, Judith van
€ 14,99
voorraad onbekend
Kleine bij houdt vol
Kleine bij houdt vol Oranje, Corien
€ 15,99
voorraad onbekend
Dat wil ik zien! KBW22

Dat wil ik zien! van Hanna Holwerda en is het actieboek Christelijke Kinderboekenweek 2022 voor de onderbouw van de basisschool.

Er klinkt geritsel, gesnuffel en een grom. Sam en Soof zien nog net iets grijs wits wegschieten. Is het soms een wolf? Ze volgen de sporen de hele tuin door. Ga je mee op avontuur? Want er valt van alles te ontdekken!

In dit fantasievolle verhaal kom je samen met Soof en Sam allerlei bijzondere dieren tegen.

Met weetjes en QR-codes naar zoekplaten.

De actieprijs van 7,25 geldt van 5 tot en met 31 oktober 2022. Daarna wordt de prijs € 14,99 per stuk

Hanna Holwerda heeft een bureau vol Bijbelvertalingen, stapels wetenschapsboeken, reageerbuisjes en flesjes met gekke vloeistoffen. En een laptop met minimaal 10 bestanden die open staan. Ze is schrijver van kinderboeken op het snijvlak van kinderen, geloven, natuur en science en neemt kinderen mee op ontdekkingstocht. Holwerda is bekend van de Bijbel en Science serie, met Struinen door de schepping, Knetteren en knallen en Ontdek het oneindige heelal. Tamar Oosterloo is illustrator voor Tamar Illustrations en dansjuf bij Kijk ik dans.

'Wauw! Ik mag het prentenboek schrijven voor de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandel en het thema is op mijn lijf geschreven! Met dit prentenboek ga je met de hoofdpersonen mee op avontuur in je eigen tuin. Want: daar valt van alles te ontdekken!'
– Hanna Holwerda

Dat wil ik zien! KBW22 Holwerda, Hanna; Oosterloo, Tamar
€ 7,25
voorraad onbekend
Meester Bil is ... Meester dief
Meester Bil is ... Meester dief Oranje, Corien
€ 12,99
voorraad onbekend
Saga
Saga Boekee, Leonard
€ 17,99
voorraad onbekend
Geheim onder de grond
Geheim onder de grond Kraijo, Ineke
€ 13,99
voorraad onbekend
De boombewakers
De boombewakers Binsbergen, Liesbeth van
€ 13,99
voorraad onbekend