Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken van Uitgeverij de Parel voorjaar 2021

In het voorjaar van 2021 worden bij Uitgeverij de Parel weer de nodige nieuwe boeken verwacht. Dit voorjaar zelfs vijf nieuwe romans! Daarnaast weer cadeauboeken en kinderboeken. U kunt nu reeds deze boeken reserveren bij Ichthusboekhandel.nl. Direct na verschijnen krijgt u bericht van ons en sturen we dit op of kunt u het ophalen in één van de winkels.

14 artikelen
pagina 1 van 2
De tondeldoos

De roman De tondeldoos, geschreven door Beverly Lewis, is het eerste deel van het tweeluik over de familie Miller en is een heerlijk Amish boek vol liefde, vriendschap en geloof.

De achttien jaar oude Sylvia Miller is gelukkig met haar leven in de Amish-gemeenschap
van Hickory Hollow. Ze staat op het punt zich te verloven en de band met de rest van het
gezin is hecht, vooral met haar vader. Als ze op een dag ziet dat haar vaders koperen
tondeldoos open is, besluit ze er een blik in te werpen, ook al weet ze dat dat eigenlijk
niet mag. Wat ze niet beseft, is dat wat ze op het punt staat te ontdekken haar gelukkige
leven uiteen zal doen spatten en alles voor haar en de rest van het gezin voorgoed zal veranderen.

Beverly Lewis, geboren in het hart van het land van de Pennsylvania Dutch, is de auteur van meer dan honderd boeken, waarvan er wereldwijd veel in andere talen zijn gepubliceerd. Beverly's belangstelling voor de Amish-achtergrond van haar moeder heeft geleid tot het schrijven van veel Amish-gerelateerde romans.

De tondeldoos Lewis, Beverly
€ 20,50
voorraad onbekend
Zakhorloge

Het zakhorloge is het tweede deel van het tweeluik over de familie Miller en is geschreven door Beverly Lewis, die eerder de Tondeldoos schreef.

Sylvia Miller heeft altijd een speciaal plekje in haar Old Order-familie gehad, een die Adeline Pelham in gevaar brengt als ze onverwachts in Hickory Hollow verschijnt. Adelines bestaan is een herinnering aan het pijnlijke geheim dat kortgeleden het Miller-huishouden op zijn kop heeft gezet, waardoor het een moeilijke tijd is om een Englische â€' en helemaal déze Englische â€' in hun midden te verwelkomen. Brengt Adelines komst te veel verrassingen mee voor de Millers en hun Amish-gemeenschap? Of kan God iets goeds voortbrengen uit de misstappen uit het verleden?

Het zakhorloge is het tweede deel van het tweeluik over de familie Miller.

Zakhorloge Lewis, Beverly
€ 20,50
voorraad onbekend
Dwars door de wildernis

Dwars door de wildernis van Regina Scott met Becky Wade is een roman vol avontuur, gevaar en romantiek.

Meg Pero heeft haar vader geholpen met fotograferen sinds ze oud genoeg was om zijn uitrusting te kunnen dragen. Wanneer hij overlijdt, is ze daarom vastbesloten om zijn werk voort te zetten. Om te beginnen gaat ze mee met de legerexpeditie naar de North Rim van de Grand Canyon. Maar waar ze geen rekening mee heeft gehouden is dat de expeditieleider niemand anders is dan de man met wie ze jaren geleden weigerde te trouwen. En alsof dat nog niet genoeg is, verandert de expeditie al snel in een hachelijk avontuur midden in de wildernis…

Dwars door de wildernis is het eerste deel van de serie Wonderen van de natuur. Dit drieluik vertelt over de vroege geschiedenis van drie nationale parken van de Verenigde Staten – Grand Canyon, Yellowstone en Mount Rainier – en brengt de wondermooie natuur daar tot leven.

Dwars door de wildernis Scott, Regina
€ 20,99
voorraad onbekend
Missie vol gevaar

De roman een missie vol gevaar is het tweede deel in de serie Wonderen van de natuur en is geschreven door Regina Scott.

Omdat het Congres hem een gids weigert, zit er voor luitenant William Prescott niets anders op dan hulp in te schakelen om zijn missie 'Yellowstone beschermen tegen probleemschoppers op' uit te voeren. Hij vindt die hulp in de eigenaresse van het hotel Geyser Gateway, de weduwe Kate Tremaine, die het uitgestrekte park als geen ander kent en er alles voor overheeft om het veilig te houden. Ze slaan de handen ineen om het park te beschermen, maar het blijkt niet zonder gevaar, want onverwacht gebeurt het ondenkbare: Kates zoontje Danny wordt ontvoerd.

Een missie vol gevaar is het tweede deel van de serie Wonderen van de natuur. Dit drieluik vertelt over de vroege geschiedenis van drie nationale parken van de Verenigde Staten 'Grand Canyon, Yellowstone en Mount Rainier' en brengt de wondermooie natuur daar tot leven. Eerder verscheen Dwars door de wildernis.

Missie vol gevaar Scott, Regina
€ 20,99
voorraad onbekend
Zonder twijfel de jouwe

Zonder twijfel de jouwe is het eerste deel van de romantische serie De familie Porter geschreven door Becky Wade, inmiddels goed bekend door andere series die verschenen in Nederland.

Als de vader van Meg Cole onverwacht overlijdt, krijgt ze de leiding over zijn bedrijf. Ondanks dat ze helemaal niet geschikt is om dit grote familiebedrijf te runnen, neemt ze de teugels van haar vader over. Maar waar ze echt geen zin in heeft, is zich ook nog eens in haar vaders hobby, het fokken van Engelse volbloedpaarden, te verdiepen. Daarom geeft ze de manager, Bo Porter, zes maanden om de fokkerij te sluiten. Bo is vastbesloten om de vrouw die hem van zijn droom wil beroven niet aardig te vinden. Maar Meg maakt een diep verlangen om haar te beschermen in hem los en hoe meer tijd hij met haar doorbrengt, hoe liever hij ieder obstakel dat hen scheidt, wil overwinnen en haar liefde wil verdienen. Maar zal dat lukken?

Zonder twijfel de jouwe Wade, Becky
€ 20,99
voorraad onbekend
Op dezelfde lijn

Op dezelfde lijn is het eerste deel van de serie Liefde over de lijn en gaat over drie telegrafiste. De romans spelen zich af in het bruisende Londen van eind negentiende eeuw. De auteur is Jennifer Delamere.

Alice McNeil is altijd al nieuwsgierig geweest en droomde jarenlang van een baan als telegrafi ste. Nu, jaren later, is dat gelukt. Ze heeft een felbegeerde positie bij een belangrijk handelsbedrijf weten te bemachtigen en geen moment spijt van haar beslissing. Maar als de ambitieuze junior directeur van het bedrijf, Douglas Shaw, terugkeert naar Londen, beginnen er dingen te veranderen en niet allemaal ten goede. Want als een jaloerse collega wraak neemt op Alice, wordt hun reputatie bedreigd en komen ze voor een moeilijke keuze te staan...

Op dezelfde lijn Delamere, Jennifer
€ 21,50
voorraad onbekend
Seizoen vol genade

Seizoen vol genade is het derde deel van de serie Onder het noorderlicht een familiekroniek over de Noorse familie Carlson die in een vreemd land vecht voor een gelukkige toekomst. Eerder verscheen De beloften van de dageraad en De hoop van nieuwe morgens. De auteur is Lauraine Snelling.

Nilda Carlsons dromen staan op het punt om uit te komen, als ze een baan krijgt aangeboden door een rijke zakenvrouw in het nabijgelegen stadje Blackduck. Maar het leven in de stad komt met een prijs: de man die Nilda in Noorwegen heeft geprobeerd aan te randen is in Blackduck gearriveerd. Hij beweert een nieuw begin te hebben gemaakt, maar telkens als ze hem ziet, komen haar angsten terug. Kan ze zich ertoe zetten om hem te vergeven en verder te gaan, of zal ze altijd in het verleden blijven steken? En is hij echt te vertrouwen?

Seizoen vol genade Snelling, Lauraine
€ 20,99
voorraad onbekend
Beloften van de dageraad

De belofte van de dageraad door Lauraine Snelling is het eerste deel van de serie: Onderhet Noorderlicht. het is een familiekroniek over de Noorse Familie Carlson die in een vreemd land vecht voor een goede toekomst.

Kansen zijn schaars in Noorwegen, dus wanneer Runes oom Rune en Signe Carlson aanbiedt geld van hem te lenen voor een overtocht naar Amerika en hun eigen land belooft, accepteren ze het aanbod. Maar het leven in Amerika is veel zwaarder dan ze zich hadden voorgesteld.

Oom Einar en tante Gerd zijn veeleisende mensen, en Signe en haar gezin moeten hard werken om hun schuld af te betalen. Bang dat ze nooit een eigen stuk land en huis zullen krijgen, begint Signes geloof in God te wankelen en vraagt ze zich af: zal er ooit een dag aanbreken dat ze het leven zullen hebben waarvan ze hebben gedroomd?

Beloften van de dageraad Snelling, Lauraine
€ 20,99
voorraad onbekend
Hoop van nieuwe morgens

De roman De hoop van nieuwe morgens is deel 2 van de serie Onder het noorderlicht en is geschreven door Lauraine Snelling.

Samen met haar jongere broer Ivar reist Nilda Carlson naar Amerika om bij haar oudste broer Rune en zijn gezin te gaan wonen. Ze ziet het als een gouden kans en hoopt op een betere toekomst.

Rune en Signe Carlson zijn blij als ze vernemen dat Nilda en Ivar naar Minnesota komen, want het leven op de boerderij van de Strands blijft ondanks de verbeterde verhoudingen zwaar. Rune wil een eigen huis voor zijn vrouw en kinderen bouwen, maar oom Einar is alleen maar bezig met zijn eigen ambities en weigert te helpen.

Wanneer een tragische gebeurtenis duidelijk maakt waar oom Einars woede en afstandelijkheid vandaan komen, is het meer dan ooit nodig dat ze schouder aan schouder staan en een echte familie zijn.

Dit boek is het tweede deel van de serie 'Onder het noorderlicht' - een familiekroniek over de Noorse familie Carlson die in een vreemd land vecht voor een gelukkige toekomst. Eerder verscheen 'De beloften van de dageraad'.

Hoop van nieuwe morgens Snelling, Lauraine
€ 20,99
voorraad onbekend
Geloof hoop en liefde
Geloof hoop en liefde
€ 5,-
voorraad onbekend