Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe romans uitgeverij de Parel najaar 2018

Uitgeverij de Parel is bekend om haar romans. Christelijke romans die de lezers vele uren leesplezier bieden. Onderstaande boeken worden dit najaar verwacht.

Reserveren kan nu reeds.

Belofte van Breeze Hill

De belofte van Breeze Hill is het eerste deel van Langs de Natchez-route. Deze serie door Pam Hillman is een fijne mix van spanning, romantiek en historische details.

Sinds het moment dat haar broer dood werd gevonden in het moeras langs de Natchez-route en een verdachte brand de gewassen vernietigde, bijna het huis verwoestte en ervoor zorgde dat haar vader ernstig gewond raakte, rust het besturen van Breeze Hill op de schouders van Isabella Bartholomew.

En dat is bepaald niet eenvoudig, want het staat er niet goed voor met de plantage van haar familie. Zelfs met de hulp van Connor O'Shea, die ze inhuurt om de vleugel van het plantagehuis te herbouwen, vreest Isabella dat ze hem zal kwijtraken.

Of kunnen ze er samen voor zorgen dat hij toch behouden blijft......?

ca. 336 pagina's

Belofte van Breeze Hill Hillman, Pam
€ 22,50
voorraad onbekend
Het hart achterna
Het hart achterna Delamare, Jennifer
€ 21,99
voorraad onbekend
In vuur en vlam

In Vuur en Vlam is het verhaal over Taylor arts, vrouw en niet gewenst in de nieuwe gemeenschap.. Roman van Cathy Marie Hake.

In Gooding, Texas, is men blij met de komst van een nieuwe dierenarts en dokter... tot Enoch en Taylor Bestman arriveren en de langverwachte dokter in werkelijkheid een vrouw blijkt te zijn. De verontwaardiging onder de stadsbewoners is groot en ook Karl van der Vort, de smid, vindt het maar niks. Maar wat hij nog erger vindt, is dat hij Taylors eerste patiënt wordt.

Ondanks haar goede zorg, blijft hij erbij dat dokter-zijn totaal ongeschikt is voor vrouwen. Maar als Taylors werk- en Taylor zelf- wordt bedreigd, kan Karl niet anders dan zijn trots opzijzetten en Taylor te hulp schieten. Maar is hij nog op tijd?

In vuur en vlam Hake, Cathy Marie
€ 15,-
voorraad onbekend
Verbroken woord

Verbroken woord van Christine Johnson is het tweede deel over Prosperity Jones Vervlogen Droom.

Twee jaar geleden zwaaide Prosperity Jones haar geliefde David uit, toen het leger hem naar het verafgelegen Key West zond. Nu haar ouders overleden zijn, heeft ze nog slechts één vooruitzicht voor de toekomst: de gevaarlijke reis van Nantucket naar Key West ondernemen om zich te herenigen met David, in de hoop op een gelukkiger leven.

Maar als Prosperity zonder een cent op zak in het Zuiden arriveert, zakt de moed haar in de schoenen, wanneer ze ontdekt dat David zijn woord heeft gebroken en met een ander is getrouwd. Om te overleven en haar gebroken hart te genezen, sluit ze vriendschap met een vriendelijke dokter en wint zijn genegenheid. Kan hij het antwoord zijn op haar eenzaamheid? Of zal haar leven opnieuw op de kop worden gezet?

Verbroken woord Johson, Christine
€ 20,99
voorraad onbekend
Gewaagde ontsnapping

Gewaagde ontsnapping van Tricia Goyer vertelt over een onderwijzers in oorlogstijd.

.

Ondanks dat de oorlog in volle hevigheid wordt, leidt de Amerikaanse Amity Mitchel een vrij comfortabel leven als privéonderwijzeres. Maar dat verandert als ze een dringend telegram krijgt van haar broer, Andrew, waarin hij haar smeekt naar Praag te komen.

Nu de nazi's hun greep op het land proberen te versterken, wordt het voor hem steeds moeilijker om Joodse kinderen te helpen ontsnappen uit Tsjecho-Slowakije. Amity weet dat ze Gods roeping om de kinderen te helpen niet kan negeren en besluit gehoor te geven aan Andrews verzoek.

Amity's baas, Clark, volgt haar naar Praag om haar te vragen terug te komen, maar dan draait het erop uit dat hij de Michells gaat helpen. Samen met Andrew en Amity treft hij voorbereidingen om een heel aantal kinderen veilig naar Engeland te brengen, terwijl de dreiging op een Duitse bezetting in rap tempo toeneemt.

Als het gevaar dichterbij komt, zetten Amity en Clark alles op alles om de onschuldige levens te redden, maar lukt het hun aan de Duitsers te ontsnappen, voordat het te laat is?

Gewaagde ontsnapping Goyer, Tricia
€ 19,95
voorraad onbekend
Rollen omgedraaid

De rollen omgedraaid is een nieuwe christelijke roman van Jennifer Delamere. Gedwongen om alles wat haar lief is achter te laten, gaat een jonge vrouw op zoek naar een nieuw begin in een stad vol kansen - én gevaren.....

Londen, 1879. Wanneer Rosalyn Bernay na een reeks onvoorziene gebeurtenissen alleen en berooid achterblijft, grijp ze het aanbod van een betrekking achter de schermen van een theater met beide handen aan. Als liefhebber van zang en muziek voelt ze zich er onmiddellijk thuis en het duurt niet lang of diep vanbinnen ontbrandt het verlangen om op een dag zelf op het podium te staan. Maar tegelijk werpt de dreiging uit haar verleden schaduwen over haar droom.

Na een verwonding aan zijn hand verlaat Nate Morgan noodgedwongen zijn regiment in Indië en keert terug naar Londen; de plek met de vele bittere herinneringen. Hij stemt toe om tijdelijk het baantje van zijn broer, die door een gebroken been aan huis is gebonden, over te nemen en gaat aan de slag als toneelknecht bij de voorstelling HMS Pinefore. Maar ondanks dat hij het er naar zijn zin heeft, telt Nate de dagen af tot hij zich weer bij zijn regiment kan voegen.

Zowel Rosalyn als Nate zet alles op alles om het verleden achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen, en niet zonder uitwerking, want al snel worden de rollen omgedraaid...

Rollen omgedraaid Delamere, Jennifer
€ 20,99
voorraad onbekend
Van naald tot draad

Van naald tot draad is het derde deel in de serie De taartenwinkel van Pinecraft geschreven door Tricia Goyer. Eerder verschenen Met liefde gemaakt en Zaadjes van hoop.

Joy Miller wil niets meer dan echtgenote en moeder zijn û helemaal nu haar relatie met Matthew Slagel zich verdiept. Maar dan komt er een cameraploeg van een televisiezender naar Pinecraft, Florida, om beelden op te nemen voor een nieuw programma over de Amish. Al snel lopen de spanningen op en dreigen Joy en Matthew uit elkaar te worden gedreven en niet alleen zijà maar heel de Amish-gemeenschap.

Joy wordt aanvankelijk enkel ingehuurd om kostuums voor het programma te naaien, maar het duurt niet lang of ze wordt meer en meer betrokken bij de productie û iets wat Matthew en zijn vader schokt en totaal niet zint. Als Joy bevriend raakt met de Englische productieploeg, merkt ze dat God door haar in hun levens werkt en raakt ze ervan overtuigd dat ze deze kans om Gods liefde met andere te delen, ondanks de afkeuring van anderen, niet aan zich voorbij kan laten gaan. Zullen zij en Matthew op de een of andere manier in staat zijn om hun dromen tot één toekomst te verweven?

Liefde, hartzeer en hoop komen samen in dit heerlijke verhaal over twee totaal verschillende werelden die elkaar op onverwachte manieren vinden.

Van naald tot draad Goyer, Tricia
€ 19,95
voorraad onbekend