Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe titels Najaar 2018 Heart Cry

24 artikelen
pagina 2 van 3
Gelijk Jezus
Gelijk Jezus Baan, Arjan
€ 9,95
voorraad onbekend
Volheid van de Heilige Geest

Er leven veel vragen over de Persoon en het werk van de Heilige Geest. De auteur maakt in dit boek duidelijk wat het betekent om vol te zijn van de Heilige Geest.

Op een eenvoudige manier laat hij zien hoe de volle Pinksterzegen voor iedereen beschikbaar is. Ook beschrijft hij welke voorwaarden er zijn om deze vervulling door de Heilige Geest te ontvangen! Alleen in de weg van algehele overgave wil de levende God individuele christenen en gemeenten vol maken van het leven van Jezus. Murray laat op een overtuigende manier zien dat een gemeente – zonder deze volle Pinksterzegen – geestelijk snel achteruit zal gaan.

De Zuid-Afrikaanse predikant Andrew Murray (1828-1917) wist uit eigen ervaring wat opwekking inhield, aangezien hij dit zelf ook diverse keren heeft meegemaakt in zijn eigen gemeenten. Op een indringende manier spoort hij zijn lezers aan om geestelijk veel van God te verwachten

Volheid van de Heilige Geest Murray, A.
€ 7,95
voorraad onbekend
In de gebedsschool van Jezus

De schrijver van dit boek was zich goed bewust dat zonder gebed geen activiteiten in het Koninkrijk van God vruchtbaar kunnen zijn.

Gedurende zijn bediening heeft Andrew Murray in woord en geschrift de noodzaak van het gebed sterk benadrukt. Dit boekje over gebed is een klassieker geworden, omdat het een praktische opleiding is tot de heilige bediening van voorbede. In de inleiding schrijft Murray: 'Naarmate de Heere voor Zijn kinderen de poorten van het gebed wijd openzet en hun geeft te zien en te ervaren hoeveel het gebed van een rechtvaardige vermag, wordt hun verwondering al groter dat zij hun heerlijke gebedsrechten zo weinig gebruiken.' Daarom wil de schrijver elke gelovige meenemen in de gebedsschool van Jezus, zodat we voorbidders worden in Geest en in waarheid. Verlang jij ook naar verdieping in jouw gebedsleven? Dan zal dit klassieke werk over het gebed jou zeker aanspreken!

De Zuid-Afrikaanse opwekkingspredikant Andrew Murray liet circa 240 geschriften na, waarvan veel titels in zo'n vijftien talen werden uitgegeven.

In de gebedsschool van Jezus Murray, Andrew
€ 9,95
voorraad onbekend
Wees mij genadig
Wees mij genadig Murray, A.
€ 9,95
voorraad onbekend
Dienaar van het nieuwe verbond
Dienaar van het nieuwe verbond Poonen, Zac
€ 7,95
voorraad onbekend
Gebrokenheid
Gebrokenheid Nunn, P.
€ 5,95
voorraad onbekend
Belangrijkste prioriteiten van het
Belangrijkste prioriteiten van het Poonen, Zac
€ 8,-
voorraad onbekend
Hoe vind ik Gods wil
Hoe vind ik Gods wil Poonen, Zac
€ 8,-
voorraad onbekend
Geestelijk leider
Geestelijk leider Poonen, Z.
€ 10,-
voorraad onbekend
Nieuwe leven

Andrew Murray schreef dit boek speciaal voor pasgelovigen. Hij was overtuigd dat Bijbels onderwijs nodig was om iedere gelovige te laten zien wat hem/haar in Jezus Christus geschonken is.
De korte en thematische hoofdstukken zijn in deze uitgave speciaal bewerkt voor jonge lezers en daardoor prettig leesbaar. De vele tekstverwijzingen stimuleren de lezer om de Bijbel zelf te onderzoeken en het gelezene toe te passen in het dagelijkse leven. Dit boek leent zich voor persoonlijke studie en door de toegevoegde gespreksvragen ook goed voor gemeenschappelijk gebruik.
52 Bijbelstudies voor hen die verlangen naar groei in genade en kennis

Andrew Murray wordt in reformatorische en evangelische gezinnen al tientallen jaren graag gelezen. Van verschillende titels zijn al duizenden exemplaren verkocht!

Nieuwe leven Murray, A.
€ 15,50
voorraad onbekend