Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe titels Najaar 2018 Heart Cry

24 artikelen
pagina 3 van 3
In vuur en vlam voor de Heiland
In vuur en vlam voor de Heiland Kamphuis, J.
€ 8,-
voorraad onbekend
Veranderende kracht van vergeving

Een van de grootste problemen van christenen vandaag de dag is bitterheid en gebrek aan vergeving. Het verspreidt zich als een gif in onze gemeenschappen.

In dit boek verkent Philip Nunn vergeving vanuit een Bijbels perspectief. Bovendien corrigeert hij een aantal veel voorkomende misverstanden die echte vergeving kunnen belemmeren. Hij leidt zijn lezers zorgvuldig stap voor stap bij deze ketenen van slavernij vandaan, zodat zij kunnen genieten van de vrijheid die Christus hen heeft geschonken. Er is levensveranderende kracht in vergeving!

Philip Nunn heeft vijftien jaar als zendeling en Bijbelleraar de Heere gediend in Colombia, Zuid Amerika. Tijdens deze jaren heeft hij zich regelmatig beziggehouden met dit belangrijke onderwerp: “vergeving”. Als pastoraal werker maakte hij van dichtbij de verandering mee in mensen die kozen om de Heere Jezus te gehoorzamen en anderen te vergeven. Nu hij terug is in Europa helpt hij nog steeds christenen om dát te verwijderen wat hun geestelijke ontwikkeling belemmert door degenen die kwaad aan hen hebben gedaan te vergeven.

Veranderende kracht van vergeving Nunn, P.
€ 5,95
voorraad onbekend
Brandend hart voor Jezus  Zinzendorf
Brandend hart voor Jezus Zinzendorf Valen, L.J. van,
€ 9,95
voorraad onbekend
Jezus zien
Jezus zien Hession, R.
€ 8,-
voorraad onbekend