Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe titels najaar 2018 Uitgeverij Scholten

Bij de uitgeverij Scholten in Zwolle verschijnen dit najaar weer veel nieuwe titels. Ook bestaande titels komen voor in onderstaande lijst.

U kunt nu reeds reserveren bij Ichthusboekhandel

19 artikelen
pagina 1 van 2
Het bevrijde hart
Het bevrijde hart Dijk, Marijk van
€ 15,95
voorraad onbekend
zeven tinten wit
zeven tinten wit Mastenbroe, Remmelt
€ 18,95
voorraad onbekend
Sleutel (novelle)
Sleutel (novelle) Karssen, Mirjam
€ 13,50
voorraad onbekend
Verzwegen verleden

Een dagboek brengt het verleden tot leven.....

Wanneer de studente Emma Bosgra in de kelder van haar hospita een oude koffer met daarin een dagboek vindt, is haar nieuwsgierigheid meteen gewekt. Ze wordt meegezogen in het bewogen leven van Bärbel Laubach die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in het Duitse stadje Oranienburg woonde. Bärbels bemoeienissen met een dwangarbeider, haar liefdesleven en de tragische gebeurtenissen in en rondom kamp Sachsenhausen, laten Emma niet meer los.

Hoe is het dagboek van Bärbel in de stad Groningen terechtgekomen? Gedreven om dit mysterie op te helderen, schakelt Emma de hulp in van David Nouwen, hoogleraar geschiedenis die zich gespecialiseerd heeft in de Holocaust. Samen gaan ze op onderzoek uit. Het spoor leidt hen van het Groningse platteland naar oude archieven in Amsterdam en de verschrikkingen van kamp Sachsenhausen. Kunnen ze het mysterie oplossen of zal de waarheid voor altijd verzwegen blijven?

Een aangrijpend verhaal over opoffering, moed en vergeving, in een tijd waarin de liefde soms mijlenver weg lijkt.

Verzwegen verleden Dijk, Marijke van
€ 16,95
voorraad onbekend
Steendragers, (mysterie van Ison)
Steendragers, (mysterie van Ison) Berghuis, Wiesje
€ 12,50
voorraad onbekend
De ontvoering
De ontvoering Berghuis, Wiesje
€ 12,50
voorraad onbekend
Het mysterie van ISON
Het mysterie van ISON Berghuis, Wiesje
€ 12,50
voorraad onbekend
Koning vol Majesteit

Koning vol majesteit' door P. D. Bramsen vertelt het verhaal van de eeuwige Koning in zeventig sleutelscènes. Deze vertellingen zullen mensen van alle leeftijden inspireren.

Mensen houden van verhalen. Van verhalen met een goede afloopt, van intriges waarbij het goede het kwade overwint. De oude boeken van de profeten vertellen een oorspronkelijk verhaal vol romantiek en bevrijding, waarin het goede op zeer onverwachte wijze een einde maakt aan het kwade. Dit oude, meest gelezen verhaal met zijn verheven personages en epische wendingen,
gaat over een Koning en zijn geheime plan om zijn opstandige onderdanen uit het koninkrijk van de duisternis te bevrijden en ze in staat te stellen om nog lang en gelukkig met Hem te kunnen leven in zijn Koninkrijk van licht. Maar is dit verhaal echt gebeurd? Of gaat het om een fantasieverhaal? Dit
rijk geïllustreerde verhaal geeft een duidelijk antwoord. Ervaar het verhaal. Bezoek de koninkrijken. Ontmoet de Koning. En beslis. 'Koning vol majesteit' vertelt het verhaal van de eeuwige Koning in zeventig sleutelscènes. Deze vertelling zal mensen van alle leeftijden inspireren. Bij iedere scène heeft Arminda San Martin prachtige tekeningen gemaakt.

Koning vol Majesteit Bramsen, P. D.
€ 12,50
voorraad onbekend
Een dubbele dosis rijkdom
Een dubbele dosis rijkdom Wortel, Jaap
€ 15,45
voorraad onbekend
Dagboek bij Brood en Wijn
Dagboek bij Brood en Wijn Jonkers, Edwin
€ 17,95
voorraad onbekend