Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven De Banier najaar 2019

75 artikelen
pagina 2 van 8
Sprekende kleuren
Sprekende kleuren Schot, Ds. A.
€ 15,95
voorraad onbekend
Trouw op de akker
Trouw op de akker Veen, A.F.R. van de
€ 16,50
voorraad onbekend
Vasthoudende liefde
Vasthoudende liefde Bakker, F.
€ 13,95
voorraad onbekend
Openbaring begrijpen
Openbaring begrijpen Post, Steef
€ 11,95
voorraad onbekend
Jeremia

Het boek Jeremia van Johan Kriekaard gaat over éé van de bekendste profeten uit het Oude Testament. Door sommigen wordt hij ook wel de 'wenende' of 'klagende' profeet genoemd. Door de Heere werd hij geroepen om in Zijn Naam het Woord tot de mensen te brengen.

Jeremia zag het niet zitten. Hij was jong, en hij kon toch niet spreken? Je ontmoet Jeremia op verschillende momenten. Veel lijden heeft hij moeten doorstaan. Hij is gevangen genomen, geslagen, veracht, en toch was hij dienstbaar. In het leven van Jeremia liggen allerlei geestelijke en praktische lessen voor jongeren en volwassenen. Wanneer je dit boek nauwkeurig bestudeert en de Bijbelgedeelten erbij leest, kan dit het Bijbelboek Jeremia voor jou verduidelijken.

Dit boek is zondermeer geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook als leidraad voor (jeugd)verenigingen

Jeremia Kriekaard, J.
€ 11,95
voorraad onbekend
Nehemia
Nehemia Boeder, J.
€ 9,95
voorraad onbekend
Psalmen
Psalmen Boer, C.P. de
€ 10,95
voorraad onbekend
Hier ben ik
Hier ben ik Visser-Vogel, Elsbeth
€ 12,95
voorraad onbekend
Bidden met de schrift

Bidden met de Schrift is een handreiking door A.T. Vergunst om te leren bidden vanuit en door de Bijbel als richtlijn. Niet onze beperkingen staan dan centraal maar de wijsheid en de reikwijdte van het Woord van God.

God beveelt ons te bidden. Hij leert Zijn volk ook bidden. Als Zijn Geest in ons hart leeft, verlangen we om inniger te bidden. Maar hoewel bidden wel de ademtocht van de ziel wordt genoemd, blijft het moeilijk. Wat zullen we bidden? Hoe houden we onze gedachten erbij? Vallen we in herhaling? Blijven we hangen in het algemene?

Dit boekje is een poging om wat perspectief te bieden in de vaak teleurstellende ervaring en voortdurende worsteling van het gebed. Bidden met de Schrift is een methode waarin we de Schrift zelf gebruiken om richting, diepte, variatie en vorm te geven aan ons gebedsleven.

Het boek is niet alleen bedoeld voor het persoonlijk gebed, maar ook voor het huwelijksgebed, het gezinsgebed en het ambtelijk gebed wordt hier ook door geraakt.

Bidden met de schrift Vergunst, A.T.
€ 8,95
voorraad onbekend
Leden van Christus' lichaam
Leden van Christus' lichaam Polinder, H.
€ 9,95
voorraad onbekend