Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven De Banier najaar 2019

75 artikelen
pagina 5 van 8
In de schaduw van het kalifaat

In de Schaduw van het Kalifaat door J. Hoekman is een onthullend boek over wat er gebeurd in de Arabische wereld.

Onlusten. Onthoofdingen. Oorlogen. De Arabische wereld is de grootste brandhaard van deze tijd. Tegelijk zijn hier, in de bakermat van de menselijke beschaving, de meest meeslepende en hoopvolle verhalen te horen. Verhalen die de lezer helpen om de nooit opdrogende stroom nieuwsberichten een gezicht te geven.

Terroristen, predikanten, priesters, imams, ambtenaren, huismoeders, jongens en meisjes: in dit boek komen ze aan het woord. Van Libanon tot Oman en van Egypte tot Irak, tegen de achtergrond van hun roerige bestaan in de schaduw van het kalifaat.

Ontmoet christenen in Saudi-Arabië. Loop mee door een smokkeltunnel onder de grens van de Gazastrook. Sta aan het front met Islamitische Staat in Syrië. Kortom, reis mee door de landen van de Arabische wereld. En wees erop voorbereid dat deze fascinerende wereld je niet meer loslaat.

In de schaduw van het kalifaat Hoekman, Jacob
€ 34,95
voorraad onbekend
Boom van isai posterpakket
Boom van isai posterpakket Kloosterman-Sluis, Anneke van der
€ 14,95
voorraad onbekend
Ellende verlossing dankbaarheid
Ellende verlossing dankbaarheid Koesveld, Nellie
€ 13,95
voorraad onbekend
Acti€f besparen

Actief Besparen is een praktisch boek van Adrianne Hooimeijer-Mourits bedoeld om gezinnen en alleenstaanden te helpen om tot een beter financieel beheer te komenv an het huishoudbudget.

Besparen, dat willen we allemaal wel. Maar de praktijk is vaak dat we gemakkelijker geld uitgeven dan dat het erin komt.

In dit boek geeft Adrianne Hooimeijer (bekend van haar blog Aad adctief) tips en inspiratie om in het gewone dagelijkse leven vaker de hand op de knip te houden. Bewustwording en overzicht zijn de kernwoorden van haar aanpak. Door je in het huishouden bewust te zijn van wat je op allerlei gebieden verbruikt, wordt het veel makkelijker om bij tal van zaken de bespaarknop in te drukken. Door overzicht te houden op je financiën, wordt het veel makkelijker om te kiezen op welke onderdelen je wil besparen.

Dat besparen alles te maken heeft met een groen en duurzaam leven is een extra reden om met het stappenplan in dit boek aan de slag te gaan.

De gezellig en humoristische illustraties van Sief benadrukken dat besparen niet in de eerste plaats lastig, maar vooral ook een leuk avontuur is!

Adrianne Hooimeijer-Mourits is getrouwd en moeder van drie jonge kinderen. Ze bespaart actief sinds 2017 en houdt een veelgelezen blog bij met laagdrempelige bespaartips: aad-actief.blogspot.nl.

Met handige extra's, zoals een gratis excelbestand of leuke printvoorbeelden voor overzicht in je financiën.

Acti€f besparen Hooimeijer- Mourits, Adrianne
€ 19,95
voorraad onbekend
Duinvlinder
Duinvlinder Besten, Janny den
€ 17,95
voorraad onbekend
Rivier naar de vrijheid
Rivier naar de vrijheid Gabhart, Ann H.
€ 21,95
voorraad onbekend
De reis van Loïs
De reis van Loïs Koolmees, Eeuwoud
€ 11,95
voorraad onbekend
Time-out
Time-out Schippers, Mirjam
€ 11,95
voorraad onbekend
Onmogelijke opdracht
Onmogelijke opdracht Heijboer, Andre
€ 11,95
voorraad onbekend