Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven De Banier voorjaar 2019

49 artikelen
pagina 4 van 5
Stripboek Rode ruiters 2
Stripboek Rode ruiters 2 Oostenbrugge, Daan van
€ 8,95
voorraad onbekend
Hoe kan ik Mascha vergeten?
Hoe kan ik Mascha vergeten? Wander, Nelleke
€ 13,95
voorraad onbekend
Hitchhiker
Hitchhiker Leeflang, Nettie
€ 11,95
voorraad onbekend
Theedoeken en toekomstdromen

Rebecca Hayworth is gelukkig getrouwd met haar man Jack, de predikant van Capford. Ze moet wel even haar draai vinden als domineesvrouw van het dorp; er wordt veel van haar verwacht. Het verlangen naar een kind ligt daarom onder de oppervlakte verborgen. Toch houdt dat Rebecca veel bezig. Waarom antwoordt God niet op haar gebed?

Violet staat in het dorp bekend als een levendig meisje. Het levert haar veel aandacht van mannen op. Is dat wel zo fijn als het lijkt? Violet voelt zich beperkt in haar vrijheid. Maar dat verandert dankzij haar domineesvrouw en een jongeman uit het dorp... Niemand in Capford ziet aankomen welk bericht Jack Hayworth plotsklaps te horen krijgt. Jack en Rebecca krijgen grote moeiten te verwerken. Toch wordt waarheid wat Jack stellig gelooft: God kan een gebed beantwoorden door te geven wat je vraagt, maar Hij wil soms iets veel béters geven dan je vraagt.

Deze roman kan zonder voorkennis gelezen worden, maar sluit ook aan op 'Rebecca'.

Doelgroep: Vrouwen die een roman met meer diepgang kunnen waarderen

Theedoeken en toekomstdromen Buckland, Hannah
€ 19,95
voorraad onbekend
Het meisje van de wagenkerk

Het boek: Meisje van de Wagenkerk van Judith Miller beschrijft hoe in Amerika kerken ontstonden naast de spoorwegen en biedt ook een bijzonder verhaal van liefde en moed.

De avontuurlijke Hope Irvine reist met haar vader het land door. In de wagenkerk, een treinwagon die is omgebouwd tot een kerk, trekken ze door West-Virginia. Hopes vader houdt kerkdiensten in de stadjes die ze onderweg aandoen en Hope geeft zondagsschool aan de kinderen in de stadjes langs het spoor.

Luke Hughes werkt voor de kolenmijn in Finch. Als dominee Irvine en Hope in het stadje arriveren, is Luke geraakt door de boodschap van de voorganger van de kapelwagen - en ook door zijn lieve en mooie dochter Hope. Wanneer Hope zondagsschool gaat geven in de stadjes in de omgeving, wordt ze vergezeld door Kirby Finch, de rokkenjagende zoon van de mijneigenaar.

Als Luke begint te vermoeden dat Kirby slechte bedoelingen heeft met Hope, staat hij voor een groot probleem: hoe kan hij Hope tegen Kirby beschermen?

Het meisje van de wagenkerk Miller, Judith
€ 20,95
voorraad onbekend
Hoe de rups eindelijk zijn doel bereikte
Hoe de rups eindelijk zijn doel bereikte Hutter, Tony
€ 13,50
voorraad onbekend
Huize fluitekruid

Huize Fluitekruid, is een leuk boek voor meiden vanaf 10 jaar door Ingrid Medema.

Hoi! Ik ben Meggie (je spreekt de g uit zoals de g in google) en ik ben 11 jaar. Ik ben net verhuisd naar een GROOT OUD HUIS aan de rand van een dorp. Boven de deur van ons huis staat met sierlijke letters Fluitekruid geschreven. Mijn ouders willen dit huis helemaal gaan opknappen. Maar ik houd me in deze zomervakantie bezig met andere dingen. Er zijn GEHEIMEN in en rond ons oude huis te vinden... Een geheimzinnige HUURSTER, raadselachtige TEKENS en verborgen SCHUILPLAATSEN. Ik wil de raadsels oplossen, allemaal...

Help jij Meggie mee? Lees dan dit eerste deel in de serie 'Huize Fluitekruid'.

Huize fluitekruid Medema, Ingrid
€ 12,95
voorraad onbekend
Vechten in Veenendaal
Vechten in Veenendaal Vermeulen, Jan
€ 11,95
voorraad onbekend