Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

nieuwe uitgaven de Banier voorjaar 2020

53 artikelen
pagina 4 van 6
Terdege agenda 2021

De Terdege-agenda 2021 is een agenda die je voor je plezier gebruikt en graag op tafel legt! Want hoe handig een digitale agenda ook is, er gaat niets boven een mooi papieren exemplaar.

De Terdege agenda 2021 biedt veel gebruiksgemak. Op elke rechterpagina staat een weekoverzicht, links is er ruimte om notities of handige to-do-lijstjes te maken. Ook zijn er fraaie foto's, mooi vormgegeven Bijbelteksten en inspirerende spreuken in te vinden. De vormgeving is lekker fris en puur. Dat maakt de Terdege-agenda tot een fijne agenda die je graag wilt gebruiken!

De week begint op zondag.

Doelgroep: Een aansprekende agenda voor vrouwen!

Terdege agenda 2021
€ 12,95
voorraad onbekend
Piekfijn

Piekfijn is een boek over allerlei leuke kapsels en de kunst van het vlechten door Hanna Roubos, bruidsstyliste en bekend door haar rubriek in Terdege. Het gaat over hoe je op een goede manier met je haar om kan gaan. als (jonge) vrouw. Ben je graag met je haar bezig, of het nu lang of kort, steil of gekruld is? Dan is dit boek iets voor jou! In 'Creatieve haarcreaties maken met Hanna' vind je meer dan dertig ideeën om je haar op te steken of in te vlechten. Stap voor stap, zowel in tekst als in beeld, leert Hanna je de juiste kapseltechnieken voor allerlei gelegenheden.

PIEKFIJN IS WEER LEVERBAAR BIJ ICHTHUSBOEKHANDEL.

Behalve kapsels vind je in dit boek veel tips voor de verzorging van jouw haar, of dat van anderen. Alles voor een piekfijn resultaat!

Doelgroep: Vrouwen en meisjes die graag mooie kapsels willen (leren) maken! Door de heldere uitleg en de vele foto's kun je meteen aan de slag met dit inspirerende boek!

Ken jij Hanna, van de rubriek met kapsels in Terdege? Ze is bruidsstyliste en schreef een boek boordevol ideeën om je haar op te steken of in te vlechten.

Piekfijn Roubos,-Nobel, Hanna
€ 14,95
voorraad onbekend
Opstand!

Opstand is een leuk stripboek van Daan van Oostenbrugge over de tachtigjarige oorlog.

Het is 1566. Het Nederland van die dagen wordt bestuurd door Margaretha van Parma, die zich er voor inzet om de opstand van de aanhangers van de nieuwe leer (ketters) de kop in te drukken. De 'ketters' Andries, Alijt en Dirk zorgen voor onrust in hun stad. Ze sluiten namelijk vriendschap met de katholieke edelmansdochter Jacoba! Op een dag ontmoeten de drie kinderen landvoogdes Margaretha van Parma. Die is zo van hen onder de indruk dat ze samen met Jacoba naar haar paleis mogen komen. Andries, Alijt, Dirk en Jacoba kunnen meereizen met een grote groep edelen. Maar die edelen dragen een gevaarlijk geheim met zich mee ...

Doelgroep: Jongens en meisjes van 8 jaar en ouder, en iedereen die van stripverhalen en geschiedenis houdt Laat kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met de (kerk)geschiedenis van Nederland!

Opstand! Oostenbrugge, Daan van
€ 7,95
voorraad onbekend
Zonder afscheid
Zonder afscheid Ridder, Gabi de
€ 18,95
voorraad onbekend
Een roos uit de as

Een roos uit de As is het bijzondere levensverhaal van Rose Price, ze overleefde de Holocaust en vond na veel omzwervingen Jezus.

De Joodse Rose Price, geboren in het Poolse dorp Skarzysko, heeft een bewogen leven gekend. Haar levensgeschiedenis heeft ze opgetekend in dit boek. Naast aangrijpende details uit haar jeugd beschrijft ze hartverscheurende ervaringen in Duitse concentratiekampen. Ook vertelt Rose over de bevrijding van haar en haar zus Sarah en over de opbouw van een nieuw leven in Amerika. Dit is het waargebeurde verhaal van een holocaustoverlevende die in het concentratiekamp afstand nam van haar geloof, maar na veel omzwervingen in Jezus ging geloven en in Duitsland pleitte voor vergeving en verzoening. Een aangrijpend en aansprekend levensverhaal.

Doelgroep: Vrouwen

Het aangrijpende levensverhaal van de Joodse Rose Price

Een roos uit de as
€ 14,95
voorraad onbekend
In mijn armen

In mijn armen is een roman van Kim Vogel Sawyer. Anthony en Marty Hirschler maken deel uit van een Old Order-mennonitische gemeenschap in Pine Hill, Indiana. Nadat een arts bevestigde dat ze nooit kinderen zullen krijgen, is het echtpaar uit elkaar gegroeid.

Marty verlangt ernaar te ontsnappen uit de hechte gemeenschap, waar juist grote gezinnen gewaardeerd worden. Dat verlangen wordt werkelijkheid wanneer haar jeugdvriendin, Brooke Spalding, opduikt met het wilde idee om een spookstad om te bouwen tot een vakantieresort. Brooke huurt Anthony in om te helpen met de bouw, haalt de Hirschlers over weg te gaan uit Indiana en neemt hen mee in haar plan. Maar dan krijgt Brooke de diagnose dat ze kanker heeft. De morele bezwaren van de Hirschlers tegen een casino in het resort, en de ontdekking van een weggelopen tiener die zich op het terrein verbergt, openen een wereld aan mogelijkheden die noch de Hirschlers noch Brooke eerder hadden voorzien. Zullen ze in staat zijn om hun uitdagingen en verschillen te overwinnen, om degenen die het meest gekwetst worden te helpen?

Doelgroep: Vrouwen

Eigentijdse roman over een uit elkaar gegroeid mennonietenstel

In mijn armen Vogel Sawyer, Kim
€ 21,50
voorraad onbekend
Dokter in de nacht
Dokter in de nacht Berkt, Bert van den
€ 19,95
voorraad onbekend
Wonderlijk en waardevol

Het boek over seksuele voorlichting: Wonderlijk en waardevol is geschreven door Elly van der Gouwe. Een open en eerlijk boek over een gevoelig thema. Alles wat je wilt weten over jongens en meiden, over verliefdheid, knuffelen en seksualiteit, over geheimen en hulp en nog veel meer ...

Dit vrolijke kijk-, lees- en doeboek daagt kinderen uit om na te denken over hun eigen lichaam en gevoelens. Kinderen kunnen het zelfstandig bekijken of samen met een volwassene. Dan kunnen ze er gelijk over doorpraten.

Het boek Wonderlijk en waardevol wil kinderen op een positieve en informatieve manier toerusten rond de thema's:

* relaties,
* seksualiteit en
* weerbaarheid.

Besproken worden vragen zoals:

* Wie mag jou een kus of een knuffel geven?
* Wat zijn de verschillen tussen het lichaam van een jongen en van een meisje?
* En wil jij later trouwen?

In dit kleurrijke boek lees je over alles wat je als jongen of als meisje kunt voelen of meemaken, nu en als je nog groter wordt. Het gaat over je lichaam, je gevoel, je vrienden en je familie. Je leest wat verkering en trouwen betekent en wat vrijen is. Hoe baby's groeien in de buik van hun moeder en hoe ze geboren worden.

Het gaat over bloot, over seksualiteit, over stop zeggen, d.w.z. nee kunnen en leren zeggen, over geheimen en over hulp bij vragen als je dat nodig hebt.

Dit boek is geschreven voor alle kinderen: jongens en meiden van alle achtergronden, uit alle soorten gezinnen en met alle soorten gevoelens. Want ieder kind is wonderlijk gemaakt en waardevol. Jij ook!

Je kunt het boek van voor tot achter lezen of alle hoofdstukken door elkaar. Je kunt het steeds weer pakken om iets op te zoeken of om gewoon verder te lezen. Dit vrolijke kijk-, lees- en doeboek is voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Het daagt kinderen uit om na te denken over hun eigen lichaam en gevoel. Als kinderen het samen met een volwassene lezen, levert het veel gesprek op.

Het boek is geschreven vanuit een christelijk perspectief: ieder kind is waardevol en door God geschapen. Ieder mens is het waard om gekend, geliefd en beschermd te worden.

Doelgroep: Jongens en meisjes vanaf ongeveer 7 jaar

Een eerlijk en open boek voor jongens en meisjes over seksualiteit

Elly van der Gouwe-Dingemanse is gezinspedagoog, getrouwd en moeder van twee jongens en twee meisjes. Ze werkt bij Driestar Educatief als adviseur seksuele vorming en als docent bij de opleiding HBO pedagogiek.

Wonderlijk en waardevol Gouwe,-Dingemanse, Elly van der
€ 19,95
voorraad onbekend
Waarom weinig gras goed was v h paard
Waarom weinig gras goed was v h paard Hutter, Tony
€ 13,50
voorraad onbekend