Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven De Parel voorjaar 2020

[h2]Bij de uitgeverij de Parel verschijnen in het voorjaar 2020 weer een aantal nieuwe items volgens de planning. U kunt deze direct na verschijnen vinden bij Ichthusboekhandel.nl [h2]

Gods zegen voor jou

Gods zegen voor jou van Danielle Heerens is een mooi uitgevoerd cadeauboek waarin Gods rijke zegen is uitgewerkt voor degene aan wie je dit graag wilt meegeven.

God geeft ieder van ons Zijn zegen en dat is misschien wel het allermooiste geschenk dat je kunt krijgen, want in Zijn zegen ligt alles besloten wat je als mens nodig hebt.

Dat wordt onder andere duidelijk in de zegen in Numeri 6: 24-26 en die in 2 Korintiërs 13:13. Daarin belooft God geluk, bescherming, nabijheid en zorg, gedachtenis (dat Hij altijd aan je denkt), vrede, liefde, genade en verbondenheid. Dat zijn dan ook de thema's die in tekst en beeld zijn uitgewerkt.

Met als fraai resultaat een prachtig cadeauboekje vol bemoediging, troost en inspiratie wat ons steeds herinnert aan al het goeds dat God geeft en doet. Geschikt bij belijdenis, huwelijk, doop of een ander belangrijk levensmoment.

Gods zegen voor jou Heerens, Danielle
€ 9,99
voorraad onbekend
Slaap lekker
Slaap lekker Vium-Olesen, Jacob
€ 7,50
voorraad onbekend
Zoete verovering
Zoete verovering Wade, Becky
€ 21,99
voorraad onbekend
Verloren vrijheid
Verloren vrijheid Johnson, Christine
€ 20,99
voorraad onbekend
Kruispunt bij Cypress Creek
Kruispunt bij Cypress Creek Hillman, Pam
€ 22,50
voorraad onbekend
Belofte van Breeze Hill

De belofte van Breeze Hill is het eerste deel van Langs de Natchez-route. Deze serie door Pam Hillman is een fijne mix van spanning, romantiek en historische details.

Sinds het moment dat haar broer dood werd gevonden in het moeras langs de Natchez-route en een verdachte brand de gewassen vernietigde, bijna het huis verwoestte en ervoor zorgde dat haar vader ernstig gewond raakte, rust het besturen van Breeze Hill op de schouders van Isabella Bartholomew.

En dat is bepaald niet eenvoudig, want het staat er niet goed voor met de plantage van haar familie. Zelfs met de hulp van Connor O'Shea, die ze inhuurt om de vleugel van het plantagehuis te herbouwen, vreest Isabella dat ze hem zal kwijtraken.

Of kunnen ze er samen voor zorgen dat hij toch behouden blijft......?

ca. 336 pagina's

Belofte van Breeze Hill Hillman, Pam
€ 22,50
voorraad onbekend
Het hart achterna
Het hart achterna Delamere, Jennifer
€ 21,99
voorraad onbekend