Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

nieuwe uitgaven Jongbloed /Ark Media najaar 2019

68 artikelen
pagina 4 van 7
Duivels dichtbij
Duivels dichtbij Post, Dr. Steef
€ 14,99
voorraad onbekend
Natuurlijk en zeker handboek
Natuurlijk en zeker handboek Frank, Petra; Raith-Paula, Elisabeth; Sa
€ 24,95
voorraad onbekend
Hier is rust
Hier is rust Zuidema-Blankesteijn, Joline
€ 20,-
voorraad onbekend
Slank(er) met de lijnclub
Slank(er) met de lijnclub Jong, Aryenne de; Diermen, Heske van
€ 14,99
voorraad onbekend
In het licht (adventsdagboek)

In het licht is een adventsdagboek geschreven door Danielle Heerens. Advent is verwachtingsvol toeleven en uitzien naar de geboorte van Jezus, het Licht van de wereld. Een van de manieren waarop je dat kunt doen, is door deze vier weken stil te staan bij het thema 'licht'.

Om de dagen voor kerst te leven ín het licht.In dit adventsdagboek staan zesentwintig overdenkingen die allemaal gaan over 'licht' - zowel over Jezus, het Licht van de wereld, als het licht van God, het licht dat jij mag zijn en het licht van de eeuwigheid. Bij elke overdenking vind je een uitgelichte quote en een opdracht om licht te geven of te ontvangen. Zo leer je meer over hét Licht en ontdek je hoe je zelf een lichtje kunt zijn en het Licht van kerst kunt verspreiden. En dan wordt deze kerst écht een feest van het Licht.

Om dit licht in jouw leven zichtbaar te maken, bevat dit dagboek 24 prachtige kaarten met daarop de uitgelichte quotes. Je kunt deze kaarten uitknippen en ophangen als adventskalender.

In het licht (adventsdagboek) Heerens, Danielle
€ 14,99
voorraad onbekend
Een jaar onderweg met God
Een jaar onderweg met God Rees Larcombe, Jennifer
€ 20,-
voorraad onbekend
Weg met het perfecte plaatje

In het boek: Weg met het perfecte plaatje, deelt Annemarie ten Brinke haar ervaringen rondom het moederschap en alle (te) hoge verwachtingen daarom heen. Fris, eerlijk en inspirerend.

Moeder-zijn is geweldig. Je beleeft met je kinderen veel mooie momenten. Toch is opvoeden vaak ook gewoon heel hard werken. Met vallen en opstaan, want perfecte moeders bestaan niet. Met openheid en humor neemt Annemarie ten Brinke de lezers in haar columns en overdenkingen mee op een zoektocht naar balans in het moederschap. Daarnaast delen andere moeders hun ervaringen en tips met jou!

Een opsteker voor de momenten dat het moederschap je overweldigt

Weg met het perfecte plaatje Brinke, Annemarie ten
€ 14,99
voorraad onbekend
Lof vol liefde

Lof vol liefde is een speciale uitgave van de werkgroep Zij Lacht. Het is een leesplan voor de adventsperiode en uitermate geschikt om te gebruiken vanaf de eerste adventszondag.

Advent is een bijzondere tijd waarin we bewust uitzien naar het vieren van de geboorte van Jezus. Het moment dat de lang Beloofde werd geboren, als Redder van de wereld. Dit rijk vormgegeven adventsboek helpt jou om deze dagen je bewust te verwonderen en verheugen over Liefde die kwam. In 11 liederen door de Bijbel heen zien we gelovigen die vol verwachting de lof aan de Messias brengen.

Gebed, overdenkingen, liederen, prachtige foto's en do it yourself opdrachten helpen jou om mee te gaan in deze aanbidding. Met als doel dat jouw lof vol liefde zich zal vermengen met die van duizenden heiligen. Hij, Jezus, verdient alle eer!

Lof vol liefde Zij lacht (leesplan voor advent)
€ 17,99
voorraad onbekend
Zo dichtbij

Met dit prachtige boek van Life Prints, Zo dichtbij, ontvang je inspiratie en bemoediging voor het leven van elke dag. Er kan zoveel zijn dat het leven moeilijk en moeizaam maakt. De belofte van dit boek, is de belofte van Gods Naam: IK BEN.

Als Jezus deze woorden voor Zichzelf gebruikt, dringt Hij diep door in je leven om je aan te sporen je aan Hem toe te vertrouwen. Met elke IK BEN-uitspraak raakt Hij aan een ander aspect van ons bestaan, en wil Hij je laten weten: ook daar ben Ik dicht bij je. Ik weet wat je doormaakt, en Ik help je erdoorheen. Uitgangspunt van dit boek zijn de zeven verschillende IK BEN-teksten van Jezus, uitgewerkt in meditaties, liederen, citaten en bijbelteksten.

De sfeervolle teksten en beelden zullen zeker je hart raken.

Zo dichtbij Lifeprints
€ 14,99
voorraad onbekend
Gebedsdagboek, elke dag bij God

Annelies van Poelgeest-Verdoold schreef met Gebedsdagboek, 365 dagen elke dag bij God een origineel dagboek om elke dag weer fris te beginnen of af te sluiten met gebed.

Je verlangt naar contact met God, maar wat zeg je als je aan het bidden bent? Hoe bid je voor andere mensen en waar kun je verder voor bidden? Dit praktische gebedsdagboek neemt je 365 dagen bij de hand. Elke dag vind je een bijbeltekst, uitgewerkte gebedsonderwerpen en natuurlijk schrijfruimte voor je persoonlijke gebeden.

Vanuit een grote diversiteit aan onderwerpen krijg je voor een jaar lang vragen, bijbelteksten en gebedssuggesties. Dat maakt het boek niet alleen uniek, maar ook geschikt als persoonlijk werkboek over jouw leven met God.

Gebedsdagboek, elke dag bij God Poelgeest-Vderdoold, Annelies van
€ 18,99
voorraad onbekend