Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

nieuwe uitgaven Jongbloed /Ark Media najaar 2019

68 artikelen
pagina 6 van 7
Een piepklein kerstfeest

Een piepklein Kerstfeest is een kerstprentenboek van Max Lucado met prachtige illustraties van Bruno Merz over een klein muisje.

De Koning is gekomen! Zelfs voor iemand zo klein als ik. Ken je die momenten dat je je te klein of te gewoontjes voelt? Dan weet je precies hoe de muisjes Ietje en Pietje zich voelden. Als deze twee lieve muisjes horen dat de Koning naar hun stadje Betlehem komt, gaan ze vol enthousiasme naar Hem op zoek. Maar ze vinden Hem nergens en aan wie ze ook om meer informatie vragen, iedereen lacht hen laatdunkend uit: een koning is toch niet geïnteresseerd in kleine muisjes als zij.

Op het moment dat Ietje en Pietje de moed opgeven, ontdekken ze het grote wonder. Christus, de Koning, is gekomen en wel voor iedereen. Meesterverteller Max Lucado weet met Een piepklein kerstfeest de boodschap van kerst begrijpelijk te maken voor kinderen. Gods liefde is zo groot dat Hij zijn Zoon stuurde voor iedereen - groot en klein, jong en oud.

Uitgegeven in een prachtig handzaam cadeauformaat. Een geschenk voor jong en oud.

Een piepklein kerstfeest Lucado, Max
€ 9,99
voorraad onbekend
Binnenste buiten

Binnenste Buiten door Nathalie de Heer is een praktisch dagboek vol met opdrachten, tips en vrolijke voorbeelden om kinderen van ongeveer 9-12 jaar te om naar zichzelf te kijken en aan de slag te gaan met datgene wat ze hebben geleerd.

In dit bijbelse dagboek voor kinderen uit de bovenbouw spoort de auteur hen ook aan om hun blik gericht te houden op Jezus. Hij kent ons door en door. Door in de Bijbel te lezen en naar Gods stem te luisteren leren we niet alleen onszelf, maar juist ook Hem kennen.

Binnenste buiten Heer, Nathalie de
€ 12,50
voorraad onbekend
Tijn blust het vuur
Tijn blust het vuur Binsbergen, Liesbeth van
€ 14,95
voorraad onbekend
Grote zus

Grote Zus is zorgvuldig getekend en geschreven door Marieke ten Berge en Willemijn de Weerd. Beiden hebben hun sporen verdiend inmiddels binnen de wereld van het christelijke kinderboek.

"Grote Zus" is een herkenbaar boekje voor kinderen die een broertje of zusje krijgen of al hebben. Erg leuk om bij zwangerschap of geboorte cadeau te doen aan de grote zus!

Ook beschikbaar: Grote Broer.

Grote zus Weerd, Willemijn de en Marieke ten Berge
€ 12,99
voorraad onbekend
Grote Broer

Grote Broer is zorgvuldig getekend en geschreven door Marieke ten Berge en Willemijn de Weerd. Beiden hebben hun sporen verdiend inmiddels binnen de wereld van het christelijke kinderboek.

"Grote broer" is een herkenbaar boekje voor kinderen die een broertje of zusje krijgen of al hebben. Erg leuk om bij zwangerschap of geboorte cadeau te doen aan de grote broer!

Ook beschikbaar: Grote Zus

Grote Broer Weerd, Willemijn de en Marieke Ten Berge
€ 12,99
voorraad onbekend
Rondjewereld Kerstverhalen

In dit full colour kerstboek vind je naast de Bijbelse kerstverhalen, ook een uitgebreide selectie van verhalen uit oude tradities wereldwijd.

De verhalen komen uit verschillende culturen en landen (o.a. uit Spanje, Frankrijk, Denemarken), maar elk verhaal weerspiegelt op geheel eigen wijze het wonder en de vreugde die we met de meest bijzondere tijd van het jaar associëren.
De verhalen zijn leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Met verteltips bij elk verhaal, zodat ook niet geoefende voorlezers tijdens kerst een mooi verhaal kunnen voorlezen!

Rondjewereld Kerstverhalen Hartman, Bob
€ 12,50
voorraad onbekend
Niemand is zoals jij

Het bekendste boek van Max Lucado, blijft Niemand is zoals jij. He tis er nu in een luxe speciale editie met 3D-illustraties en pop-ups.

en hartverwarmend verhaal over eigenwaarde en zelfbeeld.De Nerflanders doen elke dag hetzelfde: ze geven elkaar stickers. Nerflanders die er mooi uitzien of iets goed kunnen, krijgen gouden sterren. Maar de Nerflanders die weinig bijzonders kunnen, of van wie het hout beschadigd is, krijgen grijze stippen. De kleine Wout krijgt helaas alleen maar stippen. Eli, de houtsnijder, laat Wout begrijpen hoe speciaal hij is, ongeacht wat de andere Nerflanders van hem vinden.

Meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Door het hele land wordt dit verhaal gebruikt op scholen, tijdens vieringen, door psychotherapeuten, etc. Het prentenboek is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook prachtig als cadeau voor een volwassene. Dé boodschap die iedereen moet horen: er is niemand zoals jij!

Niemand is zoals jij Lucado, Max
€ 14,99
voorraad onbekend
Detective bij de Bijbel
Detective bij de Bijbel Martin, Peter
€ 11,99
voorraad onbekend
Meer dan genoeg
Meer dan genoeg Gunn-Jones, Robin
€ 15,-
voorraad onbekend