Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven Nederlands Vlaams Bijbelgenootschap najaar 2021

De nieuwe uitgaven van het Nederlands Vlaams Bijbelgenootschap in het najaar van 2021 staan volledig in het teken van de NBV21. Onderstaand een overzicht van de uitgaven die 14 oktober 2021 verwacht worden en dan volop leverbaar zijn bij Ichthusboekhandel.nl online in de webshop of in één van de vier winkels.

Ichthusboekhandel.nl is een Partnerboekhandel van het NBG. Dat betekent dat zij een langdurige samenwerking heeft met het Bijbelgenootschap en dat alle uitgaven op voorraad zijn en volop leverbaar. Door het delen van kennis en ervaring wordt zo samengewerkt met het NBG en andere (christelijke) boekhandels. De consument heeft daardoor de garantie dat dit niet alleen de ondersteuning oplevert, maar ook bijdraagt aan de verspreiding van de Bijbel. De boekhandel is bij uitstek de plek in de straat, tussen de mensen, waar de Bijbel beschikbaar moet zijn.

Nieuwe uitgaven van het NBG kopen zoals de NBV21 kan in de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

14 artikelen
pagina 1 van 2
Standaardeditie NBV21 Canoniek

De nieuwe Bijbel van 2021 is er in een standaardeditie van de NBV21 met een witte stijlvolle uitvoering. Deze editie is bedoeld voor een grote doelgroep die de Bijbel graag in huis wil hebben. Voor de één bedoeld voor persoonlijk gebruik en voor anderen als naslagwerk. De standaardeditie van de NBV 21 is onder het motto dichter "bij de Bron" vanaf nu voldoende leverbaar.

INKIJKEXEMPLAAR NBV 21 Standaardeditie (= Meest gekochte editie)

De NBV21 is bedoeld als de Nieuwe Bijbelvertaling voor de 21e eeuw. De gereviseerde vertaling is naar aanleiding van ongeveer 12.000 reacties van heel veel Bijbellezers met veelal kleinere verbeteringen, nog beter, scherper en krachtiger geworden dan de eerste versie uit 2004. De NBV21 leest als nieuw en heeft tegelijkertijd de vertrouwde en de herkenbare klanken van de Nieuwe Bijbelvertaling uit 2004.

Wat mag u verwachten van de Standaardeditie van de NBV 21:

* Complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken (Oude en Nieuwe Testament);
* Heeft een rustig en tijdloos ontwerp met een zeer prettig leesbare letter;
* Stevig linnen omslag voor langdurig gebruik;
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik of als naslagwerk.

De standaardeditie met Deuterocanonieke boeken (DCB) | Achtergronden bij de NBV 21 | KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21.

De standaardeditie NBV21 heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Uw exemplaar van de eerste druk van de Standaardeditie NBV21 ligt nu volop bij Ichthusboekhandel.nl de plek om Bijbels te kopen. Direct na uw bestelling wordt het exemplaar dan toegezonden. Kopen van de NBV 21 kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt hem nu al bestellen in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Standaardeditie NBV21 Canoniek NBV21
€ 38,-
voorraad onbekend
Standaard NBV21 met Deuterocanonieke b

De Nieuwste Bijbel van 2021 is de NBV21. Deze is er ook met deuterocanonieke boeken voor een groeiende doelgroep zowel binnen als buiten de kerk. Binnen de Rooms Katholieke kerk, maar ook tijdens bijv. Taizévieringen wordt deze editie vaak gebruikt. Vanuit een cultureel perspectief is dit de meest gekozen editie. Deze standaard met DCB is nu volop verkrijgbaar.

INKIJKEXEMPLAAR NBV21 met Deuterocanonieke boeken (standaard)

De NBV 21, de Bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Het blijven de vertrouwde klanken en klinkt tegelijk toch als nieuw.

Wat mag u van de standaardeditie van de NBV 21 met Deuterocanonieke boeken verwachten:

* complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken + de 11 Deuterocanonieke / Apocriefe boeken (Oude en Nieuwe Testament)
* Heeft een rustig en tijdloos ontwerp met een prettig leesbare letter.
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik of om als naslagwerk beschikbaar te hebben.

De standaardeditie met de Canonieke boeken | Achtergronden NBV21 | Voorpublicatie NBV21 (als PDF)

KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21.

De standaardeditie NBV21 met Deuterocanonieke boeken heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Uw exemplaar van de NBV21 standaardeditie met Deuterocanonieke boeken kopen kan bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor Bijbels. Vanuit onze voorraad zenden wij uw exemplaar dan direct toe. Bestellen kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt al reserveren in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Standaard NBV21 met Deuterocanonieke b NBV 21
€ 39,50
voorraad onbekend
Huisbijbel NBV21 - canoniek

De Huisbijbel NBV21 komt in een witte stijlvolle standaardeditie (grijze rug) voor een grote doelgroep die graag de Bijbel lezen voor persoonlijk gebruik of aan tafel met een wat grotere letter. Onder het motto dichter bij de Bron is deze huisbijbel nu volop leverbaar bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl en in de winkels.

INKIJKEXEMPLAAR HUISBIJBEL NBV21

De NBV21 is bedoeld als de Bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en nog krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Het zijn vertrouwde klanken en tegelijkertijd klinkt de NBV 2021 als nieuw.

Wat mag u van de Huisbijbel NBV 21 verwachten:

* De complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken Oude en Nieuwe Testament
* Met een rustig en tijdloos ontwerp voor goede leesbaarheid en zoekgemak;
* Qua formaat (14,5x22) identiek aan basiseditie maar met een grotere en nog beter leesbare letter, waardoor deze uitgave 400 pagina's meer heeft;
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik of als tafelbijbel, c.q. huisbijbel

KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21

NB: De huisbijbel NBV21 heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Uw exemplaar van de Huisbijbel NBV21 kopen, kan bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor Bijbels. Direct na uw bestelling wordt uw exemplaar dan toegezonden. Bestellen kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt al reserveren in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Huisbijbel NBV21 - canoniek NBV21
€ 48,-
voorraad onbekend
Huisbijbel NBV21 met Deuterocanonieke b

De Huisbijbel NBV21 met de Deuterocanonieke boeken is er in een witte stijlvolle editie (grijze rug) voor een grote doelgroep . Onder het motto dichter bij de Bron nu medio oktober 2021 beschikbaar. De huisbijbel met de deuterocanonieke boeken is uitstekend geschikt voor persoonlijk gebruik, als tafelbijbel of huisbijbel en voor iedereen die een grotere letter wat prettiger leest.

INKIJKEXEMPLAAR HUISBIJBEL NBV21 met DCB

De NBV21, de Bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Vertrouwde klanken en klinkt tegelijk als nieuw.

Wat mag u van de Huisbijbel NBV21 met Deuterocanonieke boeken verwachten:

* complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken en 11 Deuterocanonieke boeken
* Met een rustig en tijdloos ontwerp, prettig leesbare letter.
* De huisbijbel heeft het zelfde formaat (14,5 x22 cm) als de basiseditie. De letter is echter groter, waardoor 400 pagina's meer.
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik of als naslagwerk
* Stevige band, geschikt voor thuisgebruik

[url]/nbv21/[blank]KLIK HIER [/h]voor de andere uitgaven van de NBV 21.

NB: De huisbijbel NBV21 met Deuterocanonieke boeken heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Uw exemplaar van de huisbijbel NBV 21 met Deuterocanonieke boeken kopen, kan direct online bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor Bijbels. U kunt ook langskomen in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer om het hele assortiment te zien.

Huisbijbel NBV21 met Deuterocanonieke b NBV 21
€ 49,50
voorraad onbekend
Dundruk editie NBV21

De NBV21 is er in een bruine (cognackleurig) tijdloze compact editie als dundruk Bijbel. Onder het motto dichter bij de Bron nu beschikbaar bij Ichthusboekhandel.nl.

De NBV21, de bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Het zijn vertrouwde klanken en klinkt tegelijk toch als nieuw.

Wat mag je van de Dundrukbijbel NBV21 (tijdloos) verwachten:

* Complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken;
* Heeft een rustig en tijdloos ontwerp;
* Een prettig leesbare letter;
* Formaat 10x15 cm (a6) waardoor gemakkelijk in jas of tas;
* Beschermend foedraal voor een langere levensduur (Fraai én handig) ;
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik of als kerkbijbeltje.

KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21.

De bruine dundrukeditie NBV21 tijdloos- cognackleurig, heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Reserveer nu uw exemplaar van de dundrukeditie van NBV21 bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor bijbels. Direct na verschijnen wordt uw exemplaar dan toegezonden of u kunt hem ophalen bij één van de winkels. Bestellen kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt al reserveren in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Dundruk editie NBV21 NBV21
€ 55,-
voorraad onbekend
Dundrukeditie NBV21 Pastel

De NBV21 verschijnt in een pastelkleurige tijdloze compact editie als dundruk Bijbel. Onder het motto dichter bij de Bron nu volop leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl.

De beleving van de Dundrukeditie NBV21 Pastel is niet alleen de kleur, de schitterende folie, maar ook het materiaal. De ton sur ton opbouw van de zachte pastelkleuren, in combinatie met de folie maakt deze Bijbel tot een prachtig stijlmiddel.

De NBV21, de Bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Vertrouwde klanken en klinkt tegelijk als nieuw.

Wat mag je van de dundrukbijbel NBV21 Pastel verwachten:

* complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken;
* Met een rustig en tijdloos ontwerp;
* Prettig leesbare letter;
* Formaat 10x15 cm (a6) waardoor gemakkelijk in jas of tas;
* Beschermend foedraal (in gelijk ontwerp) voor een langere levensduur - Mooi én handig;
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik of om mee te nemen als kerkbijbeltje

KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21.

De Dundrukeditie NBV21 pastelkleurig heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Reserveer nu uw exemplaar van de dundrukbijbel NBV21 Pastel bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor Bijbels. Direct na verschijnen wordt uw exemplaar dan toegezonden of u kunt hem afhalen in één van de winkels. Bestellen kan online in de webshop van Ichthusboekhandel.nl of u kunt al reserveren in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Dundrukeditie NBV21 Pastel NBV21
€ 55,-
voorraad onbekend
Dundruk NBV21 Modern

De NBV21 verschijnt in een antraciet zwarte linnen tijdloze compact editie als dundruk Bijbel om gemakkelijk mee te nemen. Onder het motto dichter bij de Bron nu leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl.

De NBV21, de Bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV 21 brengt je dicht bij de bron. Het zijn de vertrouwde klanken en klinkt tegelijk toch weer als nieuw!

Wat mag je van de Dundruk editie NBV21 Modern verwachten:

* Tekst op de voorzijde zegt: In het begin was het Woord, Het Woord was bij God en het Woord was God. (Joh. 1:1)
* Complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken;
* Heeft een rustig en tijdloos ontwerp;
* Een prettig leesbare letter;
* Formaat 10x15 cm (a6) waardoor gemakkelijk in jas of tas.
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik of als kerkbijbeltje
* Deze editie heeft geen foedraal.

KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21

De dundrukeditie NBV21 - Modern heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Reserveer nu uw exemplaar van de dundrukbijbel van NBV21 (compact) bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor bijbels. Direct na verschijnen wordt uw exemplaar dan toegezonden. Bestellen kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt al reserveren in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Dundruk NBV21 Modern NBV21
€ 52,50
voorraad onbekend
Standaardeditie NBV21 Luxe - duimgrepen

De NBV21 is er nu in een fraaie luxe donkerblauwe uitvoering met duimgrepen (index) en foedraal.Onder het motto dichter bij de Bron nu medio oktober 2021 beschikbaar bij Ichthusboekhandel.

INKIJKEXEMPLAAR Standaardeditie Luxe NBV21 met Duimgrepen.

Deze luxe Bijbel heeft een goed leesbare letter, is uitgevoerd in een soepele kunstleren (vivella) omslag van twee donkerblauwe kleuren die elkaar fraai complementeren. De titel is ingedrukt in zilverfolie en de Bijbeltekst voorop in gepreegd in het omslag.

De NBV21, de bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Vertrouwde klanken en klinkt tegelijk als nieuw.

Wat mag u van de luxe editie van de standaardbijbel verwachten:

* Complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken;
* Met een rustig en tijdloos ontwerp;
* Twee complementaire kleuren donkerblauw vivella;
* Met fraai ingedrukte (gepreegde) Bijbeltekst in het omslag
* Met beschermend foedraal in bijpassende kleur;
* Formaat 14,5 x 22 cm. (Zie standaardeditie);
* Zeer geschikt voor persoonlijk gebruik of om mee te nemen als kerkbijbel.

KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21.

NB: De standaardeditie NBV21 luxe met duimgrepen heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Reserveer nu uw exemplaar van de dundrukeditie van NBV21 bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor bijbels. Direct na verschijnen wordt uw exemplaar dan toegezonden. Bestellen kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt al reserveren in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Standaardeditie NBV21 Luxe - duimgrepen NBV21
€ 77,50
voorraad onbekend
Huwelijksbijbel NBV21 Canoniek

De NBV21 komt in een witte stijlvolle witte Huwelijksbijbel met goudopdruk. Op de rug staan 2 ringen als symbool van trouw. Een Trouwbijbel die gegeven kan worden bij een huwelijkssluiting als een fraai cadeau van de kerkelijke gemeente. Onder het motto dichter bij de Bron nu D.V. 14 oktober 2021 beschikbaar bij Ichthusboekhandel.nl.

INKIJKEXEMPLAAR HUWELIJKSBIJBEL NBV21 Wit

De NBV21 is de Bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV 2021 brengt je dicht bij de bron. De NBV 21 heeft de vertrouwde klanken en klinkt tegelijkertijd toch als nieuw.

Belangrijk:

* complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken
* Met een rustig en tijdloos wit ontwerp.
* katern voor namen, data en familieregister.
* Zeer geschikt voor kerken en gemeenten om aan echtparen te geven bij een huwelijkssluiting.

KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21

De Huwelijksbijbel NBV21 heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Reserveer nu uw exemplaar van de Trouwbijbel NBV21 bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor bijbels. Direct na verschijnen wordt uw exemplaar dan toegezonden. Bestellen kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt al reserveren in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Huwelijksbijbel NBV21 Canoniek NBV21
€ 53,-
voorraad onbekend
Huwelijksbijbel NBV21 - Deuterocanonieke

De NBV21 is er in een witte stijlvolle Huwelijksbijbel met de Deuterocanonieke boeken erbij . Onder het motto dichter bij de Bron nu medio oktober 2021 beschikbaar.

INKIJKEXEMPLAAR HUWELIJKSBIJBEL NBV21 met Deuterocanonieke boeken

De NBV21, de Bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Vertrouwde klanken en klinkt tegelijk als nieuw.

Belangrijk:

* complete teksteditie van de 66 Canonieke Bijbelboeken + 11 deuterocanonieke boeken
* Met een rustig en tijdloos fraai wit ontwerp.
* Katern met ruimte voor data en familieregister
* Zeer geschikt voor kerkenraden om aan een bruidspaar te geven bij een huwelijkssluiting.

KLIK HIER voor de andere uitgaven van de NBV 21

De Huwelijksbijbel NBV21 met Deuterocanonieke boeken heeft bij aankoop gratis verzending in Nederland.

Reserveer nu uw exemplaar van de NBV21 bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor bijbels. Direct na verschijnen wordt uw exemplaar dan toegezonden. Bestellen kan online in de webshop van Ichthusboekhandel of u kunt al reserveren in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Huwelijksbijbel NBV21 - Deuterocanonieke NBV 21
€ 54,50
voorraad onbekend