Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

nieuwe uitgaven Royal Jongbloed en Arkmedia Voorjaar 2019

57 artikelen
pagina 3 van 6
Onwankelbare hoop

In het boek 'Onwankelbare hoop' deelt Max Lucado een aantal van de beloften die hem door de jaren heen hebben bemoedigd. Voor jong en oud kunnen deze beloften ook een bemoediging vormen en hen kracht geven op de weg die ze gaan.

Hij laat zien hoe we ons leven op Gods beloften kunnen bouwen en hoe ze ons houvast bieden te midden van onze dagelijkse beslommeringen. Als het stormt in ons leven, zijn Gods beloften als een licht aan de horizon: ze wijzen de weg en bieden ons onwankelbare hoop.

Voor deze Bybloskortingsactie is toestemming geven door de CvdM gedurende de maand januari 2020.

Onwankelbare hoop Lucado, Max
€ 18,99
voorraad onbekend
Belofte van hoop

In Belofte van hoop vertelt de schrijfster Jennifer Rees Larcombe over de periode na haar echtscheiding, toen ze het gevoel had dat haar leven was ingestort.

In 40 korte hoofdstukken geeft de schrijfster op een vriendelijke manier begeleiding en troost aan mensen die net als zij te maken hebben gehad met verlies, zowel door echtscheiding, overlijden of anderszins. Ze onderscheidt daarbij vier fases van rouwverwerking: de eerste fase, alleen maar vragen, de 'struikrovers' aanpakken en de terugkeer van de lente.

Dit boek is zeer geschikt om cadeau te geven aan iemand die te maken heeft (gehad) met verlies of rouw.

Belofte van hoop Rees Larcombe, Jennifer
€ 7,99
voorraad onbekend
Liefdevol met de vijf liefdestalen

De 5 liefdestalen nu verwerkt in een prachtig geschenkboek als een mooi cadeau bij een huwelijk of een jubileum daarvan.

Dit prachtig vormgegeven geschenkboek vormt een kennismaking met de vijf talen van de liefde: positieve woorden, tijd en aandacht, cadeaus, dienstbaarheid en lichamelijke aanraking. Wat is jouw liefdestaal, en die van je partner? En hoe leer je de taal van die ander spreken? Ontdek het in dit mooie kijk- en bladerboek.

Zeer geschikt als huwelijkscadeau!

Liefdevol met de vijf liefdestalen Chapman, Gary
€ 9,99
voorraad onbekend
De liefdestalen van God

Gary Chapman, bekend van de vijf talen van de liefde, beschrijft in dit boek de liefdestalen van God.

God houdt van mensen. En toch lijkt het wel of sommige mensen niet door die Goddelijke liefde bereikt worden. Het doel van dit boek is mensen dichter bij God te brengen, zodat ze zijn grenzeloze liefde kunnen verstaan. Want Hij communiceert op zijn eigen Goddelijke wijze in alle talen die voor ons verstaanbaar kunnen zijn.

'De liefdestalen van God' is een herziene uitgave van 'De taal van Gods liefde'. Het boek bevat een nieuw hoofdstuk en is geheel herzien en up-to-date gemaakt.

De liefdestalen van God Chapman, Gary
€ 9,99
voorraad onbekend
Thuis geloven

Thuis geloven van dr. Marc. de Vries bevat twaalf bijbelstudies uit het Oude en Nieuwe Testament die gaan over de manier waarop het geloof in het gezinsleven gestalte kan krijgen ('huisgodsdienst').

De bijbelstudies laten zien hoe in een aantal gezinnen in de Bijbel het leven met God een plaats kreeg. De gezinnen zijn zo gekozen dat diverse aspecten van het geloven thuis naar voren komen, zoals het onderwijs aan de kinderen, kinderloze gezinnen, de relatie tussen gezin en kerk, en ook problematische situaties zoals een ongelovige partner.

Achterin is een lijst met materiaal voor de praktijk van de huisgodsdienst opgenomen.

Thuis geloven Vries, Marc J. de
€ 12,99
voorraad onbekend
De waarheid maakt vrij

'De waarheid maakt vrij' is een vertaling van de populaire bestseller van Nancy DeMoss Wolgemuth: . Lies women believe, and the truth that sets them free.

De duivel zorgt ervoor dat vrouwen gebonden worden door leugens die hij hun influistert. Nancy stelt onwaarheden over God, zonde, prioriteiten, huwelijk, gezin en emoties bloot aan de waarheid van Gods Woord. Ze laat Gods licht schijnen, zodat vrouwen niet meer gebonden zijn, maar in de vrijheid van Gods genade en vergeving kunnen leven. Ontdek Gods Waarheid en leef een overvloedig leven!

Nancy Demoss Wolgemuth houdt er van om anderen naar de waarheid van Gods woord terug te brengen. Haar boek, Lies Women believe, is al in 26 talen vertaald. Ze woont samen met haar manin Micigan, USA.

De waarheid maakt vrij DeMoss Wolgemuth, Nancy
€ 22,50
voorraad onbekend
101 bemoedigingen voor moeders

Het boek '100 bemoedigingen voor moeders' was een boek dat velen raakte door de heldere boodschap voor moeders. Het boek raakte een snaar, omdat woorden gegeven werd aan de hoge roeping die God vrouwen gegeven heeft.

Wilma en Marieke zijn doorgegaan met het schrijven van bemoedigingen. In dit prachtige tweede boek laten de schrijfsters opnieuw zien hoeveel de bijbel te zeggen heeft over de rol van de vrouw en de moeder in het leven van elke dag.

Het boek bevat als extra vijf mooi vormgegeven kaarten met inspirerende quotes.

Eerder verschenen: 100 bemoedigingen voor moeders (ISBN 9789088971327)

101 bemoedigingen voor moeders Butter, Marieke den; Samyn, Wilma
€ 20,-
voorraad onbekend
Groen op hakken

Groen op hakken is een boek voor alle vrouwen die het best iets groener willen doen, maar niet zo goed weten hoe. Vol tips en ervaringen om duurzamer te leven, met een heerlijk positieve insteek.

Ook wie al enthousiast begonnen is en nog een stapje verder wil gaan, vindt hier meer informatie en inspiratie. De tips zijn ingedeeld in drie niveaus, voor elk wat wils: groen, groener, groenst. Onderwerpen als voeding, kleding en kinderen komen aan bod, aangevuld met veel tips, columns en lekkere recepten.

Dit boek is geschreven door diverse auteurs met een warm hart voor de aarde en alles wat daarop leeft:

* Sharon Numan,
* Marianne Draaijer,
* Liesbeth Goedbloed,
* Amélie Taal,
* Theanne Boer,
* Janneke Burger,
* Martine Vonk,
* Lisette van de Heg,
* Nienke Boone,
* Marjoke Knoop.

Groen op hakken Numan, Sharon; Knoop, Marjoke; Draaijer,
€ 17,50
voorraad onbekend
Gewoon lekker afvallen

Je wilt graag gezond afvallen, maar hoe doe je dat? In het boek"gewoon lekker afvallen" pak je in 12 praktische stappen de barrières aan die een gezond gewicht in de weg staan.

Niet met een dieet, maar door een gezond en flexibel voedingspatroon. Want jouw lichaam is gemaakt om je te helpen. Om je gezond te maken en gezond te houden. Zodra je dat beseft, leer je in vrijheid en op een goede manier met eten om te gaan.

Met de ondersteuning van gebeden, bemoedigende bijbelteksten, prikkelende vragen en uitdagende opdrachten lukt het je dit keer écht.

Gewoon lekker afvallen Numan, Sharon
€ 14,99
voorraad onbekend
Onwankelbaar

Onwankelbaar van Christine Caine is een bijbels dagboek wat ons vertelt over de betrouwbaarheid van God.

Alles in onze wereld kan wankelen. De Bijbel verzekert ons ervan dat het niet uitmaakt wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Als we met Christus leven, zijn we onwankelbaar, omdat zijn Koninkrijk in ons leeft.

In dit dagboek motiveert Christine Caine je om je geloof steeds meer te bouwen op een onwankelbare God. Met inspirerende persoonlijke verhalen en krachtige bijbelteksten bemoedigt ze je om moedig en onbevreesd te leven. Zo word je steeds meer de persoon die je bedoeld bent, volledig vertrouwend op onze trouwe God.

Een mooi uitgevoerd dagboek met korte, krachtige teksten! Voor wie een stapje verder wil.

Christine Caine is auteur en internationaal spreekster. Zij richtte samen met haar man de organisatie A21op, tegen mensenhandel en slavernij. Chrstine Caine is verbonden aan de internationale kerk van Hillsong. Ze schreef eerder het boek: Vrij van Schaamte

Onwankelbaar Caine, Christine
€ 24,95
voorraad onbekend