Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven Royal Jongbloed Voorjaar 2020

In het voorjaar van 2020 worden bij Uitgeverij Royal Jongbloed weer veel nieuwe uitgaven verwacht. . Royal Jongbloed is de verzamelnaam van een groep van uitgeverijen zoals Ark Media, Columbus, Sestra, Groen, Sestra Mama en Elisabeth.

Nieuwe uitgaven zijn direct bij verschijnen leverbaar bij Ichthusboekhandel en kunnen nu reeds gereserveerd worden.

54 artikelen
pagina 1 van 6
Bijbel met verwijsteksten (uitgeschreven

De Bijbel in de Herziene Statenvertaling is er nu ook met uitgeschreven verwijsteksten. Deze Bijbel bevat honderden verwijzingen. In het Oude Testament worden teksten uit het Nieuwe Testament aangehaald om de impact te laten zien van de vervulling van deze oudtestamentische teksten. En in het Nieuwe Testament worden teksten uit het Oude Testament geciteerd, zodat de lezer bij de beschreven gebeurtenissen de achtergrond ervan ontdekt in oudtestamentische beloften en profetieën.

Deze Bijbel helpt de bijbellezer om op een eenvoudige manier meer zicht te krijgen op de samenhang van de Bijbel. In de Bijbel met verwijsteksten worden een heel aantal van deze tekstplaatsen concreet uitgeschreven bij het betreffende vers.

INKIJKEXEMPLAAR VERWIJSBIJBEL HSV

In totaal bevat deze Bijbel zo'n 1800 verwijsteksten tussen beide testamenten en de verschillende Bijbelboeken. Op deze manier wordt de eenheid en samenhang tussen het Oude en Nieuwe Testament en die van de verschillende Bijbelboeken versterkt.

De Bijbel met verwijsteksten is uitgevoerd in een stoffen omslag.

In deze bijbel is ook ruimte voor het maken van aantekeningen.

Formaat 15,5 x 23.0 cm en bevat ca 1.800 pagina.

Bijbel met verwijsteksten (uitgeschreven HSV
€ 69,95
voorraad onbekend
Bijbel (HSV) met psalmen - hardcover zwa

Bijbel in Herziene Statenvertaling (HSV) met psalmen in het grotere formaat. Een hardcover omslag, dundrukpapier en een bijpassend foudraal. De koker beschermt daarmee de bijbel

Deze uitgave heeft een hardcover zwart omslag, heeft twee leeslinten en is 12×18 cm. Daarmee is het een ideale kerkbijbel om mee te nemen en is geschikt voor regelmatig gebruik.

Bijbel (HSV) met psalmen - hardcover zwa
€ 47,50
voorraad onbekend
Bijbel (HSV) met psalmen - vivella blauw

Bijbel in Herziene Statenvertaling (HSV) met psalmen in het grotere formaat. Een soepele vivella omslag, dundrukpapier en een bijpassend foudraal. De koker beschermt daarmee de bijbel

Deze uitgave heeft een blauwe soepele vivella omslag, heeft twee leeslinten en is 12×18 cm. Daarmee is het een ideale kerkbijbel om mee te nemen en is geschikt voor regelmatig gebruik.

Extra's :

- zilversnede
- Index
- fraai foudraal

Bijbel (HSV) met psalmen - vivella blauw
€ 110,-
voorraad onbekend
Bijbel Luxe leer rits duimgrepen

Bijbel in Herziene Statenvertaling (HSV) met psalmen in het grotere formaat. Een zachtleren omslag, dundrukpapier en een bijpassend foudraal. De koker beschermt daarmee de bijbel.

Deze uitgave heeft een zwart zachtleren omslag, heeft twee leeslinten en is 12×18 cm. Dit zeer luxe topprodukt is voorzien van duimgrepen (index) en goud op snede. Daarmee is het een ideale kerkbijbel om mee te nemen en is geschikt voor regelmatig en langdurig gebruik.

Bijbel Luxe leer rits duimgrepen HSV
€ 130,-
voorraad onbekend
Hsv met Psalmen bloemmotief

Bijbel in Herziene Statenvertaling (HSV) met psalmen in het grotere formaat. Een hardcover omslag in een frisse kleurrijke uitstraling met bloemenmotief , dundrukpapier en een bijpassend foudraal. De koker beschermt daarmee de bijbel

Deze uitgave heeft een hardcover met een fraai bloemenmotief op de omslag en het foudraal, heeft twee leeslinten en is 12×18 cm. Daarmee is het een ideale kerkbijbel om mee te nemen en is geschikt voor regelmatig gebruik.

De bijpassende koker beschermt en zorgt voor een langere levensduur,.

Hsv met Psalmen bloemmotief HSV
€ 47,50
voorraad onbekend
Bijbel (HSV) - vivella groen met duimgre
Bijbel (HSV) - vivella groen met duimgre
€ 85,-
voorraad onbekend
Bijbel (HSV) - hardcover antraciet
Bijbel (HSV) - hardcover antraciet
€ 40,-
voorraad onbekend
Herziene Statenvertaling  - foam paars
Herziene Statenvertaling - foam paars HSV
€ 40,-
voorraad onbekend
Bijbel, Herziene Statenvertaling, met Ps

De schoolbijbel HSV (Herziene Statenvertaling) met Psalmen 1773 is uitstekend bruikbaar op scholen, kinderclubs, zondagsschoolgroepen en bij catechisaties. Nu 2e druk

Deze uitgave, waarin de berijmde Psalmen 1773 en de Gereformeerde formulieren etc. zijn opgenomen, heeft de meest up-to-date tekst en is voorzien van een nieuw fraai omslag.

De schoolbijbel HSV is zeer geschikt als afscheidscadeau voor groep 8 en zondagsscholen waar men de Herziene Statenvertaling leest.

Bijbel, Herziene Statenvertaling, met Ps
€ 37,50
voorraad onbekend
Overschrijfbijbel Evangeliën

De Overschrijfbijbel met de teksten van de Evangeliën is een meditatieve en creatieve manier om de Bijbel te lezen. Deze opnieuw ontdekte vorm van verwerking van de Bijbel brengt de eeuwenoude teksten nog dichterbij de lezer. De ervaring leert: door regelmatig een tekstgedeelte over te schrijven, krijgen de woorden opeens meer kracht, diepte en betekenis. Bekende zinnen en verhalen komen op een nieuwe manier tot leven.

De eerste drie uitgaven van deze serie bevatten de volgende Bijbelboeken:

* Psalmen,
* Spreuken en Prediker
* de vier Evangeliën.

De inzet is dat men door deze werkwijze:

* Meditatief leert omgaan met de Bijbel;
* Rust vindt in het overschrijven van de Bijbeltekst;
* Betere geheugensporen ontwikkelt van de tekst die men leest.

De Overschrijfbijbel werkt met de tekst van de Willibrordvertaling.

Overschrijfbijbel Evangeliën WV
€ 24,90
voorraad onbekend