Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven Royal Jongbloed Voorjaar 2020

54 artikelen
pagina 4 van 6
De Salto Sultan

Een vader die in zijn zwembroek naar zijn werk gaat omdat ie kampioen schoonspringen is? Daar word je niet blij van. Gelukkig heeft Farouks vader ander werk gevonden.

Maar dat betekent wel dat Farouk en zijn familie moeten verhuizen. Niet naar een ander huis in een andere stad, maar naar een hut zonder raampjes, in de buik van het grootste, duurste, meest luxueuze cruiseschip ter wereld: de Cliffhanger. Waar de rijkste gasten van de wereld komen, met hun chihuahua's en hun verwende kinderen.

Tijdens een duikdemonstratie van Farouks vader gebeurt er iets vreselijks. De Pink Star, de kostbaarste diamant van de wereld, wordt gestolen. Er is meteen een verdachte: de moeder van Nina, die als kok in de keuken werkt. Farouk, Nina en Jumana moeten de buit én de dader zien te vinden vóór Nina's moeder wordt gekielhaald.

De Salto Sultan is deel 1 van de serie Cruiseschip De Cliffhanger

De Salto Sultan Oranje, Corien
€ 12,99
voorraad onbekend
Juf op hol

Corien Oranje weet met de serie over Juf Fiep heel veel jonge lezers te boeien. Nu een verhaal over karten en wat er mis kan gaan en hoe het weer goed komt.

Juf Fiep is 10 jaar juf, en daarom zorgt groep 3 voor een leuke verrassing: een ochtendje karten op het schoolplein. Maar er gaat iets helemaal mis. Een rat heeft de remkabel doorgebeten, en de rem doet het niet meer. De kart van juf Fiep slaat op hol. Lukt het de dappere kinderen van groep 3 om hun juf te redden?

Juf op hol Oranje, Corien
€ 10,99
voorraad onbekend
Op weg naar de bevrijding
Op weg naar de bevrijding Wiersema, Bert
€ 15,99
voorraad onbekend
Een nieuwe dag
Een nieuwe dag Dalen, Sarianne van
€ 16,99
voorraad onbekend
Kijk ons leven!

Kijk ons leven is een boek vol verhalen onder redactie van Mira de Boer over inspirerende vrouwen en is gemaakt door Sestra in samenwerking met Lume.

Je leest lange en korte verhalen van én over vrouwen, met prachtige quotes en illustraties. Denk aan: Corrie ten Boom, Gladys Aylward, Rachel Held Evans, Monica, Sophie Scholl, Dorothy Day, Lauren Daigle, Therese van Lisieux en Catherine Booth.

Ook schrijven we over vrouwen in onze directe omgeving: onze oma's en andere vrouwen die verschil hebben gemaakt. We maken dit boek, omdat we geloven dat vrouwen ertoe doen, en dat het ertoe doet hoe we ons leven invullen. Hoe kun jij je licht laten stralen? Hoe kun jij in je gewone leven buitengewone keuzes maken én volhouden?

Dit boek laat zien hoeveel toffe vrouwen er al zijn geweest, veel eerder dan wij.

Kijk ons leven! Boer, Mira de; Prins, Hagar; Schouten, E
€ 20,-
voorraad onbekend
Villavie

Wie ben ik, als alles om me heen omvalt?, is een belangrijke vraag die centraal staat in het boek 'Villavie' van Eline Hoogenboom. Veel vrouwen hebben moeite met die vraag en lopen vast. Eline wil vrouwen helpen met 12 lessen om het leven voluit te leven.

De auteur beschrijft het idee van je leven als een huis: je hebt niet altijd invloed op waar dat huis staat (met andere woorden: het leven is niet maakbaar, ook al doet de huidige maatschappij je anders geloven) maar je hebt wel invloed op hoe je je huis inricht.

Eline Hoogenboom deelt haar belangrijkste twaalf lessen over het leven, gebaseerd op de kennis en filosofie van denkers als Dirk de Wachter, Brene Brown en Henri Nouwen. Bijvoorbeeld: Wees dankbaar. Of: Vereenvoudig je leven. Deze lessen helpen vrouwen bij het maken van keuzes in hun leven en zo een zinvol en vol leven te leiden.

Villavie Hoogenboom, Eline
€ 20,-
voorraad onbekend
Sestra Mama (Jente)

Het opvoedingsblad Jente is er nu ook als Sestra Mama, een lifestyle blad voor (aanstaande) moeders in een leuke glossy uitvoering.

Perfectie lijkt het uitgangspunt in onze maatschappij en dat is ook het leven van christelijke moeders ingeslopen. Een perfect lijf, perfecte opvoeding, perfecte kids... maar het is zwaar om alle ballen in de lucht te houden op deze manier. Met Sestra mama willen we vrouwen een moment van rust geven en laten nadenken over de manier waarop ze in het leven staan, als moeder en als vrouw.

Onderwerpen als werk, (geloofs)opvoeding, lifestyle en veel persoonlijke verhalen staan centraal. Uit panelgesprekken bleek dat moeders met name graag interviews met andere (on)bekende moeders lezen. Ook zoeken ze verdieping in hoe ze de opvoeding aanpakken. Samen gaan we op zoek naar zegeningen te midden van snottebellen en stress. Sestra mama geeft je als moeder het gevoel dat goed, goed genoeg is! In het eerste nummer:- Verhaal van een moeder die haar kind verloor- Zó richt je je huis leuk in- Weer aan het werk als de kids naar school zijn- Seksuele opvoeding in het #metoo tijdperk- 'Ik raakte burn-out na mijn derde kind'

Sestra Mama (Jente) Hoogenboom, Eline
€ 9,95
voorraad onbekend
Sestra Zomer magazine 2020

Het Sestra Zomermagazine 2020 is uit! Vol thema's foto's recepten en aandacht voor God, de mensen om je heen je zelf. Kleurrijk en om heerlijk van te genieten.

De zomer is vol energie! Laat de zon je verwarmen. De frisse wind door je leven waaien: waar krijg jij energie van, wat - Wie (!) - is jouw krachtbron, en wat zou je zeker nog eens willen doen? In dit magazine vind je inspiratie voor een heerlijke zomer vol power, met recepten, natuurlijke producten om zelf te maken, interviews, energizers om thuis (of op je werk) te doen en natuurlijk een kalender vol uit-tips.

Er is ook aandacht voor wat energie rooft in je leven: hoe overleef je de weken voor en na je vakantie? En wat te doen met jaloezie die zoveel levensplezier kan wegnemen? Sestra brengt deze zomer weer een magazine vol prachtige pagina's, fijne artikelen, échte mensen en aandacht voor God die vrijheid geeft.

Sestra Zomer magazine 2020
€ 9,95
voorraad onbekend
Precious & beloved (set van 10)
Precious & beloved (set van 10) Ooijen, Cindy van
€ 65,-
voorraad onbekend
Gebedsdagboek, elke dag bij God

Annelies van Poelgeest-Verdoold schreef met Gebedsdagboek, 365 dagen elke dag bij God een origineel dagboek om elke dag weer fris te beginnen of af te sluiten met gebed.

Je verlangt naar contact met God, maar wat zeg je als je aan het bidden bent? Hoe bid je voor andere mensen en waar kun je verder voor bidden? Dit praktische gebedsdagboek neemt je 365 dagen bij de hand. Elke dag vind je een bijbeltekst, uitgewerkte gebedsonderwerpen en natuurlijk schrijfruimte voor je persoonlijke gebeden.

Vanuit een grote diversiteit aan onderwerpen krijg je voor een jaar lang vragen, bijbelteksten en gebedssuggesties. Dat maakt het boek niet alleen uniek, maar ook geschikt als persoonlijk werkboek over jouw leven met God.

Gebedsdagboek, elke dag bij God Poelgeest-Vderdoold, Annelies van
€ 18,99
voorraad onbekend