Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe Uitgaven Royal Jongbloed Zomer 2020

47 artikelen
pagina 3 van 5
Dag in dag uit 2021

Dag in Dag uit 2021 in de vorm vaan dagblokkalender met schild is een bijbels dagboek gebaseerd op de NBV. Het is een samenwerkingsproject tussen Ark Media en het Leger des Heils.

Elke dag een korte praktische overdenking door een groep predikanten en voorgangers uit verschillende richtingen. Dag in Dag uit is een zeer populair dagboek om uit te delen als waardering voor een jaar betrokkenheid bij een kerkelijke gemeente of tijdens huisbezoek.

Neem voor grotere aantallen contact op met Ichthusboekhandel. We denken graag mee met een leuke staffelkorting bij grotere aantallen.

NB: Vanwege de scherpe prijsstelling worden de bijbelse dagboeken voor 2021 alleen tegen meerkosten door ons team voor u als een leuk cadeau ingepakt. Vraag om INFORMATIE hierover als u hier gebruik van wilt maken.

Dag in dag uit 2021 Dagblokkalender
€ 12,99
voorraad onbekend
Filippus dagboek 2021

Het Filippus dagboek 2021 is een praktisch en geliefd dagboek dat al meer dan 130 jaar lang aan velen ondersteuning biedt bij het bijbellezen. Voor elke dag is er een schriftlezing uit de NBV, een korte meditatie en een lied. Iedere predikant verzorgt een maand lang een tekstuitleg in beknopte en pakkende bewoording.

Eindredacteur: ds. J. de Jong te Baambrugge.

Overige medewerkers aan deze uitgave zijn:

* mw. ds. H.J. Paas te Nijverdal,
* ds. J. van 't Kruis te Doorn,
* ds. M.P. Vis te Werkendam,
* ds. P. Rozeboom te Aldeboarn,
* ds. P. Zaadstra te Kockengen,
* mw. ds. A. Haasnoot te Rijsburg,
* ds. A.C. Verweij te 's Gravensande,
* ds. R.A. Wouda te Nieuwendijk,
* ds. J. Swager te Doornspijk,
* mw. ds. S. van Meggelen te Breda,
* ds. C.C. den Hertog te Nijmegen en
* mw. ds. B. Lamain te Den Hoorn.

Reserveren van het Filippus dagboek 2021 kan bij Ichthusboekhandel. Voor grotere aantallen denken we graag even met u mee met een staffelkorting.

NB: Vanwege de scherpe prijsstelling worden de Bijbelse dagboeken voor 2021 alleen tegen meerkosten door ons team voor u als een leuk cadeau ingepakt. Vraag om INFORMATIE hierover als u hier gebruik van wilt maken.

Filippus dagboek 2021
€ 7,99
voorraad onbekend
Lichtstralen uit het Woord 2021

Het bekende Bijbelse dagboek Lichtstralen uit het Woord 2021 is bedoeld voor gezinsgebruik maar kan ook uitstekend dienen als leidraad voor persoonlijke stille tijd.

Tijd vrijmaken voor het lezen uit de Bijbel is soms moeilijk. Wat helpt is een korte overdenking met een heldere, praktische boodschap die je elke dag kunt lezen naast de Bijbel.

Lichtstralen uit het Woord is de evangelische dagkalender voor 2021 met aansprekende, heldere
Bijbelse inhoud. Bruikbaar als dagboek, als handleiding bij stille tijd of als evangelisatiemiddel. Voorop elke kalenderpagina staat een leesrooster en een overdenking. Op de achterkant staan korte verhalen, gedichten, citaten en mini-preekjes. Met zon- en maanstanden.

Lichtstralen uit het Woord is voor veel evangelische gezinnen al jarenlang een vast en gewaardeerd onderdeel van hun dag.

Medewerkers aan de editie voor 2021:

* Hans Arentsen,
* Gerard Kramer,
* Tonny Lievers,
* Henk Medema,
* Simon Streuper,
* Marcel Verwaal,
* Ron Vellekoop,
* Jacques van der Bijl,
* Alinda Rutgers,
* Fenny van der Laan,
* Yvan Thomas,
* Robert Rozendal,
* Henk de Lange,
* Hanneke Arentsen,
* Ewout Arentsen,
* Henk Jan Zwart,
* Bert Streuper,
* Nathanael Vellekoop,
* Irma Torn.

NB: Vanwege de scherpe prijsstelling worden de Bijbelse dagboeken voor 2021 alleen tegen meerkosten door ons team voor u als een leuk cadeau ingepakt. Vraag om INFORMATIE hierover als u hier gebruik van wilt maken.

Lichtstralen uit het Woord 2021 div. auteurs
€ 10,50
voorraad onbekend
Bijbel (SV) met ps taupe

Limited edition van een mooie bijbel in Statenvertaling met psalmen en 12 gezangen (ritmisch). Geschikt voor kerkelijk gebruik en school.

Een ideaal cadeau bij het afscheid van de basisschool of zondagsschool of als cadeau van ouders aan hun kinderen.

Het formaat van de Bijbel is 8x12 cm, heeft een kunstleren omslag en wordt geleverd in mooie koker.

Ook beschikbaar in turquoise uitvoering.

Bijbel (SV) met ps taupe
€ 35,-
voorraad onbekend
Bijbel (SV) met ps turquoois

Limited edition (kerk)bijbel in Statenvertaling met psalmen en 12 gezangen (ritmisch). De fraaie turquoise omslag maakt het tot een fraai cadeau.

Een ideaal cadeau bij het afscheid van de basisschool of zondagschool of als cadeau van ouders aan hun kinderen.

De Bijbel is 8x12 cm, heeft een kunstleren omslag en wordt geleverd in mooie koker. Ook beschikbaar in taupe uitvoering.

Bijbel (SV) met ps turquoois
€ 35,-
voorraad onbekend
De vijf talen van de liefde

Gary Chapman, schrijver van het boek: De vijf talen van de liefde, is een wereldwijd gewaardeerde auteur. Mensen geven op verschillende manieren uiting aan hun liefde. Volgens Gary Chapman zijn er 5 algemene talen van liefde. We kunnen onze liefde laten blijken door die vijf liefdestalen te herkennen en op een goede manier te gebruiken.

Wat zijn volgens Gary Chapman de 5 talen van de liefde?

* Het geven van het beste deel van onze tijd;
* Bemoedigende woorden;
* Cadeaus;
* Hulpvaardigheid;
* Lichamelijke aanraking.

Een man heeft bijvoorbeeld behoefte aan bemoediging, maar zijn vrouw meent dat een extra lekkere maaltijd hem wel goed zal doen. Een vrouw hunkert wellicht naar tijd die haar man voor haar neemt, maar hij denkt dat een bos bloemen haar zal doen opfleuren. Soms spreekt onze partner een taal die wij niet altijd goed begrijpen. Als de ene huwelijkspartner zich uitdrukt in een 'taal' die de ander niet voldoende verstaat, komt de liefde niet altijd goed over.

Elk mens heeft een eerste liefdestaal, een manier waarop hij of zij de liefde het best verstaat. Dit boek laat zien hoe je de eerste liefdestaal van jouw partner kunt herkennen en ontdekken. Breng de de principes uit het boek De vijf talen van de liefde in praktijk en je kunt er zeker van zijn dat je partner jouw liefde voelt!

De vijf talen van de liefde is een zeer leesbaar boek, waarin Gary Chapman de basisuitgangspunten van zijn onderwijs neerlegt. In andere liefdestaal boeken werkt hij dit uit voor o.a. kinderen, tieners, werk en ouderdom.

Gary Chapman (1938) is relatie therapeut met een internationale reputatie als schrijver van verschillende boeken over het huwelijk, opvoeding en relaties. Zijn centrale thema vormen de 5 liefdestalen.

(Dit boek is de herdruk van het oude ISBN: 9789063537265 )

De vijf talen van de liefde Chapman, Gary
€ 16,99
voorraad onbekend