Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven Scholten uitgeverij najaar 2019

Bij Uitgeverij Scholten Zwolle, komen dit najaar weer verschillende nieuwe titels uit. U kunt ze nu reeds reserveren bij Ichthusboekhandel. Ze liggen daar direct na verschijnen in de winkels.

11 artikelen
pagina 1 van 2
Verkeerd spoor
Verkeerd spoor Ruiter, Arie de
€ 17,95
voorraad onbekend
Vuurzee
Vuurzee Ruijter, M. de
€ 14,95
voorraad onbekend
Jezus
Jezus Mulderij, Wim
€ 15,95
voorraad onbekend
Ik ben de weg
Ik ben de weg Lous, Bjorn
€ 18,95
voorraad onbekend
Stilte in de storm
Stilte in de storm Gootjes, Marijke
€ 12,50
voorraad onbekend
Kalme professional

De kalme Professional is een boek van Marcel van den Berg en Jan Smit en is bedoeld om in een aantal stappen je onderneming en jezelf weer op de rit te krijgen door een betere organisatie van jezelf, je bedrijf en de werknemers.

'Het valt me op dat als je iemand vraagt 'Hoe is het?' je vaak meteen het antwoord krijgt 'druk'... en ze hebben gelijk.'Voor de meeste mensen lijkt het leven een aaneenschakeling van te veel dingen die moeten. Je wilt het graag goed doen, maar dat valt niet mee. Je bent net als veel anderen vooral aan het overleven in plaats van te leven. 's Avonds thuis ben je moe, maar lang niet altijd voldaan. Kalmte en rust zijn soms ver te zoeken...Kan dat echt niet anders?

In dit boek laten de auteurs je zien, vanuit hun jarenlange ervaring in het helpen van allerlei verschillende professionals, hoe je jouw ideale rol vindt die past bij wie jij bent en hoe jij in elkaar zit. Hoe je vervolgens een omgeving en structuur creëert waarin je helemaal tot je recht komt en hoe je vervolgens steeds verder blijft groeien. Kortom dat je weer leeft en succesvol bent als kalme professional!

Marcel van den Berg (1978) is een ondernemer, spreker en trainer en helpt mensen om weer grip en overzicht op hun leven te krijgen. Hij is de bedenker en oprichter van: organiseer je praktijk en de initiatiefnemer van "Think productive" in West Europa. Met zijn nieuwe bedrijf PHRO-NEO helpt hij mensen om vanuit de juiste mindset succesvol te leven.

Jan Smit (1983) is organisatiepsycholoog. Hij helpt ondernemers om een kalme professional te worden. Dat wil zeggen een organisatie met een scherpe product-markt-focus, met simpele processen en met rol-duidelijkheid voor iedereen. Jan gelooft dat duidelijkheid (in je prioriteiten) en simpelheid (in manier van werken) de sleutels tot geluk en succes zijn.

Kalme professional Berg, Marcel van den en Jan Smit
€ 19,95
voorraad onbekend
Job
Job Cock, Henk de
€ 16,95
voorraad onbekend
Gods woord is een

Vanuit de Hebreeuwse compositie de Bijbel lezen is wat Jacob Keegstra wil bereiken met het boek: Gods Woord is één.

Zoals God de Schepper is van hemel en aarde, is ook Zijn Woord één grote schepping. Dit boek wil de compositie en de schoonheid van Gods Woord laten zien. In ieder Bijbelgedeelte zijn het begin en het einde van belang. Die geven als het ware een kader aan, waarbinnen God
iets duidelijk wil maken. Zoals Jezus zei: Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde.
In de opbouw van Gods Woord, draait het naast het begin en het einde, vooral om het centrum. Dat middelpunt geeft de centrale boodschap van God weer. Aan de hand van de Hebreeuwse compositie wordt u meegenomen langs de Wet, Profeten en Geschriften. Deze vormen een samenhang met de Evangeliën, Brieven en Openbaring.

Zijn Woord is één, zoals God Zelf één is.

Gods woord is een Keegstra, Jacob
€ 15,-
voorraad onbekend
Wonderen Verhalen
Wonderen Verhalen Kwakkel, Carla
€ 14,95
voorraad onbekend
Brus

Brus is een boek met veel zwart-wit fotografie over leven in een gezin met één of meerdere kinderen met ernstige lichamelijke en/of verstandelijke beperking en wat dit betekent voor de andere kinderen in zo'n gezin.

'Wat zou ik tegen je zeggen als je me zou begrijpen? Ik weet het niet. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn, want wat onze band zo sterk maakt is dat we elkaar begrijpen zonder woorden, zonder taal. Ik zie hoe jij je voelt en jij voelt wat ik bedoel.'Pauline Kuiper had een broertje dat ernstig meervoudig beperkt raakte dooreen zware epilepsieaanval. Ze dacht hem 'kwijt' te zijn, maar er ontstond een diepe band, die haar leven sterk heeft gevormd.

Om erachter te komen of andere brussen dezelfde ervaring hebben met hun ernstig meervoudig beperkte broer of zus, heeft Pauline de verhalen van twintig brussen verzameld en hun 'verbondenheid zonder woorden' vastgelegd in beeld. Ook heeft elke brus een brief geschreven aan hun meervoudig beperkte broer of zus, alsof hij of zij het zou kunnen begrijpen.

De indringende verhalen en brieven geven je een inkijk in de levens van mensen met een ernstig meervoudige beperking en hun familie.

Zielsverwantschap en onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen. Mooie zwart-wit fotografie. Persoonlijke verhalen over omgaan met een beperking

Brus Kuiper, Pauline
€ 24,95
voorraad onbekend