Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven voorjaar 2018 KokBoekencentrum

97 artikelen
pagina 5 van 10
PUUR! Familyplanner 2020

De PUUR familyplanner 2020 is het collectieve geheugen voor het hele gezin in 2020. Ruimte voor 6 gezinsleden. Handige overzichten, leuke vorming en voor iedereen overzichtelijk

Een nog niet beschreven jaar vol (on)mogelijkheden om te genieten, nieuwe mensen te ontmoeten en goede gewoontes aan te gaan. Heb je kleine plannen, of juist hele grote, in je eentje of met het hele gezin, het past állemaal in deze familiyplanner.

* Hardback uitgave
* met elastiek en ringband,
* Formaat 22 x 18 cm,
* kleurrijke, stijlvolle en luxe vormgegeving

De Puur familyplanner volgt een weekindeling die begint op maandag .

PUUR! Familyplanner 2020
€ 14,99
voorraad onbekend
LEEF! Agenda 2020 Groot

De Leef agenda 2020 Groot is een echt praktische werkagenda voor vrouwen en gezinnen waar een hoop moet / mag gebeuren. De agenda is met aandacht samengesteld door Annemarie van Heijningen en bevat naast uiteraard een praktische indeling ook allerlei illustraties, bemoedigende teksten en eye-openers voor het gezin en alles wat daar bij komt kijken.

De Leef Agenda 2020 helpt vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God. Annemarie van Heijningen doet dit met haar gebruikelijke humor en authenticiteit.

Ontspannen leven met God als "a way of life". Om het hoofd koel en het hart warm te houden. Met elastiek om alles goed bij elkaar op z'n plek te houden en zo het overzicht te bewaren.

LEEF! Agenda 2020 Groot Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 13,99
voorraad onbekend
LEEF! Agenda 2020 klein

De Leef agenda 2020 klein is een echte handzame werkagenda voor vrouwen die een hoop te doen hebben. De agenda is met aandacht en plezier samengesteld door Annemarie van Heijningen en bevat naast uiteraard een praktische indeling ook allerlei illustraties, bemoedigende teksten, relativeringen en eye-openers voor dagelijks gebruik in gezin en werk .

De Leef Agenda helpt vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God.

Ontspannen leven met God als "a way of life". Om het hoofd koel en het hart warm te houden. Met elastiek om alles goed bij elkaar op z'n plek te houden.

LEEF! Agenda 2020 klein Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 9,99
voorraad onbekend
LEEF! Familieplanner 2020

De Leef Familieplanner 2020 is met veel plezier en zorg samengesteld door Annemarie van Heijningen-Steenbergen (schrijver, spreker en columnist) en eigentijds vormgegeven. Een handige gezinsplanner voor alle afspraken en de organisatie van een dynamisch huishouden.

Enkele aandachtspunten:

* Begint op zondag
* schrijf- en planruimte voor 6 gezinsleden.
* Fraaie teksten om over na te denken
* makkelijk om op zichtbare plaats op te hangen

Heeft u een vraag over de LEEF! Familieplanner 2020 van Annemarie van Heijningen-Steenbergen? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail

LEEF! Familieplanner 2020 Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 11,99
voorraad onbekend
Mamagenda 2020

Speciaal voor de moeders onder ons: de MamAgenda 2020. Met de vertrouwde 3 x R, maar dan net een beetje anders: Rust, Ruimte & Relatie. Een creatieve, inspirerende must-have voor alle moeders en moeders-in-spe die een gezin en de relaties steeds weer opnieuw inhoud geven.

De inhoud is met zorg samengesteld door Annemarie van Heijningen en stoer en basic vormgegeven.

Met:

* Speelse ideeen voor (geloofs)opvoeding
* No-nonsense-tips voor kinderfeestjes
* Mamakrabbels van Annemarie
* Moederquotes
* Voldoende notitieruimte
* Praktische lijstjes die je altijd al in je agenda had willen hebben
* Tijdbesparende huishoudtips

Mamagenda 2020 Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 14,99
voorraad onbekend
De wereld ontdekken voor beginners
De wereld ontdekken voor beginners Alexander, Heather; Hamilton, Meredith
€ 22,99
voorraad onbekend
Chaos in de brugklas

'Chaos in de brugklas' is het 2e deel in de serie "Lotte laat maar" van Willeke Brouwer. Lotte vindt haar nieuwe school vet spannend, want haar BFF Tessa gaat naar een andere school. Maar gelukkig blijkt de brugklas superleuk te zijn, direct al vanaf de introductieweek.

Maar wat trek je aan als er een modevlogster in je klas zit? En hoe moet het met die veel te grote rugzak? Het leven is dus niet zo makkelijk. Gelukkig heeft Lotte haar puppy Pjotr, en daar kan ze alles aan vertellen. Niet dat Pjotr luistert, maar toch. Een grappige, herkenbare graphic novel vol slappe lach momenten. Eerder verscheen in deze serie 'De verwoestende puppy'.

bedoeld voor 10+

Chaos in de brugklas Brouwer, Willeke
€ 15,50
voorraad onbekend