Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven voorjaar 2019 Nederlands Bijbelgenootschap

14 artikelen
pagina 2 van 2
God zorgt voor jou (Opdragen)

In God zorgt voor jou (opdragen) vind je teksten en verhalen van Marijke ten Cate en om voor te lezen aan de allerkleinsten. Door deze teksten heen laat je ze zien dat God voor hen zorgt.

Verhalen in het boekje zijn bijvoorbeeld het verhaal van Abraham en Gods beloften aan hem, Psalm 23 van David en gelijkenissen van Jezus. Ook kunnen ze leren dat Gods nieuwe wereld juist ook voor kinderen is. Verder staan er liedjes en versjes in, onder andere van Corien Oranje. De kleurrijke tekeningen van Marijke ten Cate maken het helemaal af en zijn lief en sprekend.

Dit is daarom een prachtig cadeau bij het opdragen van een kindje!

'Ik ben altijd ontroerd wanneer ten overstaan van de hele gemeente een kindje wordt opgedragen. Je staat er als gezin niet alleen voor, maar wordt gedragen door een gemeenschap. Dit boekje is een mooie reminder aan een belofte van hoop die je wilt uitspreken en wilt uitleven.'
Marijke ten Cate, illustrator God zorgt voor jou

Dit boekje is ook verkrijgbaar als cadeauversie voor bij een kinderdoop!.

God zorgt voor jou (Opdragen)
€ 12,50
voorraad onbekend
Waar is schaapje?

Waar is schaapje? is het nieuwste boekje in de lijn van de Babybijbel en is geschreven door de bekende kinderboekenauteur Corien Oranje. Samen met je kind ga op zoek met de herder naar het verloren schaapje. Sla de luikjes open en ontdek waar het schaapje zich heeft verstopt.

Jonge kinderen houden van luikjesboeken. De verrassing van het openslaan van de flapjes leidt keer op keer tot een reactie. En als het schaapje gevonden wordt, is de blijdschap van het gezichtje af te lezen.

Corien Oranje schreef ook bij dit verhaal weer een nieuwe tekst op de melodie van een bekend kinderlied. Zo leidt dit boek tot nog meer interactie en een mooie momenten tussen ouder en
kind.

Geschikt als cadeau voor diverse gelegenheden, zoals doop of opdragen, kraamvisite of bijvoorbeeld een eerste verjaardag!

Waar is schaapje? Oranje, Corien
€ 9,95
voorraad onbekend