Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven voorjaar 2019 Nederlands Bijbelgenootschap

14 artikelen
pagina 2 van 2
God zorgt voor jou (Opdragen)

In God zorgt voor jou (opdragen) vind je teksten en verhalen van Marijke ten Cate en om voor te lezen aan de allerkleinsten. Door deze teksten heen laat je ze zien dat God voor hen zorgt.

Verhalen in het boekje zijn bijvoorbeeld het verhaal van Abraham en Gods beloften aan hem, Psalm 23 van David en gelijkenissen van Jezus. Ook kunnen ze leren dat Gods nieuwe wereld juist ook voor kinderen is. Verder staan er liedjes en versjes in, onder andere van Corien Oranje. De kleurrijke tekeningen van Marijke ten Cate maken het helemaal af en zijn lief en sprekend.

Dit is daarom een prachtig cadeau bij het opdragen van een kindje!

'Ik ben altijd ontroerd wanneer ten overstaan van de hele gemeente een kindje wordt opgedragen. Je staat er als gezin niet alleen voor, maar wordt gedragen door een gemeenschap. Dit boekje is een mooie reminder aan een belofte van hoop die je wilt uitspreken en wilt uitleven.'
Marijke ten Cate, illustrator God zorgt voor jou

Dit boekje is ook verkrijgbaar als cadeauversie voor bij een kinderdoop!.

God zorgt voor jou (Opdragen)
€ 12,50
voorraad onbekend
Op weg naar Pasen
Op weg naar Pasen
€ 2,95
voorraad onbekend
Waar is schaapje?
Waar is schaapje? Oranje, Corien
€ 9,95
voorraad onbekend
BGT Scheurkalender 2020

De BGT Scheurkalender 2020 is een vertrouwde kalender die je toch steeds teksten op een nieuwe manier laat lezen. Met deze scheurkalender lees je elke dag een bijbeltekst uit de Bijbel in Gewone Taal.

Laat de teksten je inspireren en raken. De scheurkalender is laagdrempelig en voor een groot publiek toegankelijk. Daardoor kan iedereen dagelijks ervaren wat de Bijbel mensen van nu te zeggen heeft.
Inhoud

In deze scheurkalender lees je uit elk bijbelboek minimaal één tekst, zodat je door het jaar heen ook door de hele Bijbel heen gaat. Op elke zaterdag staat een stukje uit Spreuken, en op elke zondag lees je een psalm, of een gedeelte uit een psalm als die wat langer is.

Laat je verrassen!

De BGT Scheurkalender is prima geschikt om jongeren en jonge gezinnen te helpen om elke dag de bijbel op het netvlies te krijgen. Uitstekend geschikt als cadeau en handige uitvoering. Een mooie start van de nieuwe dag of de afsluiter!

BGT Scheurkalender 2020
€ 9,95
voorraad onbekend