Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven voorjaar 2019 Vuurbaak

13 artikelen
pagina 2 van 2
Het lied van de vlinder

Lied van de vlinder is een beeldroman van Reinier Sonneveld en Heina Dokter en bevat een ode aan de liefde.

Iedereen heeft lief en wordt bemind. Iedereen heeft liefdes verloren. Maar wanneer vliegt de liefde weg? En kun je haar dan nog vangen? Hoe ver ga je daarvoor?

Van de ene op de andere dag is de vrouw van de bejaarde Jan plotseling spoorloos verdwenen, en resteren alleen nog de herinneringen aan haar. Tot hij op een dag opeens, uit het niets, hun liedje hoort - een lied dat alleen zij beiden kenden. De bron van het liedje zet Jan op een spoor, wat het begin is van een zoektocht vol barricades en onverwachte wendingen, in de hoop steeds dichter bij zijn verdwenen vrouw te komen.

De schitterende beeldroman 'Het lied van de vlinder', het literaire debuut van Reinier Sonneveld en Heina Dokter, is een ode aan de liefde. Een ideaal troost- en cadeauboek

Het lied van de vlinder Sonneveld, Reinier; Dokter, Heina
€ 19,90
voorraad onbekend
Crown of creation

Crown of creation is een prachtig fotoboek van Ruben Timman die de mens in zijn grote veelzijdigheid als schepsel van God laat zien.

Ieder mens is het waard gezien te worden. Met die gedachte begon Ruben Timman zijn 'project Humanity'. Nadat hij in een droom een rondleiding kreeg door het vervallen Museum der Mensheid nam Ruben het op zich om die mensheid vast te leggen. Dit boek en het daadwerkelijke Museum der Mensheid zijn daarvan het resultaat. Een prachtig foto- en koffietafelboek dat de waardige mens viert, onafhankelijk van zijn omstandigheden.

'Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens waardevol is en het waard is op een waardige manier in beeld te worden gebracht. Met mijn werk wil ik laten zien dat God de mens heeft gemaakt als kroon op zijn schepping.' - Ruben Timman

Ruben Timman heeft de kunstacademie gevolgd en cum laude afgerond. Sindsdien reist hij als fotograaf de wereld over, vooral om leed en onrecht in beeld te brengen. Ruben is getrouwd en heeft vier kinderen.

Crown of creation Timman, Ruben
€ 39,95
voorraad onbekend
Hoe krijg ik meer rust in mijn leven

Hoe krijg ik meer rust in mijn leven is een briefwisseling die Feija van der Weide met zich zelf schreef over stilte te midden van alle hectiek.

Drukdrukdruk, en is dat het nou? Je kent het vast wel, dat verlangen naar rust. Verlangen naar even niks, geen to-do lijstjes, geen agenda, geen telefoon en soms ook even geen mensen om je heen. Misschien ken je ook wel de vruchteloze pogingen om je agenda af en toe leeg te maken, of even niet zo gejaagd aan de slag te gaan. Hoe komt dat nou, dat we rust inbouwen vaak zo lastig vinden? Waarom is stilte zo pittig? En laat staan wat je aan moet met al die opkomende stressklachten.

Fija van der Weide kent dat verlangen naar rust. Ze hobbelt en zoekt wat af op het pad van de stilte en inkeer. Ondertussen heeft ze veel inzichten mogen opdoen op dit pad en vindt ze steeds meer rust in alle hectiek. Dat deelt ze graag met je in 10 bemoedigende brieven.

Hoe krijg ik meer rust in mijn leven Weide, Fija van der
€ 12,99
voorraad onbekend