Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven Vuurbaak - Neema Najaar 2019

Bij de bekende uitgeverij de Vuurbaak die tegenwoordig samenwerkt met NEEMA verschijnen dit najaar ook weer veel nieuwe titels. Onderstaand een impressie. Direct bij verschijnen is alles leverbaar bij Ichthusboekhandel.

U kunt nu reeds reserveren of een titel even apart laten leggen in één van onze winkels.

36 artikelen
pagina 1 van 4
Heilige schijn

Heilige schijn door Adrian Plass gaat over de niet zo subtiele kunst van het kerkmanschap. Een satirische roman over het jaarverslag van het kerkmanschap, de organisatie die mensen traint in de kunst van het verijdelen van de doorwerking van het evangelie.

De Britse auteur Arian Plass staat bekend om zijn mix van trefzekere observaties, kurkdroge humor en verfrissende geloofswaarheden. Met het boek Heilige Schijn bewijst hij opnieuw nog steeds over die vaardigheden te beschikken.

Heb jij je ooit afgevraagd hoe en waarom het lichaam van Christus constant over haar eigen voeten struikelt, zijn eigen missie flink laat ontsporen en de wereld afstoot? Heb je je ooit er over verwonderd hoe minder geestelijk ontwikkelde mensen dan jij in leiderschapsposities terecht komen? Ooit het onbestemd gevoel gehad dat er een andere kracht aan het werkw as tijdens een kerkelijke vergadering? Je bent echt neit de enige! In dit jaarverslag van het Kerkmanschap worden alle geheimen onthuld.

Heilige schijn Plass, Adrian
€ 17,99
voorraad onbekend
#Powerbook home sweet home
#Powerbook home sweet home Koudijs,Danielle
€ 14,99
voorraad onbekend
Omgekeerde wereld van God
Omgekeerde wereld van God Beute, Bram
€ 9,99
voorraad onbekend
Schaap met vijf poten
Schaap met vijf poten Lam, Johan het
€ 15,99
voorraad onbekend
Hoe vind ik mijn plek als stiefmoeder?
Hoe vind ik mijn plek als stiefmoeder? Schonewille, Pauline
€ 9,99
voorraad onbekend
Open boek

Open boek stelt vragen, waardoor jij te voorschijn kan komen. Vragen over de wereld, je omgeving, jezelf, relaties en ook over geloof! Nu eens geen vragen voor een ander, maar ontdekken wie je bent, wat je kunt, wat je beter niet kan doen.

De beste manier om iemand te leren kennen is het stellen van een vraag. Maar hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? Wat zijn jouw keuzes, verlangens en angsten, en wie of wat heeft een impact op jouw leven gehad?

Met 'Open boek' is het beantwoorden van vragen nog nooit zo leuk geweest. De speelse, verrassende maar ook serieuze vragen zetten je op een originele en onverwachte manier aan het denken over jouw persoonlijke leven, de mensen om je heen en je geloof.

Uiteindelijk heb je een bewaarboek dat een goed beeld geeft van hoe je op dit moment over verschillende aspecten van je leven denkt. Een mooi cadeau voor een ander, maar uiteraard vooral ook voor jezelf!

Open boek
€ 9,99
voorraad onbekend
Geboorte vol vertrouwen

Geboorte vol vertrouwen is een instructief zwangerschapsboek geschreven door Vivian Vietje en geeft heel veel achtergronden over wat er allemaal gebeurt en hoe je je kan voorbereiden met behulp van oefeningen op de geboorte van je kind.

Hoe zorg je dat je lichamelijk en mentaal klaar bent voor de bevalling van je kind? En hoe kun jij je veilig voelen, hoe deze geboorte ook verloopt? Dit boek helpt je voor te bereiden op de bevalling, zodat je gerust en vol vertrouwen je kindje op de wereld kan zetten.

Je wordt meegenomen door het proces van de bevalling, leest ervaringsverhalen van andere moeders en krijgt nuttige tips van verloskundigen en andere professionals. Door de online instructiefilmpjes ben je straks niet alleen mentaal goed voorbereid, maar kun je ook fysiek oefenen met ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

'Geboorte vol vertrouwen' kun je gebruiken als je geen behoefte hebt aan een reguliere zwangerschapscursus, maar is ook geschikt als aanvulling daarop. Het helpt je te oefenen op de momenten die jou goed uitkomen en in je eigen tempo.

Geboorte vol vertrouwen Vietje, Vivian
€ 24,99
voorraad onbekend
Detectives!
Detectives! Gehrels, Marijke
€ 12,99
voorraad onbekend
Liedjesbijbel Nr. 1

Met de Liedjesbijbel start een project van twaalf jaar lang elke maand een bijbelverhaal én een nieuw lied; Elk jaar een kinderbijbel in combinatie met een multimediaal project waarin je liedjes kan horen en lezen. dat is de 'Liedjesbijbel'!

Met de 'Liedjesbijbel' willen we met woord, lied en beeld de bijbelverhalen meegeven aan een nieuwe generatie. Maandelijks zal er een liedje over een bijbelverhaal uitkomen. Eén keer per jaar verschijnt er een boek met minimaal 12 geïllustreerde bijbelverhalen, bijbehorende liedjes en voorleesfilmpjes. In meer dan 150 maandafleveringen zullen zowel bekende als minder bekende delen uit de Bijbel worden behandeld, wat leidt tot een complete verzameling bijbelverhalen met liedjes!

Het boek bevat originele bijbelverhalen, verrassende en toegankelijke liedteksten, moderne en speelse illustraties, extra's voor het onderlinge gesprek binnen gezin, school of kinderclub en een verwijzing naar een online platform met onder andere lied- en voorleesfilmpjes.

Reinier Sonneveld, bewerkte dit project en zorgt voor de begeleiding daarvan.

Liedjesbijbel Nr. 1 Sonneveld, Reinier
€ 14,99
voorraad onbekend