Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven Vuurbaak - Neema Najaar 2019

Bij de bekende uitgeverij de Vuurbaak die tegenwoordig samenwerkt met NEEMA verschijnen dit najaar ook weer veel nieuwe titels. Onderstaand een impressie. Direct bij verschijnen is alles leverbaar bij Ichthusboekhandel.

U kunt nu reeds reserveren of een titel even apart laten leggen in één van onze winkels.

36 artikelen
pagina 1 van 4
Heilige schijn

Heilige schijn door Adrian Plass gaat over de niet zo subtiele kunst van het kerkmanschap. Een satirische roman over het jaarverslag van het kerkmanschap, de organisatie die mensen traint in de kunst van het verijdelen van de doorwerking van het evangelie.

De Britse auteur Arian Plass staat bekend om zijn mix van trefzekere observaties, kurkdroge humor en verfrissende geloofswaarheden. Met het boek Heilige Schijn bewijst hij opnieuw nog steeds over die vaardigheden te beschikken.

Heb jij je ooit afgevraagd hoe en waarom het lichaam van Christus constant over haar eigen voeten struikelt, zijn eigen missie flink laat ontsporen en de wereld afstoot? Heb je je ooit er over verwonderd hoe minder geestelijk ontwikkelde mensen dan jij in leiderschapsposities terecht komen? Ooit het onbestemd gevoel gehad dat er een andere kracht aan het werkw as tijdens een kerkelijke vergadering? Je bent echt neit de enige! In dit jaarverslag van het Kerkmanschap worden alle geheimen onthuld.

Heilige schijn Plass, Adrian
€ 17,99
voorraad onbekend
#Powerbook home sweet home
#Powerbook home sweet home Koudijs,Danielle
€ 14,99
voorraad onbekend
Omgekeerde wereld van God
Omgekeerde wereld van God Beute, Bram
€ 14,99
voorraad onbekend
Schaap met vijf poten
Schaap met vijf poten Lam, Johan het
€ 15,99
voorraad onbekend
Hoe vind ik mijn plek als stiefmoeder?
Hoe vind ik mijn plek als stiefmoeder? Schonewille, Pauline
€ 12,99
voorraad onbekend
Open boek
Open boek
€ 14,99
voorraad onbekend
Geboorte vol vertrouwen
Geboorte vol vertrouwen Vietje, Vivian
€ 24,99
voorraad onbekend
Detectives!
Detectives! Gehrels, Marijke
€ 12,99
voorraad onbekend
Liedjesbijbel Nr. 1

Met de Liedjesbijbel start een project van twaalf jaar lang elke maand een bijbelverhaal én een nieuw lied; Elk jaar een kinderbijbel in combinatie met een multimediaal project waarin je liedjes kan horen en lezen. dat is de 'Liedjesbijbel'!

Met de 'Liedjesbijbel' willen we met woord, lied en beeld de bijbelverhalen meegeven aan een nieuwe generatie. Maandelijks zal er een liedje over een bijbelverhaal uitkomen. Eén keer per jaar verschijnt er een boek met minimaal 12 geïllustreerde bijbelverhalen, bijbehorende liedjes en voorleesfilmpjes. In meer dan 150 maandafleveringen zullen zowel bekende als minder bekende delen uit de Bijbel worden behandeld, wat leidt tot een complete verzameling bijbelverhalen met liedjes!

Het boek bevat originele bijbelverhalen, verrassende en toegankelijke liedteksten, moderne en speelse illustraties, extra's voor het onderlinge gesprek binnen gezin, school of kinderclub en een verwijzing naar een online platform met onder andere lied- en voorleesfilmpjes.

Reinier Sonneveld, bewerkte dit project en zorgt voor de begeleiding daarvan.

Liedjesbijbel Nr. 1 Sonneveld, Reinier
€ 14,99
voorraad onbekend
Corrie - glossy

De Glossy over Corrie ten Boom is een magazine over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek de Schuilplaats die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijd tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentrratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

In deze glossy ontmoeten we niet alleen Corrie, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

Corrie - glossy
€ 9,90
voorraad onbekend