Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven Vuurbaak - NEEMA voorjaar 2020

Gedurende het voorjaar van 2020 worden bij uitgeverij de Vuurbaak en Neema weer veel nieuwe titels verwacht. Ichthusboekhandel heeft deze al ingekocht en zodra ze leverbaar zijn, liggen ze ook in de winkels.

U kunt nu reeds kijken naar wat komen gaat. Reserveren kan altijd! /admin/menu/

Goede gewoonten

Goede gewoonten is een bijzonder boek van Justin Whitmel Earley. Gewoonten laten immers zien waar ons hart ligt. Ze vormen onze identiteit en daarmee laten ze ons hele leven zien aan onszelf en anderen. Wanneer die patronen in ons leven goed zijn, d.w.z. goede gewoonten geworden zijn, helpt het ons en dragen ze ons door moeilijke tijden.

Ons leven is vaak een wirwar van onbewuste gewoonten, die ons tot drukke en soms angstige mensen kunnen maken. We verlangen naar de vrijheid en vrede van het evangelie, maar ondertussen zijn we verslaafd aan onze technologie, gebonden aan onze schermen en raken we uitgeput door onze routines.

Wat kunnen we daaraan doen? Bewust gaan leven volgens gewoonten die overeenkomen met wat we geloven. 'Goede gewoonten' is een praktische leefregel met vier dagelijkse gewoonten en vier wekelijkse gewoonten. Praktische stappen die ons helpen nieuwe routines te creëren en ons drukke bestaan vol afleiding te transformeren in een leven van liefde voor God en onze naasten.

De vier dagelijkse gewoonten:
1. Drie keer per dag geknield bidden
2. Gezamenlijke maaltijd
3. Een uur de telefoon uit
4. Bijbel voor smartphone

De vier wekelijkse gewoonten:

1: Bijpraten met (vriend(in)
2. Mediagebruik beperken
3. Vierentwintig uur van iets vasten
4. Rustdag

Justin Whitmel Earley is advocaat en woont samen met zijn vrouw Lauren en hun vier zoons in Richmond (V.S.). Met 'Goede gewoonten' ('The Common Rule') won hij een Christianity Today 2020 Book Award.

Goede gewoonten Whitmel Earley, Justin
€ 7,99
voorraad onbekend
Ongekend
Ongekend Runhaar, Jose
€ 9,90
voorraad onbekend
Een boel gevoel
Een boel gevoel Wieringa, Noortje
€ 18,50
voorraad onbekend
Vuurbaak vakantieboek
Vuurbaak vakantieboek
€ 4,99
voorraad onbekend
#Powerbook: Rejoice & Reload
#Powerbook: Rejoice & Reload Koudijs, Danielle
€ 14,99
voorraad onbekend
Dank & Gebedsboek
Dank & Gebedsboek Koudijs, Danielle
€ 9,99
voorraad onbekend
Daan en Sietze omnibus

De verhalen van Daan en Sietze zijn geschreven door Piet Prins. Ze hebben al vele generaties leesplezier bezorgd. De spannende avonturen van de twee vrienden tijdens de oorlogsjaren worden nu voor het eerste gebundeld; 'Daan en Sietze helpen de verzetsgroep', 'Daan en Sietze duiken onder' en 'Daan en Sietze vechten voor de vrijheid' in één omnibus!

We volgen de buurjongens tijdens de Tweede Wereldoorlog wanneer ze de verzetsgroep helpen bij hun acties. Ze beleven spannende momenten als ze illegale verzetskranten rondbrengen en boodschappen overbrengen. Maar het wordt echt gevaarlijk wanneer de Duitsers bij de verzetsgroep binnenvallen. Weten ze uit de handen van de Duitsers te blijven? En kunnen ze Beekman, de gevangengenomen leider van de verzetsgroep, weer bevrijden? Als de Canadezen dichterbij komen, loopt de spanning op. Zullen de jongens nu eindelijk naar huis kunnen?

Daan en Sietze omnibus Prins, Piet
€ 19,99
voorraad onbekend
Sionsbende en de ondergrondse gangen
Sionsbende en de ondergrondse gangen Berg, Rien en Albert van den
€ 12,99
voorraad onbekend
Hoe verwerk ik het verlies v e dierbare?
Hoe verwerk ik het verlies v e dierbare? Wal, Frouckje van der
€ 12,99
voorraad onbekend
Elisa

Elisa, een bijbelstudieboekje van Ds. C. v.d. Berg verschijnt in de reeks van de Gereformeerde Bijbelstudie bond. Praktisch, goede gespreksvragen en veel achtergrond informatie.

Als leerling en opvolger van Elia vervult Elisa een minstens zo belangrijke rol in de Bijbel. Hij is een beslissende factor bij acties tegen vijanden van Israël. Keer op keer treedt hij reddend op voor profetengroepen en individuele personen. In levensbedreigende situaties laat hij horen en zien dat de Heer de enige bron van leven is.

Deze Bijbelstudie verkent de persoon Elisa en zijn tijd, evenals de boodschap die deze profeet had voor zijn en onze tijd. Ook zijn geschiedenis draagt het stempel van God. Het vertelt van zijn reddingswerk in donkere tijden om mensen te leren leven van Hem alleen!

Elk hoofdstuk in deze Bijbelstudie wordt afgesloten met vragen voor groepsbespreking.

Elisa Berg, ds. Cees van den
€ 11,99
voorraad onbekend
Unplanned (DVD)
Unplanned (DVD) Film
€ 2,50
voorraad onbekend
I Can Only Imagine

I Can Only Imagine is een DVD over een lied en een muzikant wat waargebeurd is. Bart Millard van de band MercyMe staat model in deze film.

Bart Millard heeft een tamelijk troosteloze jeugd als zijn moeder hem plotseling in de steek laat en zijn vader door een drankverslaving niet echt voor hem kan zorgen. Tijdens een christelijk zomerkamp ontdekt Bart dat er meer is in het leven en het verandert zijn leven voorgoed. Zijn vader moet in eerste instantie niets hebben van de positieve invloed van God op het leven van zijn zoon en diens muzikale ambities. Maar als ook hij de genade van God leert kennen, verandert zijn leven radicaal.

Als Bart als leadzanger bij de band MercyMe terechtkomt, ontstaat het lied 'I Can Only Imagine'. Het blijkt een regelrechte hit en heeft inmiddels miljoenen mensen over de hele wereld bemoedigd.

De onbekende oorsprong van het veel gezongen nummer 'I Can Only Imagine' wordt door deze film bekend bij een groot publiek.

Aan deze film werkten mee:

* J. Michael Finley
* Madeline Carroll
* Trace Adkins
* Priscilla Shirer
* Cloris Leachman
* Dennis Quaid

I Can Only Imagine Film
€ 2,50
voorraad onbekend
God''s Not Dead 3 - A light in darkness
God''s Not Dead 3 - A light in darkness Film
€ 2,50
voorraad onbekend
God''s Not Dead 1&2 box
God''s Not Dead 1&2 box Film
€ 2,50
voorraad onbekend
The Moses Controversy (WEET)
The Moses Controversy (WEET) Film
€ 14,99
voorraad onbekend
Het verhaal van Harriet Tubman
Het verhaal van Harriet Tubman Film
€ 5,99
voorraad onbekend
Exodus

De energieke worshipband InSalvation, bekend van nummers als 'Vul dit huis met Uw glorie', 'Neon' and 'God Who Saves', bracht het nieuwe album Exodus uit.

Insalvation speelt regelmatig op christelijke festivals als Opwekking en door heel Europa. De band weet goed dat worshipmuziek taal en cultuur overstijgt, dat merken ze telkens weer.

Het album Exodus staat vol songs die inhaken op de drie pijlers waar InSalvation op bouwt: aanbidding, gerechtigheid en toerusting.

Tracklist:

1. We stand together
2. Lift high his name
3. Exodus
4. All eyes on you
5. Holding on to your love
6. Await
7. Let the heavens be open
8. Banner (only Jesus)
9. Power in the blood
10. You fight for me

Exodus InSalvation
€ 4,99
voorraad onbekend
Let There Be Wonder (Live)

Het nieuwe album van 2020 van Matt Redman, waarvan de eerste single, 'The Same Jesus', al uit is, heet Let there be wonder en is een live album. Op dit nieuwe worshipalbum laat de GRAMMY-awardwinnende zanger, worshipleider en songwriter een bemoedigend geluid horen voor de kerk van nu. Het eerste nummer viert de geschiedenis van God en zijn trouw door generaties heen.

Redman zei zelf: 'Ik vind het geweldig dat wanneer we hem aanbidden in het hier en nu, we dezelfde Jezus aanbidden die de wereld schiep met zijn woord, dezelfde Jezus die op deze aarde liep, aan het kruis stierf en opstond uit de dood, en die terug zal komen. We zijn onderdeel van zijn eeuwige verhaal.'

TRACKLIST:

1. The Same Jesus
2. We Praise You - feat. Brandon Lake
3. All Praise (Sing Praise)
4. Upon Him
5. Let There Be Wonder
6. King Jesus
7. Merciful Father
8. Mercies (New Every Morning)
9. Jesus Your Name
10. In The Name
11. Hymn Of Surrender
12. Send Me Lord
13. Bonus: A Ti Adoramos (We Praise You) - feat. Evan Craft
14. Bonus: The Same Jesus (Single Version)

Let There Be Wonder (Live) Redman, Matt
€ 17,99
voorraad onbekend
Een boel gevoel (spel)
Een boel gevoel (spel)
€ 19,99
voorraad onbekend
Kaarten op Tafel - reiseditie

Kaarten op tafel is er nu in een handige reiseditie. Het is een spel voor mannen en vrouwen, gelovig en ongelovig. De originele speleditie werd meer dan 70.000 x verkocht. Nu voor een mooie prijs!

Leer elkaar kennen of beter kennen met dit spel als ijsbreker, gezelschaps- of kennismakingsspel.
Het Kaarten op Tafel-spel biedt de mogelijkheid om op een leuke, ontspannen en een beetje prikkelende manier met elkaar in gesprek te raken over jezelf, de ander en God. Beantwoord vragen met betrekking tot persoonlijkheid, relaties en ontspanning. Hoe zien anderen mij?

In de categorie ontmoeting zullen je medespelers het je vertellen. Kortom: een spel om bij elkaar in de kaart te kijken!

Het is geschikt voor 18+ vanaf 2 spelers en duurt tussen de 30 en de 120 minuten!

Kaarten op Tafel - reiseditie
€ 9,99
voorraad onbekend
Only Jesus - puzzel
Only Jesus - puzzel
€ 19,99
voorraad onbekend
It's a date bij de Marriage course

In het spel It's a Date! strijden jullie om je ideale date met je eigen partner. Dit spel is onderdeel van een grote campagne van de Marriage Course in het najaar van 2019. Het is een cadeau voor elke liefdesrelatie en past bij het thema: Tijd voor elkaar. Het spel is gebaseerd op de vijf liefdestalen van Gary Chapman.

Want waar de ene persoon warm loopt voor een diner voor twee wordt de ander vrolijk van een zinderend slaapkameravontuur. Alle liefdestalen komen aan bod in dit spannende en strategische spel.

Tijdens het spel stel je elkaar vragen en ontdek jij hoe je komende week elkaar de liefde kan uiten.

* Welke complimenten blijven jouw partner altijd bij?
* Met welke cadeautjes kun je de ander verrassen?
* Wat zijn de leukste vijf manieren om samen tijd door te brengen?
* Welke dingen die de ander doet, maken dat jij je geliefd weet?
* Van wat voor aanrakingen gaat je partner tintelen?

Door het spelen van het spel It's a date, leer je elkaar beter kennen en ontdek je van elkaar hoe je jouw liefde kan uiten op een manier die over komt bij de ander.

It's a date bij de Marriage course Spel
€ 22,99
voorraad onbekend