Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe uitgaven zomer 2019 KokBoekencentrum

In de zomer van 2019 worden onderstaande boeken verwacht van uitgeverij KokBoekencentrum. Deze uitgeverij is ontstaan uit een fusie van de christelijke uitgeverijen Kok Kampen en Boekencentrum uit Zoetermeer.

U treft allerlei uitgaven aan rondom theologie, gemeentewerk, Bijbelstudie, romans, thrillers en kinderboeken

83 artikelen
pagina 1 van 9
De bijenhouder van Aleppo

'De bijenhouder van Aleppo' van Christy Lefteri is het hartverwarmende liefdesverhaal van bootvluchtelingen Nuri en Afra. Als ze alles hebben verloren wat hun lief is, vlucht bijenhouder Nuri samen met zijn vrouw Afra weg uit Aleppo. Op hun reis door een gebroken wereld worden ze niet alleen geconfronteerd met de schokkende realiteit van het vluchtelingenbestaan, maar ook met een onuitsprekelijk verdriet: het verlies van hun zoon Sami.

Het enige wat hen op de been houdt, is de wetenschap dat Nuri's neef en zakenpartner Mustafa op hen wacht in Groot-Brittannië, waar hij opnieuw is begonnen met het houden van bijen. Want: 'Waar bijen zijn, zijn bloemen, en waar bloemen zijn, is nieuw leven en hoop.' Christy Lefteri is geboren en getogen in Londen. Ze is de dochter van Grieks-Cypriotische vluchtelingen en werkte als vrijwilliger in het Unicef-opvangcentrum voor vluchtelingen in Athene, waar het idee voor 'De bijenhouder van Aleppo' geboren werd.

'Dit is een roman van internationale betekenis. Sterk uitdagend, hij blijft je bij en opent je ogen.' – Heather Morris, auteur van 'De tattoeëerder van Auschwitz'

De bijenhouder van Aleppo Lefteri, Christy
€ 20,99
voorraad onbekend
Het schandaal
Het schandaal Endo, Shusaku
€ 19,99
voorraad onbekend
Nachtlied
Nachtlied Taylor, Barbara
€ 21,99
voorraad onbekend
Beste mevr. Bird
Beste mevr. Bird Pearce, A.J.
€ 21,99
voorraad onbekend
Het spoor van de liefde (mp)

Het spoor van de liefde' van Irma Joubert is de hartverwarmende voorgeschiedenis van Gretls Zuid-Afrikaanse ouders . Een liefdesverhaal dat ontroert en bemoedigt. Nu in een Mid pirce editie

Johannesburg, begin jaren '30. Kate Woodroffe is een beschermd leven gewend. Als ze besluit haar studie sociologie af te sluiten met een veldonderzoek onder arme blanke Zuid-Afrikanen, zijn haar ouders niet enthousiast. Kates vader is directeur van een mijn. Hij vraagt aan Bernard Neethling, zijn felste tegenstander bij de vakbond, zijn dochter te begeleiden in de achterbuurten van Johannesburg. Zo hoopt hij dat Kate veilig is en dat hij tegelijk Bernhard voor zijn ideeën kan winnen.

Er gebeuren echter hele andere dingen. Kate en Bernard raken hopeloos verliefd - een relatie die vanwege het standsverschil tot mislukken gedoemd is.

Irma Joubert schrijft historische romans. Ze was jarenlang docent geschiedenis. Haar romans zijn ongekende bestsellers.

Het spoor van de liefde (mp) Joubert, Irma
€ 12,50
voorraad onbekend
Het lied van de houtzagerij

Het lied van de houtzagerij' van Vibeke Olsson is een sociaal-historische roman over kinderarbeid in Zweden. Het boek vormt het vervolg op het zeer goed ontvangen boek 'De dochter van de houtzager'.

Noord-Zweden, 1882. De veertienjarige Britta werkt als ribbenzaagster op de houtzagerij , terwijl haar moeder haar opleidt tot wasvrouw. Werk gaat voor alles, en God waakt over alles, dat is Britta met de paplepel ingegoten. Maar ze merkt dat haar gedachten steeds vaker afdwalen. Waarom kijkt Nilsson haar zo vreemd aan en waarom doet haar maatje Jorma zo anders dan anders? Dan gebeurt er een tragisch ongeval, waardoor Britta's leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

'Je sluit de kleine Britta direct in je hart, en als het kon in je armen.'
Irma Joubert, auteur van 'Het meisje uit het verscholen dorp'

Het lied van de houtzagerij Olsson, Vibeke
€ 21,99
voorraad onbekend
Sara, het meisje dat op transport ging (
Sara, het meisje dat op transport ging ( Kamp, Lody van de
€ 10,-
voorraad onbekend
De vroedvrouw van Venetië MIDPRICE
De vroedvrouw van Venetië MIDPRICE Rich, Roberta
€ 12,50
voorraad onbekend
Ik laat je niet achter
Ik laat je niet achter Liviero, Gemma
€ 22,99
voorraad onbekend
Scherven van hoop (mp)
Scherven van hoop (mp) Liviero, Gemma
€ 15,-
voorraad onbekend