Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De nieuwsbrief van Ichthusboekhandel


Duizenden mensen volgen het actuele nieuws over christelijke boeken via Ichthusboekhandel.nl én zeker de nieuwsbrieven die wij verzenden. Onze professionele collega's zorgen dagelijks voor interessante en actuele informatie over Bijbels, christelijke boeken en muziek op onze website. We besteden daarnaast echte aandacht aan onze nieuwsbrieven, die vooral bedoeld zijn als attenderingsservice. Het gaat om nieuwe titels, actueel nieuws over de winkels en ze zijn niet bedoeld als fondswerving. Omdat je mailbox vaak al vol genoeg zit, zorgen wij er voor dat je globaal één of heel soms twee keer per maand relevant nieuws krijgt! Je ontvangt maximaal 15 nieuwsbrieven per jaar.

Wanneer u zich hierboven opgeeft voor onze nieuwsbrief dan ontvangt u :

* actueel én relevant nieuws;
* als eerste speciale aanbiedingen;
* géén onnodige nieuwsbrieven!

VOORBEELD NIEUWSBRIEF

Uitschrijving kan altijd via de link op de nieuwsbrief.

Voor dagelijks nieuws over Ichthusboekhandel: Kijk op Facebook of Instagram. Overigens de website wordt ook (bijna) elke werkdag ververst en geactualiseerd. De voorraadweergave van de Bijbels en boeken is in principe real-time.

De beste manier om kennis te maken met onze informatie is via onze BLOGS en de verschillende top 10 lijsten:

LET OP:
* Uw email adres wordt uitsluitend gebruikt voor nieuwsbrieven van Ichthusboekhandel.nl. Wij gaan met uw gegevens vertrouwelijk om en we delen uw (mail)-adres dus niet met andere bedrijven of organisaties. (Zie ons beleid inzake privacy)
* Mocht onverhoopt uw uitschrijving / inschrijving niet lukken, mail ons dan, wij controleren dit dan even handmatig en passen dit desgewenst aan.