Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De nieuwsbrief van Ichthusboekhandel


Duizenden mensen volgen christelijk boekennieuws via Ichthusboekhandel.nl en de nieuwsbrieven die wij verzenden. Onze professionele collega's zorgen voor interessante en actuele informatie over bijbels, christelijke boeken en muziek. We doen dat vooral op onze website, maar besteden ook echte aandacht aan onze nieuwsbrieven. Omdat het belangrijk is dat je mailbox niet over loopt, zorgen wij er voor dat je globaal één of heel soms twee keer per maand relevant nieuws krijgt! Je ontvangt maximaal 15 nieuwsbrieven per jaar.

Wanneer u zich hierboven opgeeft voor onze nieuwsbrief dan ontvangt u :

* actueel én relevant nieuws;
* als eerste speciale aanbiedingen;
* géén onnodige nieuwsbrieven!

Voor wie elke week wil weten wat er nieuw verschijnt aan christelijk boeken nieuws, adviseren wij om de nieuwsbrief die elke vrijdagavond om 21.00 uur verschijnt aan te vragen. Dit is een samenvatting van max. 10 relevante titels voornamelijk theologie en gemeentewerk die in de afgelopen week nieuw verschenen. Gebruikers zeggen daarover o.a.: Hierdoor blijf ik goed op de hoogte en kan ik me beter oriënteren als het gaat om nieuwe christelijke boeken!

Aanvragen kan via een mailtje aan ons!

Uitschrijving kan altijd via de link op de nieuwsbrief.

Voor dagelijks nieuws over Ichthusboekhandel: Kijk op Facebook of Instagram. Overigens de website wordt ook (bijna) elke werkdag ververst en geactualiseerd. De voorraadweergave van de bijbels en boeken is in principe real-time.

De beste manier om kennis te maken met onze informatie is via ons BLOGS:

LET OP:
* Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt voor nieuwsbrieven van Ichthusboekhandel.nl. Wij gaan met uw gegevens vertrouwelijk om en we delen uw (mail)-adres dus niet met andere bedrijven of organisaties. (Zie ons beleid inzake privacy)
* Mocht onverhoopt uw uitschrijving / inschrijving niet lukken, mail ons dan, wij controleren dit dan even handmatig en passen dit desgewenst aan.

Ichthusboekhandel is op FacebookIchthusboekhandel zit op Twitter