ACTIVITEITEN

 

Ichthusboekhandel en Ma Shimka organiseren activiteiten die plaatsvinden in de boekhandel of daarmee een relatie hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld cursussen, workshops, thema avonden, presentatieavonden of gespreksgroepen zijn. Onderstaand een overzicht van activiteiten die verwacht worden.

 

Deze activiteiten vinden plaats in samenwerking met Ma Shimka, de praktijk voor pastorale psychologie uit Alphen aan den Rijn.  

Voor alle activiteiten geld dat zij doorgaan bij voldoende deelname en dat de volgorde van inschrijven bepalend is, mocht een activiteit meer opgaven krijgen dan er plaatsen beschikbaar zijn.

 
workshop Handlettering 18-1-2018

workshop Handlettering 18-1-2018

Alphen aan den Rijn

Workshop handlettering d.v. op donderdagavond 18 januari 2018 in Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn.

 

LET OP: DE WORKSHOP VAN 9 NOVEMBER 2017 ZIT VOL. NIEUWE DATUM: DONDERDAG 18 JANUARI 2018.  

Spelen met de wereld van het handschrift. Sierlijke letters of juist een stoere tekst. Je ziet het steeds vaker op krijtborden en kaarten. En nu kun jij dt ook leren! Inge...

€ 17,50 workshop Handlettering 18-1-2018
 
workshop creatief schrijven advent 7-12

workshop creatief schrijven advent 7-12

De workshop creatief schrijven op 7 december 2017 door Wilma Poolen draait rond het thema Advent.

 

Wilma Poolen is de auteur van verschillende boeken over creatief schrijven en neemt je deze avond mee in de zoektocht naar een eigen en creatieve stijl met als vertrekpunt Advent.  

Ontdek verschillende schrijftechnieken en daag je zelf uit. Nog nooit eerder geschreven? Dat maakt niets uit, de workshop is voor iedereen...

€ 12,50 workshop creatief schrijven advent 7-12
 
workshop Kom luisteren

workshop Kom luisteren

Kom Luisteren naar een verhaal van Max Lucado verteld door Joland Kromhout tijdens een knusse avond op donderdag 23 november 2017 bij Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn.

 

Kom binnen, neem plaats en laat je meevoeren door het verhaal. Een echte break uit de sleur van alledag. De verhalen van Max Lucado worden heel veel gelezen en weten iedereen te raken. Hoe vaak wordt je als volwassene nog voorgelezen?...

€ 6,00 workshop Kom luisteren