ACTIVITEITEN met Ma Shimka

 

Ichthusboekhandel en Ma Shimka organiseren activiteiten die plaatsvinden in de boekhandel of daarmee een relatie hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld cursussen, workshops, thema avonden, presentatieavonden of gespreksgroepen zijn. Onderstaand een overzicht van activiteiten die verwacht worden.

 

Deze activiteiten vinden plaats in samenwerking met Ma Shimka, de praktijk voor pastorale psychologie uit Alphen aan den Rijn.  

Voor alle activiteiten geld dat zij doorgaan bij voldoende deelname en dat de volgorde van inschrijven bepalend is, mocht een activiteit meer opgaven krijgen dan er plaatsen beschikbaar zijn.

 
Korte cursus rust in je hoofd

Korte cursus rust in je hoofd

Ma Shimka

VOL! 

Deze workshop zit inmiddels vol. Mogelijk organiseren wij op een later tijdstip opnieuw deze workshop. Houd onze website in de gaten.  

“Ik kan het niet uit mijn hoofd zetten.” “Help! Mijn gedachten gaan steeds met mij op de loop.” “Hoe kan ik afrekenen met mijn negatieve denkpatronen?” 

Herkenbaar? Tijdens deze cursus van twee avonden ga...

€ 35,00 Korte cursus rust in je hoofd
 
 
Levensverhaal Corrie ten Boom

Levensverhaal Corrie ten Boom

Ma Shimka

Verhalenverteller Jolanda Kromhout is opnieuw te gast in onze winkel! Ditmaal met het levensverhaal van Corrie ten Boom. 

“Eén van mijn lievelingsverhalen is het levensverhaal van Corrie ten Boom. Samen met haar familie redde ze tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 800 Joden. Ze wordt opgepakt en Corrie gaat van Vught naar Ravensbrück, een concentratiekamp voor vrouwen. 

€ 6,00 Levensverhaal Corrie ten Boom
 
Workshop Vier het Samen

Workshop Vier het Samen

Ma Shimka

Noteer vast in uw agenda: donderdagavond 15 november 2018 workshop 'Vier het samen' 

Over het toeleven naar en vieren van (christelijke) feestdagen in het gezin. Door Nieske Selles-ten Brinke (auteur van boek op het gebied van geloofsopvoeding en pleegzorg). 

U kunt nu reeds reserveren.

...
€ 17,50 Workshop Vier het Samen