De bezorging van uw bestelling

Ichthusboekhandel verzend haar pakketten via Postnl. U kunt uw bestelling ook ophalen in onze vier winkels. Voor de ongeveer 15.000 titels die wij op voorraad hebben, geldt een levertijd van 24 uur op doordeweekse dagen. Dat betekent op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen in huis.

 

Voor alle andere boeken geldt normaliter een levertijd van 1 tot 3 werkdagen, bij bezorging binnen Nederland. Voor bestellingen uit het buitenland houden we meestal 5 werkdagen aan.  

Brievenbus- of belstuk (pakketpost
Dunne boeken worden verstuurd via PostNL als brievenbuspost. Het voordeel hiervan is dat niemand op het afleveradres aanwezig hoeft te zijn om het boek in ontvangst te nemen. Dikkere boeken worden als pakket verzonden, eveneens via PostNL. Is er niemand aanwezig wanneer de bezorger het pakket wil afleveren, dan krijg je een bericht in je brievenbus. Je kunt dan zelf online een tijdstip afspreken wat beter geschikt is of het pakket wordt bij één van uw buren afgegeven.  

Verzendkosten
Bestellingen vanaf € 25,00 of meer worden gratis thuis bezorgd. Voor bestellingen onder € 25,00 rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 2,50. Aan de levering van e-boeken zijn uiteraard geen afleverkosten verbonden.  

Ophalen in één van de vier winkels
Het afhalen van uw bestelling in één van de vier winkels is uiteraard altijd gratis. Klik hier voor meer informatie

Cadeauverpakking
Wil je iemand anders blij maken door een boek cadeau te geven? Wij pakken het graag in. (Gratis) We doen dit op onze unieke manier die je wellicht al van onze winkels kent. Geef bij je bestelling aan of het om een cadeau voor een man, vrouw, jongere of kind gaat en wij zorgen voor een leuk en goed verpakt geschenk. Ook verpakking in Sinterklaas- of kerstpapier is uiteraard mogelijk.  

Ander afleveradres
Het is mogelijk je bestelling op een ander (werk) adres te laten bezorgen of als cadeau aan iemand toesturen. Geef dit aan bij de bestelling.  

Status van je bestelling
Wij versturen een e-mailbericht zodra je bestelling klaarstaat of wordt verzonden. Op onze website kun je ook zelf de status van je bestelling bekijken. Met je e-mailadres en wachtwoord log je in en via de optie 'bestelhistorie' is te zien of je bestelling al verzonden is. Mocht het inloggen om de een of andere reden niet lukken, neem dan contact op met onze helpdesk. Wij kunnen dan de status van je bestelling nakijken. 

Vertraging of annulering
Wij doen ons uiterste best om de boeken die je bestelt zo snel mogelijk te leveren. Toch komt het soms voor dat een boek tijdelijk niet leverbaar of uitverkocht is. In dat geval sturen wij je een e-mailbericht. Heb je de bestelling al betaald en is levering op korte termijn niet mogelijk, dan storten wij het geld zo snel (binnen één week) mogelijk terug op je rekening.