Cadeaubonnen

Het ontvangen van een cadeaubon is altijd leuk! Het geven van een cadeaubon is eveneens een goede geste.  

Op die manier draag je vaak bij aan een groter cadeau. En je geeft in ieder geval iets goeds, wat soms niet altijd even gemakkelijk is.  

De vier winkels van Ichthusboekhandel nemen onderstaande bonnen in:  

1. De nationale boekencadeaubon
2. De VVV-bon (of Irischeque
3. De Ichthuscadeaubon 

We verkopen in elke winkel:  

- de Nationale Boekencadeaubon
- de Ichthuscadeaubon.  

De boekenbon werkt met een pasje waarop de waarde digitaal is vastgelegd. (U hoeft dus niet het volledige bedrag direct te besteden!) De VVV-bonnen zijn waardepapieren die u inwisselt, evenals de Ichthuscadeaubon. De Boekenbon en de VVV-bon zijn gegarandeerd door landelijke organisaties. De digitale boekenbon is 10 jaar geldig na uitgifte, de papieren boekenbon, de VVV-bon en de Ichthusbon zijn onbeperkt geldig.  

NB: De digitale Boekencadeaubon kan uiteraard ook ingewisseld worden op onze website. Daarvoor neemt u de 19 cijfers onder de barcode over in het invulscherm bij het afrekenen op de website. Vervolgens wordt u gevraagd de vijfcijferige pincode die onder een krasstrip zit in te vullen. Daarna kunt u rustig verder gaan met betalen of de bestelling afronden.  

Voor aankoop: KLIK HIER
 

boekencadeaubonVVV cadeaubon, een wereld aan mogelijkhedenKadobonnen van Ichthusboekhandel zijn altijd een waarde(n)volle verrassing bij elke gelegenheid.  

Inleveren / aankopen kan bij de Ichthusboekhandel:  

* Alphen aan den Rijn (Het Anker)
* Den Haag (Pelgrim)
* Leiden
* Zoetermeer (De Goede Herder)  

en uiteraard gewoon op deze website voor de Boekenbon.
 


Keer terug naar de startpagina