Disclaimer / Privacy

1) In deze disclaimer wordt verstaan onder: 

* eigenaar: de eigenaar van deze website;
* gebruik(en): alle denkbare handelingen op deze website;
* u: de gebruiker (bezoeker) van deze website;
* content: alle op deze website aanwezige inhoud; 

2) Het onderstaande is van toepassing op de website die u momenteel bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. 

3) De content is door de eigenaar met de grootste zorg samengesteld. Echter, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. 

4) De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content in externe bestanden of op externe pagina's welke gekoppeld zijn aan deze website. 

5) Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van de eigenaar. 

6) Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op andere publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht. Zonder deze schriftelijke toestemming kunt u geen content of delen van deze pagina / website gebruiken. 

7) Ichthusboekhandels en haar informatieleveranciers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische publicatie van deze website en (aan)verwante informatiediensten. 

8) Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering kunnen in geen enkel geval aanleiding geven tot enige financiŽle compensatie. 

Privacy
Overeenkomstig de Wet bescherming persoongegevens vastgesteld dd. 1 september 2001 delen wij u mee dat uw persoonsgegevens worden verwerkt bij het aanmaken van uw profiel op deze website. De verantwoordelijke voor de verwerking is Ichthusboekhandels, p/a Dorpsstraat 74, 2712 AM Zoetermeer. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en niet voor andere doeleinden gebruikt. 

Chatfunctie
Tijdens een chatgesprek wordt uw browsershistorie tijdelijk zichtbaar voor onze helpdienstmedewerkers om u beter te kunnen adviseren. Van gesprekken en schermbeelden kunnen in het kader van training en opleiding afdrukken gemaakt worden. Deze worden niet verstrekt aan derden.  

Gebruik van cookies
Ichthusboekhandels maakt gebruik van "cookies", kleine stukjes informatie die op de harde schijf van de gebruiker weggeschreven worden om het gebruik van deze website te vergemakkelijken.  

Recht op inzage - verbetering
U heeft steeds het recht, na schriftelijk verzoek en geldig vertoon van uw identiteitsbewijs, op inzage van uw persoonsgegevens en indien noodzakelijk op verbetering. U kan daarvoor contact opnemen met Ichthusboekhandels. 

Wijziging en kennisgeving van deze privacy regeling
Ichthusboekhandels behoudt zich het recht voor deze privacyregeling ten allen tijde aan te passen. Zij zal de de gebruikers hiervan op de hoogte stellen via deze website.  

Nadere informatie
Indien u nog vragen of reacties heeft, kunt u contact opnemen met Ichthusboekhandels. 

© 2010 Ichthusboekhandels. Alle rechten voorbehouden.