Ichthusboekhandel en Kerkelijke gemeenten

2 mei 2014

ichthusboekhandel denkt met kerken meeIchthusboekhandel.nl heeft meer dan 40 jaar ervaring in leveringen aan kerken ens cholen. De uitstekende contacten met heel veel uitgeverijen en leveranciers maken dat wij snel en adequaat kunnen leveren. Onze eigen vervoersdienst brengt het in de kerk of een ander adres als dat eenvoudiger is op een afgesproken tijd. Bij de levering ontvangt u een duidelijke factuur. 

Door als kerkelijke gemeente bij Ichthusboekhandel.nl te bestellen, maakt u het mogelijk dat mensen in hun eigen winkelstraat, plaats of regio de bijbel kunnen kopen en goede boeken en muziek kunnen vinden. Omgekeerd worden wij als boekhandel zeer regelmatig gevraagd om advies voor adressen van kerken en gemeente door toeristen, (her)intreders en mensen die op zoek zijn naar zingeving. Ichthusboekhandel is onderdeel van de interkerkelijke stichting de Goede Herder. Wij vormen daarmee een "voorportaal" richting kerken en gemeenten. Wij vervullen die rol graag met aandacht voor en betrokkenheid bij mensen.  

Voor grotere aantallen Bijbels, Liedbundels, kaarten, cd's of andere gebruiksartikelen zoals bijvoorbeeld die rondom het Heilig Avondmaal, kunt u vrijblijvend een prijsvoorstel bij ons opvragen. U kunt daarvoor contact opnemen met dhr Anton Smit, onze buitendienstmedewerker die ook desgewenst bij u op bezoek komt.  

U kunt in onze winkels in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer vijf of zes dagen per week terecht om boeken, (huwelijks-)bijbels, enz. zelf in te zien en aan te kopen. Van de meeste artikelen is voorraad aanwezig. Maar indien u voor een specifiek artikel wilt komen, is het verstandig vooraf contact op te nemen of op onze website te kijken om teleurstellingen te voorkomen. 

Bent u als kerk op zoek naar een zinvol cadeau voor uw leden of medewerk(st)ers? 

Geef die persoon dan iets uit de grote keuze van het assortiment van Ichthusboekhandel. Ons assortiment bestaat o.a. uit: 

* Nederlandse bijbels en boeken
boekenbon* Engelse bijbels en boeken,
* Muziek o.a. cd's, bladmuziek enz. ,
* films, dvd's,
* wenskaarten,
* gifts  

Cadeaubonnen 

U vindt het moeilijk een cadeau te vinden om bijvoorbeeld al uw vrijwilligers te bedanken? Geef hen dan de keuze uit het grote assortiment van de Ichthusboekhandel door middel van een cadeaubon. 

cadeaubon IchthusMet de Ichthusboekhandelscadeaubon maakt de ontvanger zelf de keuze. Dus uw cadeau is altijd goed! De waarde van deze bonnen is variabel en dus door u zelf te bepalen. Bij grotere aantallen kunnen we dit indien gewenst personaliseren. De cadeaubonnen van Ichthusboekhandel zijn bij de verschillende vestigingen in de regio in te verkrijgen.  

Wij verzorgen uiteraard ook de algemene boekenbonnen bij Ichthusboekhandel, die bij elke erkende boekhandel ingeleverd kunnen worden. U kunt daarvan zelf de waarde bepalen en doen er een leuke verpakking om. 

Klik hier voor de wettelijke regels i.v.m. korting

 
2 mei 2014-Ichthusboekhandel en Kerkelijke gemeenten