Postbezorging rond KERST

6 december 2017

Ichthusboekhandel verzend via PostNL.nl

Zoals bekend uit de media zorgt de drukte rond de kerstdagen voor de nodige logistieke uitdagingen. Dat betekent dat met soms 1 miljoen pakjes per dag voor de vervoerders dit veel aandacht vergt.

 

Vanuit Ichthusboekhandel doen we er alles aan om uw pakjes zo goed mogelijk te bezorgen. Elke dag worden waar mogelijk alle bestellingen direct in behandeling genomen en ook ingepakt en direct verzonden. Wij versturen op 5 dagen per week van maandag tot en met vrijdag. We doen dit in principe niet op zaterdag omdat de meeste van onze bezoekers om principiële en/of praktische redenen geen levering op zondag wensen. Vrijdagmiddag 22 december wordt om 16.00 uur voor het laatst pakketjes en brievenbuspost aangeboden bij PostNl. Daarnaast wordt door onze eigen vervoersdienst tot en met 22 december bezorgd bij kerken, scholen en bedrijven.  

Ondanks grote inzet van PostNL kan het zo zijn dat uw pakketje desondanks toch later bezorgd wordt. Wij kunnen helaas daar geen garantie voor bieden. Wat we wel bieden is de inzet van ons zeer gemotiveerde team om naast de winkels ook de website tot een succes voor onze bezoekers te maken.

 

Alle nieuwsberichten

6 december 2017-Postbezorging rond KERST
13 november 2017-Aansluiting bij Webshop Keurmerk
10 november 2017-Lees en Luister 4 is weer uit!
26 oktober 2017-Nieuwe workshop handlettering gepland
13 oktober 2017-kort verslagje van ons bezoek aan de Frankfurter Buchmesse
24 augustus 2017-Wat is het beste theologische boek?
10 mei 2017-Scherm moeheid
22 december 2015-Internetbestelling ophalen in winkel