Trustedshops

4 april 2018

Ichthusboekhandel wordt gecertificeerd door Trusted ShopsOp dit moment is Ichthusboekhandel bezig met het proces van certificering van onze website om erkend te worden als Trustedshop.  

Aansluiting bij Trustedshops geeft u de zekerheid dat uw bestelling verzekerd is tijdens het transport. Tevens zullen op onze pagina's echte reviews geplaatst worden van klanten die daadwerkelijkiets gekocht hebben bij Ichthusboekhandel.nl.  

Door onze aansluiting bij Webshop Keurmerk heeft u al de garantie dat wij voldoen aan de eisen die bijv. de Consumentenbond stelt aan webshops. Daarmee voldoen we ook aan de eisen die Nederlandse en Europese wetgeving stelt. Onze aansluiting bij Trustedshops geeft een extra dimensie als het gaat om verzekering en klantbeoordelingen. Ook daarin willen we steeds meer toegroeien naar een professionele webshop naast onze vier christelijke boekhandels.  

Wij houden u op de hoogte van de vorderingen en zien er naar uit dat de certificering en de reviews die we gaan krijgen leiden tot een kwaliteitsslag voor onze webshops. Wanneer u in de afgelopen periode een bestelling gedaan hebt bij Ichthusboekhandel, is er de mogelijkheid dat u uitgenodigd wordt voor een review.  

Lees meer over Trustedshops en wat dat voor u betekent.

 

Alle nieuwsberichten

24 april 2018-Koningsdag alle 4 de winkels dicht.
4 april 2018-Trustedshops
19 februari 2018-ROMAN-lijst vernieuwd!
13 november 2017-Aansluiting bij Webshop Keurmerk
26 oktober 2017-Nieuwe workshop handlettering gepland
13 oktober 2017-kort verslagje van ons bezoek aan de Frankfurter Buchmesse
24 augustus 2017-Wat is het beste theologische boek?
10 mei 2017-Scherm moeheid