Weten welke christelijke boeken relevant zijn.....?

Tienduizenden mensen volgen Ichthusboekhandel via onze website, Facebook, Instagram en de verschillende relevante nieuwsbrieven die wij verzenden. Onze professionele collega's zorgen daardoor voor interessante en actuele informatie over bijbels, christelijke boeken en muziek. De maandelijkse nieuwsbrief zorgt er voor dat je altijd goed geïnformeerd bent op jouw interessegebied, zonder dat je mailbox over loopt!

 

Wanneer je je opgeeft voor één of meerdere nieuwsbrieven dan ontvang je: 

* actueel én relevant nieuws over de onderwerpen die je zelf hebt aangegeven;
* als eerste speciale aanbiedingen;
* géén onnodige nieuwsbrieven!
 

Voor wie steeds wil weten wat er nieuw verschijnt in de christelijke wereld, adviseren wij om de nieuwsbrief die elke vrijdagavond om 21.00 uur verschijnt aan te vragen. Dit is een samenvatting van max. 10 relevante titels voornamelijk theologie en gemeentewerk die in de afgelopen week nieuw verschenen. Gebruikers zeggen daarover: Hierdoor blijf ik goed op de hoogte en kan ik me beter oriënteren!  

Wanneer u de toezending wilt aanpassen of zich wilt uitschrijven dan kan dat altijd via onderstaand formulier. (Men ontvangt dan ter verificatie een mail waarmee men de keuze kunt bevestigen). 

Voor dagelijks nieuws: Kijk op Facebook of Instagram. Overigens de website wordt ook (bijna) elke werkdag ververst en geactualiseerd. De voorraadweergave van de bijbels en boeken is real-time. 

Blog Ichthusboekhandel.nl over christelijke boeken en bijbelsDe beste manier om kennis te maken met onze informatie is via ons:  

BELANGRIJK:
* Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt voor nieuwsbrieven van Ichthusboekhandel.nl. Wij gaan met uw gegevens vertrouwelijk om en we delen uw (mail)-adres dus niet met andere bedrijven of organisaties.(zie ons privacy-reglement)
* Mocht onverhoopt uw uitschrijving / inschrijving niet lukken, mail ons dan, wij controleren dit dan even handmatig en passen dit desgewenst aan.
 

Ichthusboekhandel is op FacebookIchthusboekhandel zit op Twitter

 
Aanmelden
Voornaam:
Naam:
E-mailadres: *
Vink aan welke nieuwsbrieven u zou willen ontvangen:
Algemeen ( 1x per Maand)
Relevante titels (wekelijks elke vrijdagavond)
Theologie (1x per kwartaal)
Romans (1x per kwartaal)
Vorige Vorige
 
 

Voorbeelden

-Reli-Ondernemer | de Ladder | Verbonden en Vervreemd | Rose Publishing
-BACHBIJBEL | BOOKSTORE DAY | MEESTERWERK