Op de hoogte blijven van nieuws?

Duizenden mensen volgen Ichthusboekhandel via onze website, Facebook, Instagram en de verschillende nieuwsbrieven die wij verzenden. Je krijgt daardoor interessante en relevante informatie over bijbels, boeken en muziek. De maandelijkse nieuwsbrief zorgt er voor dat je altijd goed geïnformeerd bent op jouw interessegebied, zonder dat je mailbox volloopt!

 

Wanneer men zich opgeeft voor één of meerdere nieuwsbrieven dan ontvang je: 

* actueel én relevant nieuws over de onderwerpen die men zelf heeft aangegeven;
* als eerste speciale aanbiedingen;
* géén onnodige nieuwsbrieven!
 

Voor wie steeds op de hoogte wil blijven van wat verschijnt, adviseren wij om de nieuwsbrief die elke vrijdagavond om 21.00 uur verschijnt aan te vragen. Dit is een samenvatting van max. 10 relevante titels voornamelijk theologie die in de afgelopen week verschenen. 

Wanneer u de toezending wilt aanpassen of zich wilt uitschrijven dan kan dat altijd via onderstaand formulier. (Men ontvangt dan ter verificatie een mail waarmee men de keuze kunt bevestigen). 

Voor dagelijks nieuws: Kijk op Facebook of Instagram. Overigens de website wordt ook (bijna elke werkdag ververst en aangevuld 

BELANGRIJK:
* Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt voor nieuwsbrieven van Ichthusboekhandel.nl. Wij gaan met uw gegevens vertrouwelijk om en we delen uw (mail)-adres dus niet met andere bedrijven of organisaties.
* Mocht onverhoopt uw uitschrijving / inschrijving niet lukken, mail ons dan, wij controleren dit dan even handmatig en passen dit desgewenst aan.
 

Ichthusboekhandel is op FacebookIchthusboekhandel zit op Twitter

 
Aanmelden
Voornaam:
Naam:
E-mailadres: *
Vink aan welke nieuwsbrieven u zou willen ontvangen:
Algemeen ( 1x per Maand)
Relevante titels (wekelijks elke vrijdagavond)
Theologie (1x per kwartaal)
Romans (1x per kwartaal)
Vorige Vorige
 
 

Voorbeelden

-2018 begint weer met nieuwe boeken!
-start 2018