Ichthus Boekhandel Leiden e.o.

Ichthusboekhandel Leiden, Nieuwstraat 27 -  071-5147061

Ichthusboekhandel Leiden is de gastvrije en vertrouwde plek voor uw aankopen van de Bijbel, christelijke boeken en muziek, wenskaarten en cadeau-artikelen. Daarmee is zij de christelijke boekhandel voor de regio Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, de Bollenstreek, Lisse, Zoeterwoude, Hazerswoude, Stompwijk.

 

Combineer eens een bezoek aan het prachtige toeristische Leiden met een rustmoment in Ichthusboekhandel. Ichthusboekhandel Leiden is thans gevestigd aan de voet van de Hooglandse Kerk, dicht bij de de Burcht, Het Pilgrim Fathers Museum en de Bibliotheek van Leiden. Daarmee zitten wij in het centrum van Leiden in een mooi historisch pand op een prachtige locatie. Voor onze bezoekers ligt er een (gratis) plattegrond klaar van de binnenstad van Leiden.  

ADRES:  

Ichthusboekhandel Leiden
Nieuwstraat 27
2312 KA Leiden 

Bel : 071-5147061 

Mail : Ichthusboekhandel Leiden
 

Openingstijden: 

Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.30-17.30
Woensdag: 9.30-17.30
Donderdag: 9.30-17.30
(NB GEEN koopavond)
Vrijdag: 9.30-17.30
Zaterdag: 9.30-17.00  

De winkel in Leiden is rolstoel toegankelijk.  

Plattegrond omgeving Ichthusboekhandel Leiden 

Parkeren
U kunt in de directe nabijheid op verschillende plekken (betaald) parkeren. In de Nieuwstraat is een parkeerautomaat. Daarnaast kunt u terecht aan de Garenmarkt en de Parkeergarage Breestraat. (loopafstand ongeveer 250 meter) Uiteraard kunt u twee uur gratis parkeren buiten de stadssingels met een blauwe kaart. Vlakbij de winkel zijn twee invalide-parkeerplaatsen beschikbaar.  

De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt op de Garenmarkt en in de Breestraat. Station Leiden Centraal (1,5 km) en Station Leiden Lammerschans (1,3 km) liggen op redelijke loopafstand. 

Printeditie bezoekersinfo Ichthusboekhandel Leiden 

Klik hier voor kerken en aktiviteiten in Leiden 

Kijk hier onder voor meer informatie over onze andere winkels:  

* Ichthusboekhandel Alphen aan den Rijn of bel: 0172-492560 

* Ichthusboekhandel Den Haag of bel: 070-3800576 

* Ichthusboekhandel Zoetermeer of bel: 079-3162081 

Leiden, de plaats voor een dagje uit! 

 

Gevestigd aan de voet van de Hooglandse Kerkin Leiden  

het Pilgrim Fathers museum is vlak naast onsHet Pilgrim Fathers Museum is op een steenworp afstand 

Ichthusboekhandel is gevestigd in een mooie omgevingZaterdags altijd een prachtige omgeving met antiek, antiquariaten en de grote versmarkt vlak bij ons op de Nieuwe Rijn.  

De burcht in Leiden heeft een prachtig uitzicht over de stadVanaf de Burcht in Leiden heb je een prachtig uitzicht over de stad en de Hooglandse Kerk.