Titel onbekend

Titel onbekend
Titel: Titel onbekend
Auteur: Smith M.W.
Bestelnr.: 856762003038
Prijs:€ 20,50
Gratis verzending!
Beoordeling: (0 stemmen)
Lees beoordelingen | Schrijf een beoordeling

Michael W. Smit zingt in een country stijl oude bekende hymnes op zijn unieke wijze.

1 The Old Rugged Cross
2 My Jesus, I Love thee
3 Were You There?
4 Victory in Jesus
5 How Great Thou Art
6 Just As I Am
7 Near the Cross
8 It is Well
9 Softly and Tenderly
10 When I Survey the Wondrous Cross
11 What a Friend We Have in Jesus
12 Wonderful, Merciful Savior
13 Great Is Thy Faithfulness
14 God of Our Fathers
15 The Lord Bless You and Keep Yoo



Schrijf een beoordeling over dit product