It's Christmas (2-CD)

It's Christmas (2-CD)
Titel: It's Christmas (2-CD)
Auteur: Hillsong
Bestelnr.: 9320428128393
Prijs:€ 22,50
Gratis verzending!
Beoordeling: (0 stemmen)
Lees beoordelingen | Schrijf een beoordeling



1. Silent Night 

2. Hark the Herald Angels Sing 

3. Saviour of the World

4. Jesus, What a Beautiful Name 

5. The Reason Why 

6. Away in a Manger

7. Perfect Love (Mary's Song) 

8. O Holy Night 

9. Rejoice

10. Star of Bethlehem 

11. The First Noel 

12. O Come All Ye Faithful/Jesus You Are All I Live For 

13. Hallelujah

14. Glory To God

15. Angels We Have Heard/Gloria 

16. Joy To the World 

17. Christmas Time Again

18. O Rejoice

19. O Come, O Come Emmanuel

20. O Little Town of Bethlehem

21. God Rest Ye Merry Gentlemen

22. Hark the Herald Angels Sing

23. Emmanuel

24. What Child Is This? 

25. Can You Hear? 

26. Saviour Christ the King



Schrijf een beoordeling over dit product