Ichthusboekhandel en scholen

4 mei 2015

Ichthusboekhandel levert bijbels en boeken aan scholen

Ichthusboekhandel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in leveringen aan scholen. De uitstekende contacten met heel veel uitgeverijen en leveranciers maken dat wij snel en adequaat kunnen leveren. Door onze eigen vervoersdienst worden er geen vervoerskosten berekend binnen onze regio.

 

Veel ouders van leerlingen van christelijke scholen komen bij ons langs in de winkels om meer te ontdekken over de achtergronden van de bijbel. Wij adviseren hen dan vaak over kinderbijbels, leesboeken en achtergrondmateriaal. Wij vervullen die rol graag met aandacht voor mensen en hun vragen.  

Voor Bijbels, (kinder-)boeken, liedbundels, of andere artikelen kunt u altijd vrijblijvend een prijsopgave van ontvangen. U kunt daarvoor contact opnemen met dhr Anton Smit, onze buitendienstmedewerker die desgewenst graag bij u even langskomt.  

U kunt in onze winkels in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer vijf of zes dagen per week terecht om (kinder-)boeken, schoolbijbels, enz. zelf in te zien en aan te kopen. Van de meeste artikelen is voorraad aanwezig maar indien u voor een specifiek artikel wilt komen is het verstandig vooraf contact op te nemen of onze website te raadplegen om teleurstellingen te voorkomen. 

U bent als school op zoek naar een zinvol cadeau voor medewerkers, vrijwilligers of leerlingen? 

Ons assortiment bestaat uit: 

* Nederlandse bijbels en boeken
boekenbon* Engelse bijbels en boeken,
* Muziek o.a. cd's, bladmuziek enz. ,
* film dvd's,
* wenskaarten,
* gifts  

Cadeaubonnen 

U vindt het ingewikkeld om iets te bedenken om uw vrijwilligers, c.q. medewerk(st)ers te bedanken? Geef hen dan de keuze uit het grote assortiment van de Ichthusboekhandel door middel van een cadeaubon. 

cadeaubon IchthusMet de Ichthusboekhandelscadeaubon maakt de ontvanger zelf de keuze, dus uw cadeau is altijd goed! De waarde van deze bonnen is variabel en dus door u zelf te bepalen. Bij grotere aantallen kunnen we desgewenst de naam van uw school/organisatie daarbij opnemen. De cadeaubonnen van Ichthusboekhandel zijn bij de verschillende vestigingen in onze regio in te leveren.  

Wij leveren uiteraard ook de algemene boekenbonnen bij Ichthusboekhandel, die bij elke erkende boekhandel ingeleverd kunnen worden. U kunt daarvan zelf de waarde bepalen en wij stoppen ze in een leuke verpakking.
 

Wij denken graag met u mee.... 

* Afscheidscadeau leerlingen groep 8 

* Regels voor korting

 
4 mei 2015-Ichthusboekhandel en scholen