Vakantietips - romans en magazines

 

Een (ont)spannend christelijk vakantieboek

Hieronder treft u een aantal leuke christelijke vakantieboeken en magazines aan voor de zomerperiode! Als je op vakantie gaat, dan wordt die periode nog leuker door een mooi en goed boek. Blijft u thuis, dan brengt een boek u vaak in een andere wereld. Zorg daarom dat u altijd een goed christelijk boek bij de hand hebt. Vraag ons in de winkel om leestips!

 

Juist een vakantieperiode kan een hele zinvolle reden zijn om diepgang te vinden door het lezen van een inspirerend christelijk boek of een ontspannende christelijke roman.  

PS: van veel christelijke vakantieboeken tref je een link aan naar een e-boek-variant, voor als de koffer (te) vol zit.

 
Tabitha's bestemming

Tabitha's bestemming

Kirkpatrick, Jane

Het is 1846. Vergezeld van haar dochter en haar altijd optimistische kleindochter vertrekt Tabitha Brown naar Oregon.  

Met hun schamele bezittingen in een huifkar gaan ze op weg naar het 'Wilde Westen', Tabby's zoon achterna. De ontberingen onderweg zijn groot; Tabitha's geloof en moed worden ernstig op de proef gesteld.  

Maar juist door deze barre tocht zal Tabby tot haar bestemming komen - en is ze...

€ 17,50 Tabitha's bestemming
 
Rode papaver

Rode papaver

Florijn, Els

Rode Papaver: de nieuwe roman van Els Florijn

 

Anna groeit op in stilte en in eenzaamheid. Na de dood van haar ouders moet ze alleen voor de boerderij zorgen. 

Omdat het werk haar teveel wordt, stemt ze in met een huwelijk met een Belgische boer, die naar Nederland is gevlucht vanwege de Eerste Wereldoorlog. Na een hevig...

€ 18,99 Rode papaver
 
Op lieflijke tonen

Op lieflijke tonen

Alexander, Tamera

Rebekah Carrington heeft als getalenteerd violiste jarenlang in Wenen gestudeerd. Wanneer ze auditie gaat doen bij de nieuwe maestro van het Nashville Philharmonisch orkest maakt ze geen enkele kans. 

Vrouwen zijn immers 'te zwak en kwetsbaar' voor de harde wereld van een orkest. Zo is Rebekahs hoop op een carrière in de muziek snel vervlogen, nu de ambitieuze dirigent niet van zins is om de algemeen heersende...

€ 19,95 Op lieflijke tonen
 
Ver van huis

Ver van huis

Martin, Charles

'Ver van huis' van Charles Martin is een nieuwe, prachtige roman over een verloren zoon en de helende kracht van muziek. 

Op zijn achttiende verlaat singer-songwriter Cooper O'Connor het huis van zijn vader voorgoed, op naar een glanzende muziekcarrière. Althans, dat verwacht hij.  

Maar al snel is hij alles kwijt. Na vijf moeizame jaren wordt hij verliefd op Daley Cross en haar prachtige stem. Hun...

€ 21,99 Ver van huis
 
Zomer 2017

Zomer 2017

Sestra

In het voorjaar en in de zomer is het tijd om even los te komen van de sleur van alledag. Sestra Zomer 2017 is daar ideaal voor.

 

Lekker te ontspannen in de natuur en om te reflecteren op het afgelopen jaar. In dit magazine vind je lekker-lees-artikelen over relaties, oude en nieuwe vriendschappen en verder vriendschapskaartjes en veel DIY. 

Met in een extra boekje: het Sestra-30-dagen-zomerproject met leuke creatieve...

€ 8,95 Zomer 2017
 
PUUR! Zomer 2017, incl. Bookazine

PUUR! Zomer 2017, incl. Bookazine

PUUR! Zomer 2017 is een heerlijk zomermagazine boordevol interviews, columns, mode, psyche, DIY, reportages en nog veel meer........  

In deze editie onder meer een interview met Beth Moore over kritiek en persoonlijke groei, een prachtig verdiepend stuk van relatietherapeut Fina van de Pol over veilige hechting, recepten uit het bakboek van Annemarie (Heel Holland Bakt) en inspiratie om te gaan speeddaten... in de...

€ 9,99 PUUR! Zomer 2017, incl. Bookazine
 
Ik wist het wel

Ik wist het wel

Heitzmann, Kristen

Met de feelgoodroman 'Ik wist het wel' slaat Kirsten Heitzmann een nieuwe weg in als auteur.  

De eerste ontmoeting tussen romanschrijfster Grace en toneelschrijver Devin eindigt ermee dat zij een glas thee in zijn gezicht gooit. Ze laat haar werk niet zomaar afkraken en ze zal het hier zeker niet bij laten.  

Devin mijdt haar, maar als hij wordt gedwongen met haar samen te werken aan een nieuw project,...

€ 20,00 Ik wist het wel
 
Annabel Lee

Annabel Lee

Nappa, Mike

In deze bloedstollende thriller van Mike Nappa wordt de tiener Annabel Lee Truckson samen met een waakhond door haar mysterieuze oom in een militaire bunker onder de grond gestopt.  

Een verklaring krijgt ze niet. Het laatste wat haar oom tegen haar zegt, zijn een paar Duitse woorden en het bevel: 'Doe de deur voor niemand open, hoor je? Ook niet voor mij.' 

Boven de grond zijn twee detectives, een...

€ 21,99 Annabel Lee
 
Een schone zaak

Een schone zaak

Gist, Deeanne

In 'Een schone zaak' van Deeanne Gist gedraagt Essie Spreckelmayer zich niet helemaal zoals het een vrouw betaamt: ze fietst graag, vangt slangen en glijdt van trapleuningen af. Het wordt een hele kunst om een man te vinden die haar uitspattingen kan waarderen. 

Op de dag dat Essie dertig wordt, besluit ze niet langer kan afwachten en dat ze zelf de teugels in handen moet nemen. Als ze inderdaad een echtgenoot wil,...

€ 21,99 Een schone zaak
 
Laatste waarschuwing

Laatste waarschuwing

Rosenberg, Joel C.

NIEUW DEEL VAN ROSENBERG IN DE J.B. COLLINS SERIE 

De president van de VS is er van overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden.  

Buitenlandcorrespondent van de New York Times J.B. Collins, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist. Het Midden-Oosten staat in brand, de...

€ 22,50 Laatste waarschuwing
 
Onvindbaar

Onvindbaar

Blackstock, Terri

'Onvindbaar' van Terri Blackstock gaat verder bij de cliffhanger waarmee 'Op de vlucht' eindigde: rechercheur Dylan heeft Casey laten gaan toen de politie op het punt stond haar te arresteren.

 

Ze heeft geen idee waarom, maar wat ze wel weet is dat ze zich weer onvindbaar moet maken. Nieuwe naam, nieuwe uitstraling, nieuwe stad, nieuwe baan. 

Maar dat is niet genoeg om zichzelf gerust te...

€ 21,99 Onvindbaar
 
Een man van zijn woord

Een man van zijn woord

Vogel Sawyer, Kim

In de roman 'Een man van zijn woord' van auteur Kim Vogel Sawyer kijken de inwoners van het stadje Fairland, Kansas, reikhalzend uit naar de komst van hun nieuwe voorganger voor de plaatselijke kerk.  

In de maanden daaraan voorafgaand, heeft postmedewerkster Grace Cristler uitgebreid briefcontact met hem om al zijn vragen over hun stadje te beantwoorden. Ze kan het niet helpen dat ze wel heel nieuwsgierig wordt...

€ 21,99 Een man van zijn woord
 
Verborgen

Verborgen

Henderson, Dee

Als hem gevraagd wordt wat hij voor de kost doet houdt commandant Mark Bishop het antwoord opzettelijk vaag:'Ik zit bij de marine.' 

Dat hij het bevel voert op de kernonderzeeër de USS Nevada en dat hij bereid is om na een geldig presidentieel bevel kernraketten af te vuren, betekent echter dat er een zware taak op zijn schouders rust die maar weinig anderen in het leger dragen.  

Nu haar relatie...

€ 22,50 Verborgen
 
 
Bloedverwant

Bloedverwant

Lee, Tosca

'De Da Vinci code' meets 'Orphan Black' in de nieuwe thriller van Tosca Lee:'Bloedverwant'. 

Emily Porter stamt af van een seriemoordenares. Nu is zij de prooi. Ze is op een queeste die haar leidt naar de onderwereld van Europa en de kringen van drie eeuwenoude genootschappen - één dat vastbesloten is haar om te doden, één dat haar tracht te beschermen en één genootschap dat ze uiteindelijk zal moeten...

€ 20,00 Bloedverwant
 
Hemelbewijs

Hemelbewijs

Buff, Bruce

In de thriller Hemelbewijs van Bruce Buff beweert een wetenschapper dat hij het bewijs heeft gevonden dat God bestaat.......... 

Stephen Bishop, een gerenommeerde wetenschapper, neemt contact op met zijn oude vriend Dan Lawson. Stephen vertelt hem dat hij een baanbrekende DNA-ontdekking heeft gedaan, die het bewijs kan zijn voor de schepping door God.  

Hij heeft Dan nodig om deze kennis geheim te houden....

€ 22,50 Hemelbewijs
 
Vervlogen droom

Vervlogen droom

Johnson, Christine

Kan een vrouw, die dol is op avontuurlijke zeeën, ooit tevreden zijn met het rustige leven van een Zuidelijke dame? 

Wanneer haar moeder sterft, keert Elizabeth Benjamin terug naar huis, in Key West. Ze is vastbesloten om zichzelf te veranderen in de perfecte, zuidelijke dame, zoals haar ouders altijd al van haar hebben verlangd, maar niets gaat volgens plan.  

Haar broer kan haar niet luchten of zien, de...

€ 19,95 Vervlogen droom
 
Niemandsland

Niemandsland

Parker, Samuel

In de donkere en zenuwslopende thriller Niemandsland van Samuel Parker krijgen Jack en Laura midden in het onherbergzame woestijngebied buiten Las Vegas autopech.

 

Ze kunnen geen kant op. De zon brandt, ze hebben geen water meer en langzaam maar zeker verliezen ze hun bewustzijn. 

Redding komt net op tijd, in de vorm van een oude man op een paard, die eerst Laura en dan ook Jack naar zijn hut...

€ 19,99 Niemandsland
 
Voetpad naar vergelegen

Voetpad naar vergelegen

Barnard, Chris

Op het land werken tot je hele lijf er zeer van doet, honger hebben omdat de oogst weer tegenviel, te arm zijn om nieuwe schoenen te kopen.  

Christian weet niet beter, zo is het leven op boerderij Vergelegen. Hij is gelukkig. Maar als zijn broer ziek wordt, krijgt hij in de gaten dat het voor zijn ouders nauwelijks vol te houden is. Dan slaat het noodlot toe. Alles moet Christian achter zich laten - niet alleen de...

€ 20,00 Voetpad naar vergelegen
 
De brekerjongens

De brekerjongens

Wiseman, Ellen Marie

De roman De brekerjongens van Ellen Marie Wiseman: het rauwe verhaal over kinderarbeid in de mijnen en de hoopvolle strijd van een jonge vrouw voor gerechtigheid.

 

1912. Na het overlijden van haar ouders keert de 19-jarige Emma Malloy noodgedwongen terug naar haar geboorteplaats Coal River. Daar aangekomen wordt ze als een bediende behandeld door haar oom en tante en krijgt ze helemaal niets voor haar werk...

€ 19,99 De brekerjongens
 
Aan het einde van de vallei

Aan het einde van de vallei

Benton, Lori

In 'Aan het einde van de vallei' van Lori Benton komt een zoon erachter dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn echte vader is.

Twintig jaar geleden, in 1757, stal majoor Reginald Aubrey een pasgeboren jongetje, noemde hem William en voedde hem op als zijn eigen kind. Nooit is iemand erachter gekomen. Zijn geadopteerde dochter Anna weet nergens van. Stone Thrower, de echte vader van William, heeft nooit de schuldige gevonden. En ook Two Hawks, Williams...

€ 22,99 Aan het einde van de vallei
 
Bloedverwant

Bloedverwant

Lee, Tosca

'De Da Vinci code' meets 'Orphan Black' in de nieuwe thriller van Tosca Lee:'Bloedverwant'. 

Emily Porter stamt af van een seriemoordenares. Nu is zij de prooi. Ze is op een queeste die haar leidt naar de onderwereld van Europa en de kringen van drie eeuwenoude genootschappen - één dat vastbesloten is haar om te doden, één dat haar tracht te beschermen en één genootschap dat ze uiteindelijk zal moeten...

€ 20,00 Bloedverwant
 
Waar hoop regeert

Waar hoop regeert

Oke, Janette

Ze buigt zich voorover om een eerste glimp op te vangen van dit bergdorpje dat ze in haar hart heeft gesloten, maar er is iets veranderd... 

Na een lange zomer bij haar familie in het oosten, keert Elizabeth Thatcher vol verwachting terug naar haar geliefde Coal Valley. Maar er staat haar wat te wachten ... en niet alleen goeds, naar het schijnt. Dit betreft vooral haar dierbare leerlingen. Zal ze zich aan deze...

€ 19,95 Waar hoop regeert
 
Zo dichtbij

Zo dichtbij

Kingsbury, Karen

Na alle series die volgden op de Familie Baxter-serie over andere personages, wijdt Karen Kingsbury haar roman 'Zo dichtbij' weer volledig aan de familie Baxter die in Nederlands zoveel harten gestolen heeft.

 

John Baxter en zijn volwassen kinderen komen samen voor een reünie bij het meer, maar voor ze daar allemaal zijn, ontvangen ze een schokkend bericht. In plaats van bij het meer brengen ze hun dag in...

€ 20,00 Zo dichtbij
 
Dichterbij dan je denkt

Dichterbij dan je denkt

Musser, Elizabeth

Schrijnend actueel boek van Elizabeth Musser over slavernij en mensenhandel in het heden en verleden.

 

'Als we luisteren naar wat God ons te zeggen heeft, brengt Hij mensen op ons pad die we kunnen helpen,' zei Elizabeth Musser vorig jaar in een interview.

Het is precies wat er gebeurt in haar nieuwe roman, waarin de weduwe Nan de tiener CeeCee ontmoet. Terwijl ze CeeCee probeert te helpen, ontdekt...

€ 24,99 Dichterbij dan je denkt
 
Op de vlucht

Op de vlucht

Blackstock, Terri

In het boek Op de vlucht van Terri Blackstock worden op een plaats delict DNA-sporen gevonden. Maar de cruciale vraag is: zijn die wel van de moordenaar? 

Iedereen denkt dan ook dat Casey Cox schuldig is aan moord, haar DNA op het plaats delict is immers het bewijs.  

Zelf bedenkt ze dat het geen zin heeft om uitleg te geven aan de politie, ze weet zeker dat die haar toch niet zal geloven. Zo snel...

€ 21,99 Op de vlucht
 
Erfenis van st. silvanus

Erfenis van st. silvanus

Moore, Beth

'De erfenis van St. Silvanus'is de eerste roman van de zeer populaire bijbelstudie-auteur Beth Moore. 

Als ze hoort dat haar vader zich heeft dood gedronken, keert Jillian Slater terug naar New Orleans. Ze heeft hem en haar afstandelijke grootmoeder de afgelopen twintig jaar niet meer gezien en voelt er eigenlijk niets voor om weer aan hen herinnerd te worden. Maar Adella Atwater, de manager van haar grootmoeders...

€ 22,99 Erfenis van st. silvanus
 
Bruid in het maanlicht

Bruid in het maanlicht

Frantz, Laura

Temperance Tucker probeert met al haar mogelijkheden haar familie te beschermen in de romantische historische roman 'Bruid in het maanlicht' van Laura Frantz.

 

Het is rond 1770. Temperance Tucker redt zich uitstekend in het ruige, uitgestrekte en nog niet in kaart gebrachte grensgebied van Kentucky. Ze kan zich snel uit de voeten maken, schiet altijd raak en misschien nog wel het belangrijkste: ze zwijgt over vroeger. Maar het...

€ 17,50 Bruid in het maanlicht
 
Vol vertrouwen

Vol vertrouwen

Jagears, Melissa

Lydia King weet wat armoede is en daarom sluit ze zich aan bij het moreel genootschap van Teaville, in de hoop de minder bedeelden van de stad te kunnen helpen.  

Maar vanwege de steeds oplopende schulden van haar vader en de snel verslechterende gezondheid van haar moeder vraagt ze zich af hoelang het zal duren voordat ze zelf in het armenhuis terecht zal komen. Haar beste kans op een financieel zekere toekomst is...

€ 21,50 Vol vertrouwen