NIEUWE romans deze week

 

Ga naar Ichthusboekhandel voor goede christelijke boeken om ze  te lezen, binnen of buiten

Nieuwe christelijke romans die recent verschenen bij Ichthusboekhandel.nl. Je vindt ze op de tafels in onze winkels en uiteraard ook op de website.

 

Volg ons voor de nieuwste Christelijke romans die verschijnen én uiteraard de boek reviews die door onze bezoekers en medewerk(st)ers gemaakt worden van christelijke boeken.

 
Het meisje uit het verscholen dorp

Het meisje uit het verscholen dorp

Joubert, Irma

Meisje uit het verscholen dorp: Nieuw boek van Irma Joubert over een onderduikplek tijdens de Tweede Wereldoorlog tussen Nunspeet en Vierhouten nu op voorraad:

 

Nunspeet, 1943. Mentje is niet blij met de vreemde mensen die vader in het geheim op de stalzolder van hun boerderij laat wonen. Op een dag gaat het helemaal mis. De soldaten halen iedereen weg – behalve Mentje.  

Na een angstige...

€ 23,99 Het meisje uit het verscholen dorp
 
Annabel Lee

Annabel Lee

Nappa, Mike

In deze bloedstollende thriller van Mike Nappa wordt de tiener Annabel Lee Truckson samen met een waakhond door haar mysterieuze oom in een militaire bunker onder de grond gestopt.  

Een verklaring krijgt ze niet. Het laatste wat haar oom tegen haar zegt, zijn een paar Duitse woorden en het bevel: 'Doe de deur voor niemand open, hoor je? Ook niet voor mij.' 

Boven de grond zijn twee detectives, een...

€ 19,99 Annabel Lee
 
Een engel in Rome

Een engel in Rome

Harmon, Amy

Eva Rosselli en Angelo Bianco groeien op als broer en zus, maar het is niet de bloedband die hen verbindt...

Italië, 1933. Als Angelo Bianco op zijn negende naar Italië wordt gestuurd, is hij een geschenk uit de hemel voor Eva Rosselli. Eindelijk het broertje waar ze al zo lang op hoopte! Terwijl ze samen opgroeien, ontstaat een hechte ban tussen de twee, die ernstig op de proef wordt gesteld als Angelo besluit zijn roeping tot priester te volgen.

Tien...

€ 19,99 Een engel in Rome
 
Het lied van de feniks

Het lied van de feniks

Ganshert, Katie

Als je dood had kunnen zijn. Bijzondere roman over Gods goedheid. Katie Ganshert debuteert in Nederland met haar nieuwe christelijke roman: het lied van de Feniks.  

Bij een aanslag in een trein bij CHigaco komen 22 mensen om het leven. Autumn overleeft als enige van haar coupé de explosie. Na de ramp worstelt ze met schuldgevoelens. Waarom die trein, Waarom die mensen. Waarom zij niet dood?  

Een jaar...

€ 19,99 Het lied van de feniks
 
Verbroken

Verbroken

Ploeg, Ria van der

Verbroken is het debuut van Ria van der Ploeg bij uitgeverij Mesen vertelt het verhaal van Romanna van der Made, beroemd fotomodel al jaren aan de top en die itnens geneit van haar leventje.

 

Vol vanz ichzelf, en blind door alel aandacht roem en een goed gevulde bankrekening, heeft ze weinig oog voor haar vriend Ferry den Hertigh. Me them heeft ze al ajren een relatie, maar de vervulling van Ferry's...

€ 19,95 Verbroken
 
Teken van thuis

Teken van thuis

Mohn, Lara

Teken van thuis is een psychologische roman van de Nederlandse debutante Lara Mohn en verschijnt bij Arkmedia.

 

Het is een verhaal over spijt en schuld, over oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven kleuren. Over zoeken naar jezelf, naar de ander, en naar dat wat groter is dan jij. 

Teken van thuis is een interessant...

€ 22,50 Teken van thuis
 
Chana

Chana

Vries, Nine de

De waarheid kan haar kinderen kapot maken. Hoe ver gaat zij om ze te beschermen? Nine de Vries gaat in Chana verder waar ze in Machla gebleven was.

 

Israël, rond het jaar 64. Als de Romeinse bezetter Kafarnaüm onder de voet dreigt te lopen, vlucht Chana met haar gezin. Alles wat vertrouwd is laat ze achter. 

Tijdens de reis verliest ze haar man uit het oog. Ze doet er alles aan om haar kinderen...

€ 19,99 Chana
 
PennenStreken

PennenStreken

Jennings, Regina

PennenStreken is deel drie uit de Ozark Mountain-serie van Regina Jennings.

 

Ze kan op een held wachten… of er een in het leven roepen! 

Betsy Huckabee droomt van bekendheid in de grote stad, maar buiten het kleine Pine Gap, Missouri, heeft niemand interesse in de artikelen die ze voor de krant van haar oom schrijft. Haar hoop op onafhankelijkheid lijkt vervlogen, totdat...

€ 20,00 PennenStreken
 
Thuis op Dunleigh Hall

Thuis op Dunleigh Hall

Epping, Dineke

Thuis op Dunleigh Hall van Dineke Epping vertelt het verhaal van een kil verstandshuwelijk wat zich omvormt tot een diepe liefde. 

Ierland, 1876. Wat doe je als de plaats die je thuis zou moeten zijn, als een zware last op je schouders rust? William Garney, 4e graaf van Rassmore, erfde van zijn vader het verwaarloosde landgoed Dunleigh en torenhoge schulden. Hij kan op geen enkele manier voldoen aan zijn...

€ 24,99 Thuis op Dunleigh Hall
 
Dame van aanzien

Dame van aanzien

Hunter, Kristi Ann

De novelle Een Dame van Aanzien is de boeiende introductie van Kristi Ann Hunters nieuwe romanserie over de aristocratische familie Hawthorne uit het Londen van de Regency-periode. .

 

Juffrouw Amelia Stalwood woont dan wel in Londen in het herenhuis van haar afwezige voogd, maar ze heeft nog nooit iemand van adel ontmoet, en haar nauwste vrienden zijn geen aristocraten maar bedienden. Bij toeval komt ze in...

€ 9,95 Dame van aanzien
 
Retour afzender

Retour afzender

Grandia, Henrieke

Retour afzender is een indringende roman van Henrieke Grandia over diepe liefde en verwijdering, over lijden en schuld, over onvermogen en hoop.

 

CITAAT: Het verlangen is als een knaagdier dat telkens kleine schraapsels meeneemt. Als ik het niet stop, zal het me doden. Ik duw met mijn ene arm tegen mijn borst, daar doet het pijn. Daar schrijnt de heimwee. Het kriebelt tegelijk. Elke...

€ 18,50 Retour afzender
 
Volg je hart

Volg je hart

Kingsbury, Karen

Volg je hart' is deel 3 in Karen Kingsbury's serie 'Angels Walking', een serie over hoop, tweede kansen en engelen, en volgt op 'In mijn dromen'.

 

Tegen het advies van haar dokter in, verhuist Mary Catherine naar Oeganda om daar een weeshuis op te zetten. Alle tijd die ze nog heeft, wil ze steken in het helpen van kinderen, zeker nu ze zelf geen kinderen kan krijgen. De enige die dit plan in de weg staat is...

€ 19,99 Volg je hart
 
Niemandsland

Niemandsland

Parker, Samuel

In de donkere en zenuwslopende thriller Niemandsland van Samuel Parker krijgen Jack en Laura midden in het onherbergzame woestijngebied buiten Las Vegas autopech.

 

Ze kunnen geen kant op. De zon brandt, ze hebben geen water meer en langzaam maar zeker verliezen ze hun bewustzijn. 

Redding komt net op tijd, in de vorm van een oude man op een paard, die eerst Laura en dan ook Jack naar zijn hut...

€ 19,99 Niemandsland
 
Vol vertrouwen

Vol vertrouwen

Jagears, Melissa

Lydia King weet wat armoede is en daarom sluit ze zich aan bij het moreel genootschap van Teaville, in de hoop de minder bedeelden van de stad te kunnen helpen.  

Maar vanwege de steeds oplopende schulden van haar vader en de snel verslechterende gezondheid van haar moeder vraagt ze zich af hoelang het zal duren voordat ze zelf in het armenhuis terecht zal komen. Haar beste kans op een financieel zekere toekomst is...

€ 21,50 Vol vertrouwen
 
De brekerjongens

De brekerjongens

Wiseman, Ellen Marie

De roman De brekerjongens van Ellen Marie Wiseman: het rauwe verhaal over kinderarbeid in de mijnen en de hoopvolle strijd van een jonge vrouw voor gerechtigheid.

 

1912. Na het overlijden van haar ouders keert de 19-jarige Emma Malloy noodgedwongen terug naar haar geboorteplaats Coal River. Daar aangekomen wordt ze als een bediende behandeld door haar oom en tante en krijgt ze helemaal niets voor haar werk...

€ 19,99 De brekerjongens
 
Een schone zaak

Een schone zaak

Gist, Deeanne

In 'Een schone zaak' van Deeanne Gist gedraagt Essie Spreckelmayer zich niet helemaal zoals het een vrouw betaamt: ze fietst graag, vangt slangen en glijdt van trapleuningen af. Het wordt een hele kunst om een man te vinden die haar uitspattingen kan waarderen. 

Op de dag dat Essie dertig wordt, besluit ze niet langer kan afwachten en dat ze zelf de teugels in handen moet nemen. Als ze inderdaad een echtgenoot wil,...

€ 19,99 Een schone zaak
 
Een man van zijn woord

Een man van zijn woord

Vogel Sawyer, Kim

In de roman 'Een man van zijn woord' van auteur Kim Vogel Sawyer kijken de inwoners van het stadje Fairland, Kansas, reikhalzend uit naar de komst van hun nieuwe voorganger voor de plaatselijke kerk.  

In de maanden daaraan voorafgaand, heeft postmedewerkster Grace Cristler uitgebreid briefcontact met hem om al zijn vragen over hun stadje te beantwoorden. Ze kan het niet helpen dat ze wel heel nieuwsgierig wordt...

€ 21,99 Een man van zijn woord
 
Bruid in het maanlicht

Bruid in het maanlicht

Frantz, Laura

Temperance Tucker probeert met al haar mogelijkheden haar familie te beschermen in de romantische historische roman 'Bruid in het maanlicht' van Laura Frantz.

 

Het is rond 1770. Temperance Tucker redt zich uitstekend in het ruige, uitgestrekte en nog niet in kaart gebrachte grensgebied van Kentucky. Ze kan zich snel uit de voeten maken, schiet altijd raak en misschien nog wel het belangrijkste: ze zwijgt over vroeger. Maar het...

€ 22,50 Bruid in het maanlicht
 
Nachtvlucht

Nachtvlucht

Meade, Glenn

In de thriller 'Nachtvlucht' van Glenn Meade komt een man de 8 miljard dollar op het spoor die in 2003 verdween tijdens de Irakoorlog. Een levensgevaarlijke ontdekking ....... 

Met haar liefhebbende echtgenoot en twee prachtige kinderen leidt Kathy Kelly een perfect leven tot het op een nacht compleet wordt verwoest. Haar man en kinderen verdwijnen tijdens een chartervlucht in een heftige storm. Het vliegtuig wordt...

€ 22,50 Nachtvlucht
 
Bloedverwant

Bloedverwant

Lee, Tosca

'De Da Vinci code' meets 'Orphan Black' in de nieuwe thriller van Tosca Lee:'Bloedverwant'. 

Emily Porter stamt af van een seriemoordenares. Nu is zij de prooi. Ze is op een queeste die haar leidt naar de onderwereld van Europa en de kringen van drie eeuwenoude genootschappen - één dat vastbesloten is haar om te doden, één dat haar tracht te beschermen en één genootschap dat ze uiteindelijk zal moeten...

€ 19,99 Bloedverwant
 
Verbroken

Verbroken

Ploeg, Ria van der

Verbroken is het debuut van Ria van der Ploeg bij uitgeverij Mesen vertelt het verhaal van Romanna van der Made, beroemd fotomodel al jaren aan de top en die itnens geneit van haar leventje.

 

Vol vanz ichzelf, en blind door alel aandacht roem en een goed gevulde bankrekening, heeft ze weinig oog voor haar vriend Ferry den Hertigh. Me them heeft ze al ajren een relatie, maar de vervulling van Ferry's...

€ 19,95 Verbroken