Bijbelse Dagboeken voor 2019

 

De bijbelse dagboeken voor 2019 komen binnenkort weer binnen. Een bijbels dagboek (gekoppeld aan het jaar) helpt u om elke dag opnieuw de bijbel te lezen en door de toelichting op de bijbeltekst deze ook beter te begrijpen.

 

Veel kerken kopen elk jaar een bijbels dagboek voor ouderen uit de gemeente. Het kan ook uitstekend dienen om leden van de kerk te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wij verzorgen jaarlijks voor tientallen kerken christelijke dagboeken, die zij op aantrekkelijke voorwaarden bestellen bij Ichthusboekhandel! Vraag naar de korting bij grotere aantallen. 

Zoekt u op bepaalde categorie die niet aan een jaar gebonden is, kijk dan eens hier:  

Bijbels dagboek kinderen | Bijbels dagboek tieners | Bijbels dagboek jongeren | Bijbels dagboek jong volwassenen | Bijbels dagboek vrouwen | Bijbels dagboek mannen | Bijbels dagboek voor stellen 

Voor bijbelse dagboeken bestellen gaat u naar Ichthusboekhandel.

 
Dag in dag uit 2019

Dag in dag uit 2019

Dag in dag uit 2019 is al ruim dertig jaar een geliefd bijbels dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

 

Naast deze paperbackeditie is dit dagboek ook verkrijgbaar als dagblokkalender en in groot letter-editie. 

Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als meer gevorderden. 

Voor grotere...

€ 5,99 Dag in dag uit 2019
 
Bijbelse Dagkalender 2019

Bijbelse Dagkalender 2019

De Bijbelse Dagkalender 2019 verschijnt dit jaar voor de 73e keer en is een zeer leesbaar christelijk dagboek bij een dagelijks meditatief moment of bij stille tijd.

 

De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken. Uitgangspunt is steeds een bijbelgedeelte. De Bijbelse Dagkalender volgt het bijbelleesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap, dat aansluit bij het leesrooster dat veel predikanten volgen in...

€ 7,99 Bijbelse Dagkalender 2019
 
Volharding 2019

Volharding 2019

Het dagboek Volharding, bij de Herziene Statenvertaling Volharding verschijnt dit jaar voor de zevende keer. Een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers van de Herziene Statenvertaling.  

Een bijbels dagboek wat helder geschreven is, praktisch en geschikt voro gebruik als gezin, of voor persoonlijke ondersteuning bij het dagelijks bijbellezen.  

De medewerkers van dit dagboek komen uit de...

€ 8,95 Volharding 2019
 
Voor Hart en Huis 2019

Voor Hart en Huis 2019

Voor Hart en Huis 2019, bijbels dagboek heeft voor veel mensen een vertrouwd gezicht. Gebaseerd op de Statenvertaling en de Psalmen uit 1773.

 

Iedere maand wordt één specifiek bijbelboek behandeld. Uitzondering hierop vormen de christelijke feestdagen, waarvoor een vrije tekstkeuze is. Per dag wordt een tekst door middel van een meditatie toegelicht en wordt een te zingen Psalm uit de berijming 1773...

€ 8,95 Voor Hart en Huis 2019
 
Een handvol koren 2019

Een handvol koren 2019

Het bijbels dagboek Een handvol koren 2019 is een uitgave van de Gereformeerde Zendingsbond (GZB). Iedere dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en één voor persoonlijke bezinning.

 

Het dagboek bevat ook extra's, zoals kinderpuzzels, buitenlandse recepten en verhalen uit landen waar de GZB werkt. Medewerkers zijn predikanten, zendingswerkers en...

€ 10,90 Een handvol koren 2019
 
Honigdroppels 2019

Honigdroppels 2019

Honigdroppels is een geliefd bijbels dagboek bij de Statenvertaling, dat in 2019 voor de 135e keer verschijnt. Het biedt de lezer iedere dag een overdenking naar aanleiding van een bijbeltekst.

 

Daarnaast wordt een te lezen schriftgedeelte genoemd en een Psalm of Gezang om te zingen. Tot slot bevat de achterpagina van iedere dag een overdenking van C.H. Spurgeon en wordt bij iedere dag de zon- en maanstand...

€ 11,95 Honigdroppels 2019
 
Kruimkens van 's Heeren Tafel 2019

Kruimkens van 's Heeren Tafel 2019

Kruimkens van 's Heeren tafel 2019 wordt als bijbels dagboek gelezen bij de NBG'51-vertaling en biedt aan de hand van een bijbeltekst per dag een overdenking.

 

Ook wordt een te zingen Psalm of Gezang uit het Liedboek voor de Kerken (1973) opgegeven. Ten slotte wordt bij iedere dag de zon- en maanstand vermeld en staat op de achterkant een (vervolg)verhaal of gedicht. 

Medewerkers...

€ 11,95 Kruimkens van 's Heeren Tafel 2019
 
Dagteksten 2019

Dagteksten 2019

Dagteksten 2019 is het oudste nog steeds bestaande bijbelse dagboek ter wereld. Het is afkomstig uit de Hernnhutter-beweging en in Nederland en Suriname veel gebruikt binnen de Evangelische Broedergemeente.

 

Ieder dagstukje in dit bekende dagboek bestaat uit twee bijbelteksten. Daarnaast bevat elke dag een citaat van een passend lied. Dagteksten verschijnt in meer dan 50 talen, waardoor gebruikers zich...

€ 5,95 Dagteksten 2019
 
Dag in dag uit 2019 blok + schild

Dag in dag uit 2019 blok + schild

Dag in dag uit 2019 (blok en Schild) is al ruim dertig jaar een geliefd bijbels dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

 

Naast deze dagblok kalender is dit dagboek ook verkrijgbaar als paperback- en in groot letter-editie. 

Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als meer gevorderden. Het is...

€ 9,99 Dag in dag uit 2019 blok + schild
 
Dag in dag uit 2019

Dag in dag uit 2019

Dag in dag uit 2019 (grootletter) is al ruim dertig jaar een geliefd bijbels dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

 

Naast deze grootletter uitvoering (voor mensen met een visuele beperking) is dit dagboek ook verkrijgbaar als paperback en als blok en schild. 

Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende...

€ 9,99 Dag in dag uit 2019
 
Filippus 2019

Filippus 2019

Het Filippus dagboek 2019 is een praktisch en geliefd bijbels dagboek dat al meer dan 130 jaar lang aan velen ondersteuning biedt bij het dagelijks bijbellezen.

 

Voor elke dag is er een schriftlezing uit de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), een korte meditatie en een lied. Iedere predikant verzorgt een maand lang een tekstuitleg in beknopte en pakkende, concrete bewoordingen.  

Dit is het dagboek...

€ 6,95 Filippus 2019
 
Immanuel Dagoverdenkingen 2019

Immanuel Dagoverdenkingen 2019

Immanuel Dagoverdenkingen, bijbels dagboek voor 2019 is de 110e editie van het dagboek waaraan jaarlijks verschillende predikanten uit confessioneel-hervormde (midden orthodoxie) kring meewerken.

 

Het dagboek sluit aan bij de Nieuwe Bijbelvertaling 2004 en is ideaal voor persoonlijk gebruik, om aan tafel te lezen en om uit te delen voor de kerk als eindejaars cadeau voor bijvoorbeeld ouderen....

€ 6,95 Immanuel Dagoverdenkingen 2019
 
Lichtstralen uit het Woord 2019

Lichtstralen uit het Woord 2019

Lichtstralen uit het Woord is de evangelische dagkalender voor 2019 met aansprekende Bijbelse inhoud.

 

Bruikbaar als bijbels dagboek, als handleiding bij stille tijd of als evangelisatiemiddel. Voorop elke kalenderpagina staat een leesrooster en een overdenking. Op de achterkant staan korte verhalen, gedichten, citaten en mini-preekjes. Met zon- en maanstanden.  

Lichtstralen uit het Woord is...

€ 9,95 Lichtstralen uit het Woord 2019
 
Het jaar van Lucas

Het jaar van Lucas

Timmer, Wim; Timmermans, Erwin

Het jaar van Lucas biedt een originele manier van bezinning op een bijbelgedeelte. De auteurs leggen de bijbeltekst uit met full-colour beelden. Ze nodigen daarmee de lezer uit tot reflectie en bezinning.

 

Het leven van Jezus naar de beschrijving van Lucas staat centraal op wisselende dubbele pagina's. Behalve de bijbeltekst is er op iedere dubbele pagina nog een gebed te vinden, of een korte meditatie....

€ 17,50 Het jaar van Lucas
 
Bijbels dagboek 2019

Bijbels dagboek 2019

Het bekende Bijbels dagboek 2019 Kracht voor elke Dag in de editie groot formaat.  

Dit succesvolle dagboek biedt afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Sommige maanden wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.  

Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen,...

€ 14,90 Bijbels dagboek 2019
 
Bijbels dagboek 2019

Bijbels dagboek 2019

Kracht voor elke dag 2019 is een bijbels dagboek uit de sfeer van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. (standaard formaat)

 

Dit succesvolle dagboek biedt afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Sommige maanden wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.  

Iedere...

€ 10,90 Bijbels dagboek 2019
 
Mariakalender 2019 (set van 3 ex.)

Mariakalender 2019 (set van 3 ex.)

Redactie

Sinds mensenheugenis verschijnt jaarlijks de Mariakalender. Deze dagscheurkalender biedt een jaar lang vaste dagelijkse informatie: dag, datum, kerkelijke en wereldlijke feest- en gedenkdagen, spreuken, op- en ondergang van zon en maan. Op de achterzijde van de 'Mariakalender 2019' weer een bont geheel van inspirerende citaten, gebeden, grappen, gedichtjes, wetenswaardigheden, weerspreuken, recepten, raadsels en puzzels.

...
€ 29,97 Mariakalender 2019 (set van 3 ex.)